Write the following statement as Prolog clauses: Mammals have four legs and no arms, or two arms and two legs. A horse is a mammal. A horse has no arms. Can Prolog derive that a horse has four legs? please include the clause and queries screenshot

Answers

Answer 1

Prolog, is a clause is a unit of code that consists of a head and a body

Having a head and a body, a clause is a type of code in the Prolog programming language. A predicate serves as the head of a phrase, and the body of the clause is a collection of terms that define the circumstances in which the predicate is true. The facts and rules that make up a Prolog program are specified using Prolog clauses. These clauses can then be used by the Prolog interpreter to employ logical deduction to analyze situations and find solutions.

Thus, the given statements can be converted as -

mammal(X) :- legs(X,4), arms(X,0).

mammal(X) :- legs(X,2), arms(X,2).

mammal(horse).

arms(horse,0).

Because there is no rule that a prolog may employ to determine the legs, it cannot infer that a horse has four legs. The fact that a horse is a mammal and has no arms does not mean that it must necessarily have four legs according to inference principles.

Read more about prolog causes on:

https://brainly.com/question/15062446

#SPJ4


Related Questions

In at least 150 words, explain the metaphor of "cashing a check" and how it makes King's speech more effective

Answers

Answer: He uses the metaphor “cashing the check” because when someone promises a check we will get the money has was promised to be given in the same way he compares the what the US promised to give them. When the US constitution was written they promised to give equal rights to the blacks as well as the whites “unalienable rights”.

Question 4 of 10
Which question would be most appropriate to ask yourself when considering
how to address your audience for a procedural document?
OA. What information does the library have about my topic?
OB. How much are readers likely to know about my topic?
OC. Can I draw my own map to illustrate my points?
OD. Which topic do I want to choose?
SUBMIT

Answers

Answer:

I would go with Option B, it sounds the most appropriate, I'm not 100% sure, I could be wrong.

Explanation:

What evidence does the author primarily use to support her message? Question 4 options: Quotations from well-known individuals Comparisons to other high school students Reflections on personal experiences Causes that led her to move to a new location

Answers

A well-known work of fantasy literature for children, Where The Wild Things Are by Maurice Sendak was first released in 1963.

Why did the author decide to write this article about the wild things there?

The author's early years are detailed in the book. The author of Where The Wild Things Are drew inspiration from Maurice's childhood, Brooklyn upbringing, and interactions with his parents. His writings evolved into a vehicle for his self-expression as he set out to write about his personal experiences and the people he knew.

What message does Where the Wild Things Are convey?

By the end of the story, Max realizes that his mother will still love him and accept him despite his chaotic feelings no matter what, all of his strong emotions! He eventually gets himself back together and finds his center when he realizes that his mother loves him unreservedly.

To know more about author experiences visit:

https://brainly.com/question/28871507

#SPJ1

Constructive way to eliminate boredom bat work place

Answers

try writing a short story

Part A
In "Charles," how does Laurie's mother feel about Laurie's first days in kindergarten?

She fears Laurie is being negatively impacted.
She believes the teacher is unable to handle the classroom.
She is glad that Laurie has made a new friend.
She is afraid he is unhappy with school.

Part B - Points depend on a correct response in Part A.
Which sentence best supports the answer in Part A?

What did he do?' I asked again, but Laurie slid off his chair, took a cookie, and left, while his father was still saying, 'See here, young man.
Do you think kindergarten is too unsettling for Laurie? All this toughness, and bad grammar, and this Charles boy sounds like such a bad influence.
It'll be all right,' my husband said reassuringly. 'Bound to be people like Charles in the world. Might as well meet them now as later.
What word?' his father asked unwisely, and Laurie said, 'I'll have to whisper it to you, it's so bad.

Part AIn "Charles," how does Laurie's mother feel about Laurie's first days in kindergarten?She fears

Answers

In "Charles," the way Laurie's mother feels about Laurie's first days in kindergarten is A. She fears Laurie is being negatively impacted.

The sentence that best supports the answer in Part A is B. "Do you think kindergarten is too unsettling for Laurie? All this toughness, bad grammar, and this Charles boy sound like such a bad influence."

