Answer:
Without any doubt, the correct answer is:
D. These simple habits can help you stay energetic while you study: drinking a lot of water, sitting with good posture, and taking occasional breaks to move around.
Explanation:
How do you think your friendships have been affected by digital devices and social media?
Answer:
yes
Explanation:
because my friend is more closer to me then ever
What clues in the sentence lead you to your definition?
Answer:
Context clues are hints found within a sentence, paragraph, or passage that a reader can use to understand the meanings of new or unfamiliar words.
Explanation:
Do you think people ever questioned or rebelled against the caste system? Why or why not?
Answer:
Manusmriti, widely regarded to be the most important and authoritative book on Hindu law and dating back to at least 1,000 years before Christ was born, "acknowledges and justifies the caste system as the basis of order and regularity of society".
According to one long-held theory about the origins of South Asia's caste system, Aryans from central Asia invaded South Asia and introduced the caste system as a means of controlling the local populations. The Aryans defined key roles in society, then assigned groups of people to them.
Explanation:
list two incidents from the text indicating that jimmy was rebellious by nature?
It would help if you could provide us with the text as well so we could answer the question (´ω`)
plz help me I need help
the correct answer is 2 no. nothing
Miss leena speaks the chinese
Oxen bellow . in the interrogative sentence
Answer:
To form an interrogative sentence using the phrase "Oxen bellow," you would typically use inversion, placing the auxiliary verb before the subject. For example:
"Do oxen bellow?"
In this sentence, the verb "do" is used as an auxiliary verb to form the interrogative structure, and it is placed before the subject "oxen."
What is grover in the percy jackson story ?
Answer:
Satyr
Explanation:
He is a satyr, a mythological Greek being that is half goat and half human.
Answer: Grover is a stayr. A stayr is half goat and half human. He was also Percy's best friend.
Explanation:
When Johnny is at buck merrils door the author chooses the words buck glared down at us and dally Johnny gulped by choosing the verbs glared and gulped what feeling does the author try to get across in this event what connection do these words have
The author's tone towards this event is option A: The author's tone is that of warning, cautious, and nervous in this scene. The young boys should't be there at Buck's house interrupting the party. It's not a place for young boys to go because it is dangerous.
What is the tone about?The choice of words such as "glared down" and "gulped" suggests that the situation is tense and dangerous. The author is implying that Buck is a dangerous individual and the young boys, Johnny and Dally, should not have gone to his door.
Therefore, The fact that Buck is glaring down at them reinforces this notion. This tone conveys the message that this is not a safe or appropriate place for the young boys to be and they should be cautious.
Learn more about Johnny from
https://brainly.com/question/6713095
#SPJ1
See full question below
When Johnny is at Buck Merril's door, the author chooses the words, "Buck glared down at us" and, " Dally! Johnny gulped."
What is the author's tone towards this event?
answer choices
The author's tone is that of warning, cautious, and nervous in this scene. The young boys should't be there at Buck's house interrupting the party. It's not a place for young boys to go because it is dangerous.
The author's tone is dismissive and interruptive. Buck is a dangerous guy, but able to help the boys if they are willing to come in. However, he shouldn't be bothered.
The author's tone is confident and robust. Buck is the right guy to visit in a situation like this.
The author's tone is humiliating and embarrassing. The fact that these young men got themselves in so much trouble is down right embarrassing. They have no right visiting Buck just like they had no right fighting the Socs.
Write an argument for or against the topic: it is more advantageous to travel by foot than by vehicle
You include no requirements for what exactly you want us to do for you, so this is me giving you an idea for an argument.
You can say that while driving a car is faster, traveling by foot helps reduce global warming, which is a very big problem in the modern world.
Hope this idea helps you out! (:
Walking on foot is preferable to go by car for a variety of reasons. It enhances environmental sustainability, fosters a stronger sense of connection with the natural world, and benefits both our physical and mental health.
Walking enables people to develop closer relationships with their surroundings. By walking, we can discover undiscovered pathways, get close to nature, and take in the fine aspects of our surroundings.
Walking is a transportation method that is good for the environment. Walking is a sustainable and zero-emission alternative to using a car, which burns fossil fuels and emits hazardous gases.