What is a Narration?

This refers to the storytelling that is done in order to show the actions that occur in a story, through a narrator. It should be noted that the story was from Charles.

Hence, we can see that from the complete text, there is a narration about their behavior of Laurie after his first day in kindergarten and his mother is concerned about his behavior.

Thus, the answers are options A and B.

Read more about narration here:

https://brainly.com/question/1934766

#SPJ4

The words stop and start are examples of:
a)synonymous
b)anthonyms
c)homonyms
d)acronyms​

Answers

Anthonyms as one starts the other one is stopped

Darnell regrets reaching his dog Cooper to fetch Frisbees, now Cooper retrieves any round thing he finds, mangling DVDs in his sharp teeth.

Answers

Answer:

what are you trying to answer?

Explanation:

this is not a proper question
I can only help if there is a clear goal of what we are trying to find

if you can fix it i'll be glad to  help

Which sentence using subjunctive mood correctly?

Which sentence using subjunctive mood correctly?

Answers

The correct sentence that uses the subjunctive mood is "It's important that Soo learns algebra."

The correct answer to the given question is option C.

Subjunctive mood is a grammatical mood used in some languages to express various states of unreality such as wish, doubt, possibility, necessity, or action that has not yet occurred. It is usually employed for hypothetical or uncertain statements. The correct sentence that uses the subjunctive mood is "It's important that Soo learns algebra.

"The sentence is in the present subjunctive mood, and it expresses a suggestion. This sentence is correct because it contains a subjunctive verb, which is "learns."

This sentence has a dependent clause that contains the verb "learns," which is in the present subjunctive mood. The subjunctive mood is used to talk about the hypothetical, doubtful, or uncertain things. In this case, the sentence is about an uncertain outcome.

It expresses the suggestion that it is important for Soo to learn algebra. The verb "learns" in this sentence is in the present subjunctive mood, which means that it is uncertain whether Soo will learn algebra.

For more such questions on subjunctive, click on:

https://brainly.com/question/26776644

#SPJ8

What is the best central idea of the text

Answers

Answer:

the first statement of the text best identifies the central idea

Explanation:

Which instances of situational irony occur in the
passage? Select two options. (the storyteller)

Answers

Whoever it was who had made the wager was likely to lose his bet, Evidently her reputation as a storyteller did not rank high in their estimation instances of situational irony occur in the passage.

In the given passage, two instances of situational irony can be identified:

"Whoever it was who had made the wager was likely to lose his bet." This line demonstrates situational irony because it suggests that the person who made the wager is not going to win. The expectation would be that the person who made the wager would be confident in their bet and have a high chance of winning. However, the use of the word "likely" indicates that the outcome will be the opposite of what was anticipated, creating a contrast between expectation and reality.

"Evidently her reputation as a storyteller did not rank high in their estimation." This line presents situational irony as it reveals that the children do not hold the aunt's storytelling abilities in high regard. The expectation would be that the aunt, being the storyteller, would captivate the children with her tales.

However, the phrase "did not rank high" suggests that the children find her storytelling uninteresting or unimpressive, creating a contrast between what was expected (the aunt being perceived as a good storyteller) and the actual perception of the children.

The Question was Incomplete, Find the full content below :

Which instances of situational irony occur in the passage? Select two options. “Whoever it was who had made the wager was likely to lose his bet.” “‘Come over here and listen to a story,’ said the aunt, when the bachelor had looked twice at her and once at the communication cord.” “The children moved listlessly towards the aunt’s end of the carriage.” “Evidently her reputation as a story-teller did not rank high in their estimation.” “In a low, confidential voice, interrupted at frequent intervals by loud, petulant questionings from her listeners, she began an unenterprising and deplorably uninteresting story about a little girl who was good.”

know more about passage here:

https://brainly.com/question/24217588

#SPJ8

"My sorrow, when she's here with me, / Thinks these dark days of autumn rain / Are beautiful
as days can be" (lines 16 through 18)
What is the speaker's purpose for personifying sorrow?
A
to identify an emotion the speaker wants to rid himself of
to name one source of the speaker's understanding of beauty
to help the reader see what a sorrowful, bleak time late autumn is
to reveal that the speaker is depressed and needs to shake off his sorrows

"My sorrow, when she's here with me, / Thinks these dark days of autumn rain / Are beautifulas days can

Answers

The purpose of the speaker personifying sorrow is to identify one source of the speaker's understanding of beauty, which is in the second option where the speaker explains about this feeling.

What is the importance of poetry in society?

It is significant in society because it demonstrates expression, communication, emotions, the culture of the society, inspires creativity and self-reflection, brings people together, and creates a healthy society where people can interact positively and bond with one another.

Hence, the purpose of the speaker personifying sorrow is to identify one source of the speaker's understanding of beauty, which is in the second option where the speaker explains about this feeling.

Learn more about the poetry here.

https://brainly.com/question/1852007

#SPJ1

PLEASEEEEEEE HELPPPPP MEEEE

Respond to a theme of Anglo-Saxon poetry.

What Christian attitudes do you find reflected in the two elegies "The Wanderer" and "The Seafarer"? Quote from both works to support your points. Remember to document your quotes properly, using MLA format.This option should be an essay of 400-500 words.

Answers

"The Wanderer" and "The Seafarer" reflect Christian attitudes such as the acceptance of God's will, the pursuit of spiritual solace, the impermanence of worldly attachments, and the focus

Title: Christian Attitudes in "The Wanderer" and "The Seafarer"

Introduction:Anglo-Saxon poetry, with its rich cultural and historical context, often reflects a blend of pagan and Christian influences. The elegies "The Wanderer" and "The Seafarer" provide valuable insights into the Christian attitudes prevalent during the time.

This essay will explore the Christian elements found in these works, drawing evidence from the texts to support the analysis.

Christian Attitudes in "The Wanderer":

"The Wanderer" portrays a sense of exile, loss, and the transitory nature of earthly existence. Despite the somber tone, Christian perspectives can be identified through the poem's reflections on the fleeting nature of worldly joys and the need for spiritual solace.

One Christian attitude reflected in "The Wanderer" is the belief in God's providence and the acceptance of His will. The speaker laments the loss of his lord, companions, and the life of the mead-hall. However, he acknowledges that true solace can only be found in God:

"Earthly prosperity grows old and fades

And swiftly falls to ruin, while as ever

He who dwells in heaven lives on forever." (Lines 80-82)

This passage illustrates the poem's recognition that worldly attachments are transient and that ultimate solace lies in an unwavering faith in God's eternal presence.

Christian Attitudes in "The Seafarer":

"The Seafarer" explores the hardships of a seafaring life and reflects on the soul's spiritual journey. The poem emphasizes the theme of salvation and the contrast between the ephemeral pleasures of the world and the eternal rewards of the afterlife.

The seafarer's experiences on the treacherous sea symbolize the hardships of life's journey, leading him to seek spiritual redemption. The poem highlights the importance of humility, devotion, and steadfastness in the face of adversity. It expresses the belief that one must endure trials and tribulations to gain eternal salvation.

"I can sing a true song of myself,

tell my travels, how I have often suffered

days of hardship on ships with narrow decks,

horrible nights along the shore" (Lines 15-18)

These lines emphasize the seafarer's endurance and the recognition that suffering is an integral part of the Christian journey towards salvation.

Of our eternal home. Beorn shall pass away,

We shall all fade." (Lines 103-105)

Conclusion:

"The Wanderer" and "The Seafarer" exhibit Christian attitudes prevalent in Anglo-Saxon poetry. Both elegies reflect themes of exile, the transience of earthly existence, the need for spiritual solace, and the ultimate focus on salvation.

Through their reflections on the impermanence of worldly joys and the quest for eternal happiness, these poems offer glimpses into the Christian worldview of the time.

For more question on acceptance visit:

https://brainly.com/question/2832447

#SPJ11

how would you describe Harriet Tubman using figurative language?

Answers

Explanation:

Harriet Tubman had been an undocumented immigrant who had become an operator on the Railroad, guiding slaves slaves to safety prior to the Civil War while holding a reward on her scalp. She was indeed a nurse, a spy for the Union, and a proponent of female rights.