Therefore, choosing to travel on foot helps to reduce our carbon footprint and preserve natural resources at a time when environmental issues are becoming more and more important.
Learn more about Walking here:
https://brainly.com/question/11332022
#SPJ7
Which of the following statements best describes Williams's view of Native Americans in the excerpt?
A. He is fearful of them.
B. He respects them.
C. He feels sorry for them.
D. He is hopeful for them.
The statement that best describes Williams's view of Native Americans in the excerpt is option B. He respects them.
Where did Native Americans come from?The American Indian were known to be people whose origin was that they were the original resident of North and South America (and also Central America) who were said to have kept their cultural identification via tribal affiliation or through their community attachment.
Note that from the excerpt Williams's view was one that is not harsh but borne out of respect.
Therefore, based on the above, The statement that best describes Williams's view of Native Americans in the excerpt is option B. He respects them.
Learn more about Native Americans from
https://brainly.com/question/2891718
#SPJ1
See complete question below
Read the excerpt from A Key into the American Language and answer the question.
Boast not proud English, of thy birth & blood,
Thy brother Indian is by birth as Good.
Of one blood God made Him, and Thee & All,
As wise, as faire, as strong, as personall.
By nature wrath's his portiõ, thine no more
Till Grace his soule and thine in Christ restore,
Make sure thy second birth, else thou shalt see,
Heaven ope to Indians wild, but shut to thee.
—
Adulteries, Murthers, Robberies, Thefts,
Wild Indians punish these!
And hold the Scales of Justice so,
That no man farthing leese.
When Indians heare the horrid filths,
of Irish, English Men,
The horrid Oaths and Murthers late,
Thus say these Indians then.
We weare no Cloaths, have many Gods,
And yet our sinnes are lesse:
You are Barbarians, Pagans wild,
Your Land's the Wildernesse.
Which of the following statements best describes Williams's view of Native Americans in the excerpt?
Choose the correct answer.
For your research paper, you are consulting the diaries of revolutionary Che Guevara. A secondary source on the same topic might be _______________.
A. video interviews conducted with Che
B. the 1997 biography Che Guevara: A Revolutionary Life
C. radio interviews conducted with Che
D. the journals of another revolutionary who
For your research paper, you are consulting the diaries of revolutionary Che Guevara. A secondary source on the same topic might be "the 1997 biography Che Guevara: A Revolutionary Life".Option B is the correct option.
The 1997 biography Che Guevara: A Revolutionary Life by Jon Lee Anderson would be a secondary source on Che Guevara that would support your research paper. Guevara's life is comprehensively covered in this book, from his early years in Argentina through his passing in Bolivia. It contains information about his political philosophies, travels around Latin America, and his participation in the Cuban Revolution. To give a precise and thorough picture of Guevara's life and legacy, Anderson also consults a number of sources, including as previously unreleased records and interviews with those who knew Guevara.
You can obtain a more thorough grasp of Che Guevara's life and his influence on the globe by reading this book. Additionally, because it offers a wider perspective on the events and people mentioned in the diaries, this book can give the accounts of Guevara that you are using for your research paper valuable context.
To learn more about Che Guevara link is here:
brainly.com/question/10276925
#SPJ1
Seismic waves move through Earth's liquid layers at a
through its solid layers.
speed than they move
Answer:
Seismic waves move more slowly through a liquid than a solid. Molten areas within the Earth slow down P waves and stop S waves because their shearing motion cannot be transmitted through a liquid.
Explanation:
mark me brainliest
Answer:
slower
Explanation:
Sam took a shower, had breakfast and left / was leaving for school.
Sam's daily routine comprised taking a shower, having breakfast, and leaving for school. These activities were essential for him, as they helped him to prepare both physically and mentally for the day ahead.
Sam took a shower, had breakfast, and was leaving for school. The first step he took was taking a shower, followed by having breakfast, and then leaving for school. This daily routine, which is common for most individuals, is essential for Sam as he prepares for school. Sam's daily routine begins with a shower. The shower helps him to wake up in the morning, refreshes his body, and clears his mind.
After his shower, Sam proceeds to have breakfast. This meal is an essential part of his day, as it provides him with the necessary energy to start his day. Without breakfast, Sam would feel weak and fatigued, which would prevent him from focusing on his studies or performing his daily tasks. After having breakfast, Sam left for school. This marks the last stage of his daily routine.
Sam was punctual and always left the house early to avoid being late for school. Sam knew that getting to school on time was crucial as he would not want to miss any lectures or important activities. In conclusion, Sam's daily routine comprised taking a shower, having breakfast, and leaving for school, in that order. These activities were essential for him, as they helped him to prepare both physically and mentally for the day ahead.
For more such questions on daily routine, click on:
https://brainly.com/question/17028319
#SPJ8
Based on the passage, what is the author's point of view on real estate agents?
could someone help? lol
Answer:
did you figure it out?
Explanation:
Which quotation most effectively expresses the concept that outer space should be a place of peace and a place for research?
A: "'…I regard the decision last year to shift our efforts in space from low to high gear as among the most important decisions that will be made during my incumbency…'"
B: "'…because that challenge is one that we are willing to accept, one we are unwilling to postpone, and one which we intend to win, and the others, too.'"
C: "'…only if the United States occupies a position of pre-eminence can we help decide whether this new ocean will be a sea of peace or a new terrifying theater of war.'"
D: "'…but I do say that space can be explored and mastered without feeding the fires of war, without repeating the mistakes that man has made...'"
"'…but I do say that space can be explored and mastered without feeding the fires of war, without repeating the mistakes that man has made...'" is the quotation most effectively expresses the concept that outer space should be a place of peace and a place for research
What is quotation?A collection of words taken from a text or speech and repeated by someone other than the author or the original speaker.
What is the synonym of Quotation?Citation is the synonym of Quotation.
Hence, the correct answer is Option D.
Learn more about quotation on https://brainly.com/question/2762082
#SPJ2
1. In the radio broadcast War of the Worlds, reporter Carl Phillips interviews Mr.
Wilmuth, the owner of the farm where the Martians landed. Each of the two
characters uses a different type of language to express himself. One uses formal
language and one uses informal language. Analyze the language of this interview
and determine which character's language is formal and which is informal. Cite
specific evidence to support your claim. Then, explain how the writer's use of both
types of language in the same portion of the radio play impacts the meaning of this
scene.
Because Mr. Phillips is a reporter, he frequently employs formal language, whereas Mr. Wilmuth frequently uses informal language. He checks that his radio listeners can understand him clearly. Farmer Mr. Wilmuth frequently uses slang in his everyday speech.
One of the examples of informal speech from the text is "Kinda like a fourt' of July rocket." and "I seen a kinda greenish streak and then zingo."
What is radio broadcast?
Radio broadcasting is the process of sending audio over radio waves to radio listeners in a public setting, sometimes along with accompanying metadata.
To learn more about Radio broadcast from the given link
https://brainly.com/question/28483533
#SPJ13
What line from Act III of Hamlet supports the conclusion that Shakespeare is critical of actors?
Answer:
The correct line is: "Oh, it offends me to the soul to hear a robustious periwig-pated fellow tear a passion to tatters."
Explanation:
Here, Hamlet is offering up a criticism of actors, whom he describes as "robustious" and "periwig-pated," meaning he feels actors are pompus and wig-wearing.
which sentence is the best addition for the end of paragraph 1, based on meaning and style? responses the sleeping pooch's ears are so silly. the sleeping pooch's ears are so silly. when he is extremely relaxed and lying on his side, his ears stick straight up. when he is extremely relaxed and lying on his side, his ears stick straight up., when the amusing canine reclines in slumber, those pliable appendages are perpendicular to the cranial surface. when the amusing canine reclines in slumber, those pliable appendages are perpendicular to the cranial surface. the puppy's ears are up while he's off in dreamland. the puppy's ears are up while he's off in dreamland.,
The option c "When he is extremely relaxed and lying on his side, his ears stick straight up." is the best addition for the end of Paragraph 1, based on meaning and style.
According to meaning and style, the line that should be added at the conclusion of paragraph one is: When he's really calm and lying on his side, his ears stick straight up.