Which line from the poem
BEST Supports the idea that
"through continuous practice,
one can succeed?"
A. Best to jump back, to let
go (line 7)
OB, Cautiously I added a
second (line 11)
OC. Always there was one
too many (line 15)
OD. Solidly they kept
returning (line 35)

Answers

Answer: D

Explanation:

Answer:

D

Explanation:

A topical paragraph is one that

Answers

Answer:

a topical paragraph is a type of paragraph with a strongly developed main idea

Explanation:

Have a great day

What does adapting the environment mean?

Answers

The process by which organisms adapt to their environment in order to increase their chances of surviving in that environment is known as evolutionary adaptation, or merely adaptation.

Behavioral adaptations, which change how an organism responds to its environment, are another sort of adaptation. One example of this is the modifications some plants have developed to thrive in hot, dry deserts. Succulent plants have evolved to flourish in this setting because they can store water in their short, thick stems and leaves. One way humans might adjust to climate change is to lessen their vulnerability to its impacts. Moving to high ground to keep sea levels from rising, cultivating new crops that will thrive in a new climate, or using new building techniques are all examples of adaptation possibilities.

To know more about adapting the environment, click on the link below:

https://brainly.com/question/3611538

#SPJ4

Which is a complete sentence? (4 points)

A. New materials for the community garden will be delivered next week sometime.
B. Supplies, including the much needed fine bristle brushes and acrylic paints.
C. The simplest route walking down the street, across the plaza and down to the subway.
D. In the late winter, after the hardest freezes and the longest days of darkness.

Answers

The answer is A. No explanation trust my word for it

How is the narrator and Mona viewpoint of their identities different In the story The white Umbrella?

Answers

The narrator and Mona viewpoint of their identities is different In the story The white Umbrella as the narrator in "The White Umbrella" is a young girl who is still discovering and forming her identity, while Mona is a confident and assertive woman who has a strong sense of self.

How to explain the information

The narrator looks up to Mona as a role model and is inspired by her strength and independence. However, the narrator's understanding of her own identity is still limited, whereas Mona has a clear understanding of who she is and what she stands for.

The difference in their perspectives on identity highlights the journey of personal growth and self-discovery that the narrator is embarking on, and the maturity and wisdom that Mona has already achieved.

Learn more about point of view on:

https://brainly.com/question/13107415

#SPJ1

Not a drum was heard, not a
funeral note

Answers

The figure of speech that is used in the above verse is called Litotes.

What is Litotes in literature?

Litotes is a figure of speech and a kind of verbal irony in which understatement is used to highlight a point by emphasizing a negative to further support a positive, frequently adding double negatives for emphasis.

"Note a drum was heard, not a funeral note" is the first line of the eight-verse poem titled "The Burial of Sir John Moore after Corunna" by Charles Wolfe. Mr. Wolfe wrote the above poem to commemorate the death of Sir John Moore who had died an s British soldier in battle.

The poem portrays Moore's funeral scene and dwells on themes of duty, honor, and sacrifice. It has been studied in literary classes, and it is frequently recognized as a classic example of a military elegy.

Learn more about Litotes:
https://brainly.com/question/23320221
#SPJ1

Full Question:

Not a drum was heard, not a funeral note,

As his corse to the rampart we hurried;

Not a soldier discharged his farewell shot

O'er the grave where our hero was buried.

What kind of figure of speech is used in the above verse?

how does this image appeal to the 5 senses? (look, sound, taste, smell, or feel)

how does this image appeal to the 5 senses? (look, sound, taste, smell, or feel)

Answers

Answer:

Imagery refers to language that stimulates the reader's senses. By evoking those senses through touch, taste, sound, smell, and sight, the writer imparts a deeper understanding of the human experience, connecting with the reader through a shared sensory experience.

does anyone have an essay about teenage dreams and ambitions?​

Answers

The decision to put an end to the effect of the issues in our lives leads to another decision to start pursuing our purpose, dreams and aspirations in life. Being a teenager is a whole lot more than letting mood swings dominate our entire life or attending prom or wearing sparkly dresses. I believe we have something tangible to offer to our society. Instead of being arrested for drinking, smoking, truancy, rap.e etc. we can be applauded for making a positive difference. Did I hear you say how? Simple, it all starts with a DREAM.

When I am asked, “Vera, where do you see yourself in the next five to ten years” I reply “it’s not a matter of five or ten years, it is however where I see myself now!” it would be amazing to achieve what I would have achieved in ten years’ time now. For me it’s not okay to live in my own world and believe that people know me there, I can live in the real world and still be an achiever. You might say it’s too big a dream for me what with being young and having just a dream alone but I say every success story began with a dream and most of those dreamers were once youngsters.

Regardless of the numerous issues attached with being a teenager, certain teenagers have refused to let it override their dreams. 17 years old Leanner Archer is the CEO of Leanner’s hair, she has been featured in Forbes magazine and Success magazine. 14 years old Robert Nay is the producer of the game “Bubble ball”. This game received more than one million downloads in less than two weeks after its creation, surpassing “Angry birds” as the most downloaded free game from apple.

17 years old Nick D’ Aloiso is the tech prodigy behind a multi-national company, Summly. In 2013 his company was acquired by Yahoo for thirty million dollars. Ahmed Mohammed a 14 year old made national news when his homemade clock was mistaken for a bomb by his teachers and the authorities, he was invited to the White house by President Obama and was given a scholarship to a prestigious school in Qatar.

And my favourite: Malala Yousafza, an 18-year-old who’s a fierce advocate for girls’ education. Her story inspires me, although Malala was shot twice she never relented and today thousands of children have been touched in one way or the other by her, “spending time with Malala made me stronger” said a fellow teenager, a Syrian refugee “she suffered and yet continues to fight for what she believes in – rights of children and their education” says Naina Bajekal.

I believe in a world where we can offer our services to our various nations for the betterment of the world at large. I imagine a world where teenagers can look up to their fellow teens and say “I want to do that as well”. Indeed there are some teenagers who have taken the bull by the horn, most of them didn’t just sit in their various comfort zones or homes moping and waiting for whatever destiny has in store for them. They discovered who they really are and they followed their heart passion in spite of all odds. However, having dream it’s not enough but to have hopes and be focus which is a good start. Dream big, do not be afraid to think well beyond your imagination, for some of us our imaginations serve as a means to live freely though positively and have fulfilment. It’s not childish to have a dream, all the great men and women of today all started out with having a dream: Oprah Winfrey, Barrack Obama, Nelson Mandela etc.

It’s not a crime to dream it is however a grievous offence committed against your very own self to dream without setting out to accomplish it. Imagine planting a seed without watering it, buying a dress for prom without wearing it. Did you just make a face? Yeah that’s how it is, the dream automatically has no effect. If no one invests in you, invest in yourselves. We can be broadcasters, writers, motivational speakers, renowned athletes and so much more. The sky would be our starting point but yeah in all these do not forget that education is just as important as having parents’ guide us in areas we feel confused or generally have no idea whatsoever. We are the next generation, we are teenagers, youths. We are not just LEADERS of tomorrow; we are LEADERS of today.

In conclusion, wouldn’t it be awesome to have lots of amazing stories to tell our children that would inspire them, stories that would not only have them saying “wow mom and dad’s cool” but would also make you their heroes and mentors. The key is you and I.

Attached a photo of the question

Attached a photo of the question

Answers

As a teenager, Sir Paul Smith, now one of Britain's best-known fashion designers, was on track for a very different career.

How to explain the information

A promising young athlete, he held ambitions of being a professional cyclist, but it wasn't to be. After leaving school at 15 with no qualifications, he earned his money as an errand boy at a clothes warehouse, relishing his commute and idolising such cycling greats as Tommy Simpson. But a serious car accident at age 17 put him in hospital for six months and his dreams were all but over...

Named after a brand of steel-alloy tubing, the 531 collection of jackets, jerseys, and shorts is understated but technically outstanding, and in line with the idea that cyclists needn't sacrifice their personal style for the sake of the commute.

Dominant materials include Ventile cotton and Merino wool, which offer breathability and durability, and there are smart design features throughout, such as reflective panels, retractable "splash guards," and rubberized hems.

Learn more about fashion on

https://brainly.com/question/30608951

#SPJ1

Can we cultivate our own happiness part b which detail from the text best supports the answer to part A

Answers

Answer:

I honestly think this assigment is so hard if anyone has the awnser please right it down .

Explanation:

Remembering that the Latin suffix “ful” means “full of,” and the suffix “ly” means “in what manner,” use this information and the context clues provided in the passage to determine the meaning of purposefully. Write your definition of purposefully here and explain how you determined it. Use a dictionary to verify your preliminary determination of the word’s meaning.

Answers

Answer:

A standard dictionary definition would been a way that shows determination or resolve. Within the context of the book, I think the meaning is similar with a special emphasis on understanding and processing information without distraction.

Explanation:

Answer:By recalling that the suffix “-er” means “a person who lives in,” use the base word “room” and the suffix “-er” to determine the meaning of roomers. Then use context clues to confirm the meaning of the word as it is used in paragraph 21 of “Thank You, M’am.” Write your definition of “roomers” here, and explain how you figured out the word’s meaning.

Explanation:By recalling that the suffix “-er” means “a person who lives in,” use the base word “room” and the suffix “-er” to determine the meaning of roomers. Then use context clues to confirm the meaning of the word as it is used in paragraph 21 of “Thank You, M’am.” Write your definition of “roomers” here, and explain how you figured out the word’s meaning.

what is the difference between creative fiction and nonfiction?

Answers

The key difference between creative fiction and nonfiction lies in the nature of their content and the purpose they serve.

Creative fiction refers to imaginative storytelling that presents fictional narratives, characters, and events. It encompasses genres such as fantasy, science fiction, historical fiction, and more. The primary purpose of creative fiction is to entertain, evoke emotions, explore imaginative worlds, and convey deeper themes or messages through invented stories.

On the other hand, nonfiction refers to works based on real events, facts, and information. It includes genres such as biographies, memoirs, essays, and textbooks. Nonfiction is grounded in reality, aiming to inform, educate, explain, or provide insights into real people, events, concepts, or ideas. It seeks to present accurate and verifiable information to the readers, relying on research, evidence, and personal experiences.

While creative fiction encourages the suspension of disbelief and allows for artistic liberties in storytelling, nonfiction adheres to factual accuracy and strives to present information objectively. However, it's worth noting that some nonfiction genres, such as creative nonfiction, incorporate literary techniques and storytelling elements to enhance the presentation of real events or experiences.

Overall, the key distinction lies in the basis of content—fictional vs. factual—and the respective purposes of entertaining imagination or providing knowledge and information.

Know more about Nonfiction here:

https://brainly.com/question/29226033

#SPJ8

In what ways does Circe or Odysseus behave unexpectedly in chapter 3?
Your post must include the following:
Two to Three quotes from the text.
-Use at least one appositive.
• Have proper capitalization and punctuation.
-Use quote burger format.
-250 words
• Discuss Two character traits
.
Respond to 1 classmates post in 150 words.
Things to consider:
.
.

Do you agree with their observation.
Do you disagree with their observation.
Did you notice an additional moment in the text that would support their analysis?
Do you agree with the quote choice.

Answers

Answer:

Explanation: In Chapter 3 of The Odyssey, both Circe and Odysseus behave in unexpected ways.

First, let's look at Circe. She is described as a "sorceress" and a "wicked witch" who has the power to transform men into beasts. However, when Odysseus and his men arrive on her island, she shows them hospitality and offers them food and drink. This is unexpected because it goes against the cruel and manipulative reputation that she has been given. As she says to Odysseus, "I am not the sort of woman / to do you any harm" (Book 10, lines 136-137).

Furthermore, when Odysseus refuses to eat or drink anything that she offers him, she does not become angry or punish him, as one might expect from a powerful sorceress. Instead, she respects his wishes and offers him a different gift: a plant that will protect him from her magic. This shows that Circe is not as ruthless as she is made out to be, and is actually quite considerate and understanding.

Now let's look at Odysseus. In this chapter, he displays a number of unexpected character traits. Firstly, he is incredibly brave and resourceful. Despite the dangers that Circe presents, he is not afraid to confront her and demand that she release his men from her spell. As he says, "I am not afraid / of anything you can do to me" (Book 10, lines 152-153). This shows that he is not intimidated by her powers, and is willing to stand up to her in order to protect his crew.

Additionally, Odysseus is also shown to be cunning and clever. He outwits Circe by refusing to eat or drink anything that she offers him, knowing that this will protect him from her magic. This shows that he is not easily fooled, and is able to think on his feet in order to overcome difficult situations.

In conclusion, both Circe and Odysseus behave in unexpected ways in Chapter 3 of The Odyssey. While Circe is kind and considerate towards Odysseus and his men, Odysseus is brave, resourceful, and cunning in his dealings with her. These character traits help to make the story more interesting and dynamic, and help to keep the reader engaged.

the latecomers how old was yang​

Answers

39 years old. Born in 1980.

- Atargatis Jones

Answer:

he is 39 years he was also born in 1980

Explanation:

The park service asks visitors to behave _________ and show respect for wildlife.

Answers

Responsibly is the answer

I WILL GIVE BRAINLIEST PLZ
Why is it important to communicate and collaborate

Answers

Answer:

So, why is it important to recognize that communication and collaboration are one and the same? Communication allows relationships to function, and the functioning of those relationships allows collaboration to not only occur but to be productive.

Explanation:

Who first mentions Goody Good and Goody Osburn as witches?
Why might this be important?

Answers

Answer:

bc gooba goofy boshoopy

Explanation:

Answer:

Sarah Osburn

The name of Goody Osburn first comes up in Act 1, when she is suggested by Thomas Putnam as a possible witch (p. 43). This suggestion is then corroborated by the accusations of Tituba

Explanation:

Other Questions
can you please suggest a topic for mini - dissertation for MBA related to financial services ( Fintechs/stock broking firm etc) PLEASE HELP ME RN Match the following items. 1 carnivores A eat only plants2 producers B eat other animals3 omnivores C eat plants and animals4 decomposers D feed off dead organisms5 herbivores E make their own food Self-care is not a(n)O ethical imperative.O human requisite.O narcissistic luxury.O clinical necessity. Cmo se mide el buen uso del lenguaje question in photo Identify the correct sentence.A."Octavia, may I have some orange juice?" he asked.B."Octavia, may I have some orange juice? he asked.C."Octavia, may "I have some orange juice?" he asked.D."Octavia, may I have some orange juice? he" asked. How big was NC when it was originally given to the Lord Proprietors Paula is researching how well different materials conduct electricity. What branch of physics does her research fall under? true or false? a researcher who has located a reputable source can often locate other useful and reputable sources by consulting the reference list of the original source. Please help Ill give you a cookie what three aspects of a computer should be photographed close-up at an electronic crime scene? The blue print for a new house includes a triangular shaped room in the attic. The triangular room appears on the blue print as shown. If the blue print was made using a scale factor of 1/2 centimeter = 1 meter, what is the actual perimeter of the triangular room? A. 2.5 meters, B. 4.5 meters, C. 9 meters, D. 18 meters What does he mean in the second paragraph, when he states, But abuse is the exception not the rule? what is the party in the electorate? group of answer choices party officers who seek to educate the public on key party stances public officials who are registered with a political party voters active in the business of the party all citizens who claim to be a member of a political party Ratios equivalent to 1:7 8. Identify one function of the decomposers in this food web $3.SOMEONE PLZ HELP ILL GIVE BRAINLIEST PLZ HELP All supply management activities have potential for _________________ and hence ________________. A number tripled then increased by -2 is thirteenpls I need the equation, not the answer ____________________ is the sending of a stream of data (usually audio and video) to multiple computers simultaneously. Write the scientific term "A number used by Bohr in the explanation of the spectrum of hydrogen atom and designated by the symbol (n) " ?