Describe a paragraph.
This is the division of concepts within a text when several terms are employed to support a main subject.
With this in mind, it is clear that the description, which would indicate that the subject's ears were on alert when he was resting on his side, would be the appropriate place for an addition to the sentence based on its content and style.
To learn more about Pudge Pudge American Bull Dog link is here
brainly.com/question/2976992
#SPJ4
The complete question is:
Which sentence is the best addition for the end of Paragraph 1, based on meaning and style?
a. The sleeping pooch's ears are so silly.
b. The puppy's ears are up while he's off in dreamland.
c. When he is extremely relaxed and lying on his side, his ears stick straight up.
d. When the amusing canine reclines in slumber, those pliable appendages are perpendicular to the cranial surface.
Could you present me the plot of hated in the nation (black mirror) in the past tense please ?
Answer:
The series titled 'Hated in the Nation'(Black Mirror) by Charlie Brooker displays the investigation of a series of deaths performed by the detectives, Blue Coulson and Karin Parke. The deaths were a consequence of the hatred that emerged from social media. It primarily displays the issue of cyberbullying and the technological plague that aimed to target the trending subjects on social media(used #s) and killing them.
it must be by his death; and for my part, i know no personal cause to spurn at him, but for the general. he would be crowned. how that might change his nature, there's the question. (ii. i. 10-13) this soliloquy from william shakespeare's play, the tragedy of julius caesar is an example of
Intrapersonal communication is seen in this soliloquy from The Tragedy of Julius Caesar by William Shakespeare.
Talking to oneself is the essence of intrapersonal communication. A wide variety of cognitive processes, mental categories like characteristics and knowledge, and cognitive operations like association and comparison have all been incorporated into some researchers' expanded definitions of self-talk.
What are examples of interpersonal and intrapersonal communication?
Interpersonal communication is the exchange of spoken or nonverbal signals between two or more people. Since intrapersonal communication is one-on-one with oneself, there is just one participant. Interpersonal communication, on the other hand, is always between two or more people.
For such more question on William Shakespeare
https://brainly.com/question/7592021
#SPJ4
The selection, organization, and interpretation of information are all aspects of perception.
The act of talking to oneself, acts of imagination and visualization, and even recall and memory are all examples of intrapersonal communication.
Computer-mediated communication is used in which of the following activities?Examples of asynchronous computer-mediated communication include text messages, email, discussion forums, and mailing lists, while synchronous computer-mediated communication includes instant messages, computer, audio, and video conferencing.
What is the medium by which two people communicate with one another?Channel of Transfer: The channel is the medium of communication between individuals, like air for spoken words and paper for written correspondence; It frequently cannot be separated from the message. The channel has to be appropriate for the message in order for communication to be efficient and effective.
To learn more about intrapersonal communication here:
https://brainly.com/question/29459152
#SPJ4
T/F students can summarize an excerpt from an external resource without citation as long as the student changes every word in the passage
The given statement "students can summarize an excerpt from an external resource without citation as long as the student changes every word in the passage" is False. Students cannot summarize an excerpt from an external resource without citation, even if they change every word in the passage.
Proper citation is necessary to avoid plagiarism and give credit to the original source. Students must always provide proper citation when summarizing or quoting from an external resource, regardless of whether they change every word in the passage. Failure to provide proper citation can lead to accusations of plagiarism, which can have serious academic consequences. It is important for students to take the time to properly research and cite their sources to avoid any issues with academic integrity.
More on excerpt summary: https://brainly.com/question/29225353
#SPJ11
FRENCH FRY
what fugitive language is that?
1
SEE ANSWER
A.Metaphor
B.Similie
C.Personification
D:Hyberbole
E:Idiom
F;Symbol
Answer: Umm perhaps it is D. Hyperbole.
Explanation: I had something like this in 5th grade ELA
The speaker of the poem describes a from a point of view. How does the speaker support the theme? by revealing the thoughts of the musician by sharing personal thoughts about the music by criticizing the skill of the musician by revealing the mood and sound of the blues.
Answer:
Scene
First-person
Explanation:
D. by revealing the mood and sound of the blues
The theme is supported from the point of view of the speaker by D. revealing the mood and sound of the blues.
What is a point of view?A point of view simply means the way that an author tells a story.
In this case, theme is supported from the point of view of the speaker by revealing the mood and sound of the blues.
This is important to illustrate the main idea in the literary work.
Learn more about point of view on:
https://brainly.com/question/13107415
A public health researcher is studying the effect of an intervention to control elevated blood pressure in a population of homeless, uninsured men in an urban setting. Which of the following could be utilized to facilitate communication between the subjects and researchers?
A verbal informed consent process
A written consent waiver
Institutional Review Board (IRB) approval
A community advisory board (CAB)
The following could be utilized to facilitate institutional review board communication between the subjects and researchers A community advisory board Community advisory board (CAB) is a group that includes members of the population.
To be studied, representatives of community organizations serving that population, and other key stakeholders. A community advisory board (CAB) is commonly established by public health researchers who seek to ensure that the study protocols.
Address the needs of the population to be studied and that the study does not adversely affect the community's relationship with researchers.This group ensures that the research is conducted in a way that addresses the population's needs and that the study does not have any negative impact on the community's relationship with the researchers. Hence, A community advisory board (CAB) can be utilized to facilitate communication between the subjects and researchers in a study on public health and intervention.
To know more about The institutional review board visit:
https://brainly.com/question/29770948
#SPJ11
A verbal informed consent process, a community advisory board (CAB), and obtaining Institutional Review Board (IRB) approval can be powerful tools to facilitate communication in public health research. However, it's crucial to adapt these tools to match the specifics of the population being studied.
Explanation:In this public health study on the effect of an intervention to control elevated blood pressure in a population of homeless, uninsured men in an urban setting, multiple communication methodologies can be utilized to ensure the best possible interaction between the subjects and researchers.
A verbal informed consent process could be beneficial as it allows for direct dialogue and ensures understanding of the research's purpose and procedures. This process is particularly useful when working with disadvantaged populations who might struggle with literacy or understanding of complex medical terms.
A community advisory board (CAB) can also provide a useful platform in this situation. A CAB generally comprises members of the community, often representing the population being studied. They can offer insights into effective ways to communicate with the population and assist in obtaining and facilitating research consent.
Finally, obtaining an Institutional Review Board (IRB) approval - indicating that the research has been evaluated and deemed ethical - can add credibility and create an atmosphere of trust, though it's important to remember that an IRB approval alone does not facilitate communication, but can create conditions conducive to it.
Learn more about Communication in Public Health Research here:https://brainly.com/question/32329151
#SPJ2
1Pollution levels are increasing. Threats to nature are rising. It has never been more important to protect America's natural beauty. At the same time, the country keeps growing. More people means a need for more goods and services. If not sensibly made, these goods and services can cause lasting problems in nature. Large companies and big businesses often think only about customers' wants. They pay less attention to the long-term problems that the natural world could face as they try to quickly meet those wants.
2To help save America's natural beauty, President Barack Obama created America's Great Outdoors Initiative in 2010. This plan places great value on protecting the country's outdoor spaces. It asks local and state leaders to help make the natural world cleaner and safer. According to the plan, one thing state and local leaders should do is properly care for parks, forests, rivers, mountains, and wildlife.
3Another aim of the plan is to create wildlife corridors, which will let wild animals move freely through outdoor spaces. Animals will be able to find food and shelter more easily. Through these efforts, wildlife will remain alive and well.
4Animals are not the only ones who need a better place to live. The plan also encourages citizens to make their own land more Earth friendly. What can you or I do? One way to help is by using power sources such as wind and sun. Another way to help is through the use of cleaner, more natural farming methods to grow food.
5The main goal of America's Great Outdoors Initiative is for every person to learn more about the country’s outdoor spaces. Today's children spend about half as much time outside as their parents once did. Also, big companies clear two million acres of American land each year to make room for homes and businesses. With such big changes taking place, it is important to value the natural beauty of the country as it is now. By spending time in the great outdoors, people can see the natural wonders America has to offer.
6Like the rest of America's citizens, you should do your part to protect nature. Pollution has been a threat to nature for a long time. That threat has only gotten worse in recent years. Every American can enjoy the beautiful outdoor spaces the country has to offer. In doing so, they will have the opportunity to see how important it is to save these lands. This can happen only by working together to cut pollution and live more Earth friendly lives. America’s Great Outdoors Initiative is the first step in making the whole country more aware of the natural world. It is your key to a brighter world, a healthier life, and a better future.
Question
In which paragraph does the author use a President to give credibility to his argument?
Responses
A paragraph 1paragraph 1
B paragraph 6paragraph 6
C paragraph 4paragraph 4
D paragraph 2paragraph 2
In paragraph 2 , the author use a President to give credibility to his argument.
How the author uses a President to give credibility ?The President Barack Obama is found to have created the initiative called America's Great Outdoors Initiative in 2010.This is quoted mainly to save America's natural beauty.The importance of the plan in protecting the country's outdoor spaces is mentioned .It expects the involvement and contribution of leaders to create a natural cleaner world.The state and local leaders are mandated to properly care for parks, forests, rivers, mountains, and wildlife.The author tries to encompass the idea of saving America's beauty and thus quotes initiatives launched by the President to add on to the credibility of his words in the passage.So ,only paragraph 2 uses a President to give credibility to the author's argument.Thus, Option D is correct.To learn more about President Barack Obama, refer:
https://brainly.com/question/26498500
#SPJ1
Write an essay of about 250 words about ( The
construction of the nozzle guide vanes in the turbine for
propulsion engines ).
No handwritten please.
The construction of the nozzle guide vanes in the turbine for propulsion engines is crucial for efficient and controlled flow of exhaust gases.
Nozzle guide vanes play a vital role in the turbine section of propulsion engines. These vanes are strategically placed within the engine to guide the flow of hot exhaust gases. They are designed to optimize the expansion of gases, improving overall engine performance and efficiency.
The construction of these vanes involves high-temperature materials capable of withstanding extreme heat and pressure conditions. Typically made from advanced alloys or ceramic composites, these materials possess excellent thermal and mechanical properties. Additionally, the vanes are often coated with thermal barrier coatings to provide further protection against the intense heat generated during engine operation.
The shape and arrangement of the nozzle guide vanes are carefully engineered to achieve specific aerodynamic objectives. Their design influences the direction and velocity of the exhaust gases, ensuring efficient energy extraction from the hot gases and minimizing losses.
The vanes are curved and airfoil-shaped to create the desired pressure and velocity distribution, maximizing the conversion of thermal energy into mechanical work.
Furthermore, the nozzle guide vanes are meticulously positioned and secured within the turbine section to maintain precise alignment and prevent unwanted vibrations. This ensures smooth and stable operation of the engine, minimizing stress on the components and extending their lifespan.
In conclusion, the construction of nozzle guide vanes in turbine propulsion engines involves the use of high-temperature materials, precise aerodynamic design, and meticulous placement. These vanes play a critical role in optimizing the flow of exhaust gases, maximizing engine efficiency, and maintaining reliable operation.
Learn more about: construction
brainly.com/question/33182774
#SPJ11
The advent of GPS has:
A. revolutionized the way we track locations.
B. changed search engines on the Internet.
C. improved social networking sites.
D. enabled us to see photos of the moon.
Answer:
me personaly i would say A beacuse we no longer use paper maps we can just put in and adress a little robotic voice tells u where to go
Explanation:
Answer:
A revolutionized the way we track locations.
Explanation:
What is the name of the first section of an expository essay?
A. Thesis statement
B. Introduction paragraph
C. Conclusion paragraph
D. Topic sentence
Answer:
introduction pragraph.
Answer:
B. Introduction paragraph
Explanation:
Questions about the content of your notes belong in the "Content" section of your organizer.
Please select the best answer from the choices provided
T
Questions about the content of your notes belong in the "Content" section of your organizer.
Please select the best answer from the choices provided
T
F
THE ANSWER IS FALSE
Answer:
yes,to be used by the reader to enable make an impact to the reader
Answer:
false is the true answer.
Explanation: