Stone walls are the most remarkable and long-lasting remnants of Great Zimbabwe. Granite blocks were taken from the exposed rock of the nearby hills and used to build these walls.
What notable examples can you give of the Kingdom's architecture in Great Zimbabwe?The huge, mortar-free walls of Great Zimbabwe are its most illustrious feature. Stone structures are interconnected by pathways, and certain areas of the site incorporate actual rock formations into the architecture, as is shown in at least one building in the Hill Complex.
The Hill Complex, the Valley Complex, and the Great Enclosure are the three different architectural types that make up Zimbabwean architecture. Colonial and traditional architectural both had an impact on the history and culture of the nation. The Hill Ruin (on a rocky hilltop), the Great Enclosure, and the Valley Ruins are the three main groups of stone buildings in Great Zimbabwe (map below). The Hill Ruin is thought to have been built around 1250, and it includes a cave that is still revered by the Shona people.
To know more about Kingdom of Great Zimbabwe visit:
https://brainly.com/question/28748483
#SPJ4
Romeo compares Juliet to a "snowy dove trooping with crows." How does this
contribute to the reverent tone of the passage?
ROMEO
O, she doth teach the torches to burn bright!
It seems she hangs upon the cheek of night
As a rich jewel in an Ethiop's ear-
Beauty too rich for use, for Earth too dear.
So shows a snowy dove trooping with crows
As yonder lady o'er her fellows shows.
The measure done, I'll watch her place of stand
And, touching hers, make blessed my rude hand.
Did my heart love till now? Forswear it, sight,
For I ne'er saw true beauty till this night.
-William Shakespeare, Romeo and Juliet, Act I, scene v, lines 51-60.
OA. It suggests Romeo has noticed how popular Juliet is among the
others at the party.
B. It suggests Romeo finds Juliet more attractive because she's a
This contributes to the respectful tone of the passage that Romeo considers Juliet alone unique and worthy of attention and adoration.
Romeo Montague is the male protagonist in William Shakespeare's romantic tragic play Romeo and Juliet. Romeo son of Lord Montague and his wife Lady Montague, secretly loved and married a girl named Julia, a member of the rival House of Capulet, through Friar Lawrence.
Juliet Capulet is the female protagonist of William Shakespeare's romantic tragic play Romeo and Juliet. 13-year-old Juliet is the only daughter of the Capulet Patriarch. She falls in love with the male protagonist Romeo, a member of the Montague family with whom the Capulet has a blood feud, which is the reason for its tragic storytelling. This story has a long history that predates Shakespeare himself.
William Shakespeare was an English playwright, poet, and actor. He is widely regarded as the greatest English writer and the world's greatest playwright. He is often called England's national poet and "The Bard of Avon".
learn more about William Shakespeare here https://brainly.com/question/7592021
#SPJ9
Im in middle school ELA class
Answer:
b
Explanation:
hope helpful
answer is b
Answer:
I think the answer is b
Explanation:
just thinking
What does Lady Macbeth mean by "metaphysical aid" in line 29 of the
passage?
Answer:
Explanation:
The line you mentioned, "metaphysical aid," is from the play "Macbeth" by William Shakespeare. It is spoken by Lady Macbeth in Act 1, Scene 5, when she is reading a letter from Macbeth that details his encounter with the witches and their prophecy. The specific line is:
"Come, you spirits
That tend on mortal thoughts, unsex me here,
And fill me from the crown to the toe top-full
Of direst cruelty! make thick my blood;
Stop up the access and passage to remorse,
That no compunctious visitings of nature
Shake my fell purpose, nor keep peace between
The effect and it! Come to my woman's breasts,
And take my milk for gall, you murdering ministers,
Wherever in your sightless substances
You wait on nature's mischief! Come, thick night,
And pall thee in the dunnest smoke of hell,
That my keen knife see not the wound it makes,
Nor heaven peep through the blanket of the dark,
To cry 'Hold, hold!'"
In this passage, Lady Macbeth is calling upon supernatural forces, specifically "spirits" or "metaphysical aid," to remove her feminine qualities and fill her with cruelty and remorselessness. She wants to be stripped of her natural compassion and maternal instincts so that she can carry out the evil actions required to help her husband, Macbeth, seize the throne. The phrase "metaphysical aid" refers to the assistance or power derived from supernatural or otherworldly entities. Lady Macbeth is essentially asking for the aid of these spirits to alter her nature and enable her to commit acts of violence without remorse.
What is the significance of the narrator coming "back restless" from the Great War?
he can't sit still in a chair
he struggles with memories of the War
he wants new experiences
Answer:
The significance of the narrator coming "back restless" from the Great War is that he wants new experiences. The fact that he is unable to sit still in a chair suggests that he is eager to explore and experience new things, which may be a result of his time in the war. While he may also be struggling with memories of the war, the fact that he is described as restless suggests that he is primarily seeking out new experiences rather than simply trying to avoid memories of the past.
Explanation:
Is it true that Most people don't try hard enough to see the other fellow’s problems?
ritics believe Twain stopped writing the novel for a few years after he finished Chapter 16. Why would this have been a difficult place for Twain to continue
Critics believe Twain stopped writing the novel for a few years after he finished Chapter 16. The difficult place for Twain to continue writing was because the book was based on a society where people owned other people as slaves and could treat them inhumanely, this made it difficult for him to write and was emotionally challenging to put into words.
What was the reason for Mark Twain's delayed writing in Huckleberry Finn?Critics believe that Twain stopped writing the novel Huckleberry Finn for a few years after he finished Chapter 16. This is due to the fact that the chapter deals with Tom Sawyer’s scheme of trying to free Jim and Huck’s cooperation with him.
The scheme is unnecessarily elaborate, inconsiderate, and risky, resulting in the return of Jim to slavery. Huck’s moral development, which began in the earlier part of the book, seems to be suspended by his reacceptance of Tom’s leadership.
However, this is not the only reason for Twain's writing delay in Huckleberry Finn. Mark Twain also found it hard to write because of his self-doubt, a lack of interest in writing, and other life events.
To know more about Twain refer here:
https://brainly.com/question/7045434#
#SPJ11
squibs are people born to wizarding families that cannot do magic. assuming both sides of the family are "pure-blood", how can this be explained?
Squibs are individuals born into wizarding families who do not possess magical abilities. This phenomenon can occur even if both sides of the family are "pure-blooded."
One possible explanation for this occurrence is the concept of "latent magic." Some individuals may have a genetic predisposition for magic, but for various reasons, such as environmental factors or lack of training, their magical abilities never fully develop. These individuals may still possess a certain level of magical energy that is not strong enough to produce visible effects, but it is enough to be detected by certain magical objects, such as wands or magical creatures.
Another possible explanation is genetic mutation. It is possible for certain genetic mutations to occur within a family that can result in the loss of magical abilities in certain individuals. This can happen even if both parents are "pure-blooded" wizards or witches.
Overall, the exact cause of squibs in "pure-blooded" wizarding families remains unclear. However, these individuals have still valued members of the wizarding community and often contribute to society in other ways, such as caretakers for magical creatures or working in non-magical fields.
Know more about pure-blooded here:
https://brainly.com/question/1282397
#SPJ11
The American Financial Accounting Standards Board issued Standard 5, which provides for recognition and measurement in the financial statements of business establishments. What is required is a detailed explanation of the accounting assumptions and principles in the financial statements?
The financial statements of a company provide financial information that serves various purposes, including identifying the company's financial position, profitability, and more. To ensure consistency, financial accounting standards provide for certain assumptions and principles to be followed in preparing financial statements. The accounting assumptions include economic entity, going concern, monetary unit, and more, while accounting principles include the business entity, matching, full disclosure, and more. By adhering to accounting principles and assumptions, companies' financial statements are more comparable and more reliable, making it easier for stakeholders to make financial decisions about the company.
In the United States of America, the Financial Accounting Standards Board issued Statement No. 5 to provide for recognition and measurement in the financial statements of business organizations. The financial statements of an organization give useful financial information that serves various purposes, including identifying the company's financial position, and it also shows whether the firm is profitable or not. To ensure consistency, financial accounting standards provide for certain assumptions and principles to be followed in preparing financial statements. The accounting assumptions are the basic principles that guide the financial reporting process.
The accounting principles include; the business entity, going concern, monetary unit, time period, cost, matching, and full disclosure. The business entity principle, for instance, requires that businesses be treated as separate from the owners in financial statements. The monetary unit principle requires that companies' financial information be presented in a stable monetary unit such as the US dollar.
The matching principle requires that expenses incurred while earning revenue must be reported in the same accounting period in which the related revenue is recorded. The full disclosure principle requires that all the necessary financial information be disclosed in the financial statements. In conclusion, by adhering to accounting principles and assumptions, companies' financial statements are more comparable and more reliable, making it easier for stakeholders to make financial decisions about the company.
For more such questions on financial statements, click on:
https://brainly.com/question/26240841
#SPJ8
Which line from the text supports the inference that Juliet will pursue her interest in Romeo?
OA. His name is Romeo, and a Montague, The only son of your great enemy.
OB. Prodigious birth of love it is to me, That I must love a loathed enemy.
OC. Come hither, Nurse. What is yond gentleman?
OD. Good pilgrim, you do wrong your hand too much.
The implication that Juliet will pursue her fascination with Romeo Nurse, come over here.
What is fascination?Our thoughts and feelings can both be controlled by fascination. It can influence even our most deliberate decisions, thoughts, or actions. Scholars have long used the word fascination to describe the same hypnotic power of persuasion, from Renaissance philosophers to Sigmund Freud. The word fascinare, which has Latin roots, means "to bewitch," in English. For thousands of years, people have feared the evil power of fascination because it has the ability to capture anyone's attention and render them helpless to escape.Interest and fascination are not the same thing. A neurological condition known as fascination is characterized by intense focus and an addictive sense of engagement. It's very similar to falling in love.To learn more about decisions refer to:
https://brainly.com/question/1249089
#SPJ1
Question #45: Identify the adverb in the following sentence. The Brittany spaniels carefully approached the quail that was hidden in the underbrush. A. hidden B. carefully C. Brittany
Answer:
B. carefullyExplanation:
Because the word carefully describes the verb approached how it's done and because of its suffix -Ly (c a r e f u L L y)
Hope this helps you..
Good Luck
A fixed verse poem contains lines that are
in length.
Answer:
Similar.
Explanation:
A poem can be defined as a literary work that comprises of written or spoken words that are chosen and arranged carefully in separate lines, often in short lines based on their sound (diction), meaning, and rhythm.
There are different types of poems and these includes the following;
I. Free verse.
II. Sonnet.
III. Ode.
IV. Elegies.
V. Fixed verse.
Fixed verse poem is a type of poetry that has a fix number of syllables (meters) in each line accompanied by the required rhyme. It is also referred to as structured poetry because it require that poets adhere strictly to guidelines with respect to the length of each lines and rhymes.
Hence, a fixed verse poem contains lines that are similar in length.
Iambic pentameter is one of the most commonly used meters in English poetry. Iambic pentameter means each lines contains five (5) iambs. An iamb being one unstressed syllable followed by one stressed.
For example, When I / see BIR / ches BEND / to LEFT / and RIGHT
Think abut how Alec's monologue contributes to the meaning of the play. What details in the speech help you better understand Alec's feelings? Be sure to include details from the play in your answer.
In your answer, be sure to:
explain how the monologue expresses Alec's feelings about moving away from his home
identify language in the monologue that reveal aspects of Alec's character
use details from the play in your answer
Check your writing for correct spelling, grammar, capitalization, and punctuation.
Answer:
A monologue is a character's speech. This speech the character makes alone because he is expressing his deepest feelings and thoughts. This promotes a broad understanding of the audience with the character's actions, because the character is showing the most intimate of his being. Usually these speeches are emotional and have a strong appeal to the feelings of the audience, the actor and the character.
Explanation:
there is none you didnt give the play
Answer:A monologue is a character's speech. This speech the character makes alone because he is expressing his deepest feelings and thoughts. This promotes a broad understanding of the audience with the character's actions, because the character is showing the most intimate of his being. Usually these speeches are emotional and have a strong appeal to the feelings of the audience, the actor and the character.
Explanation:
Yea...
• Answer in 3–5 sentences. (5 pts)
7. In "The Third Bank of the River," describe the role that the father plays in the life of the
narrator
(4 points)
Select the link to access the Short Answer Rubric.
Short Answer Rubric
Answer:
The father represents an inspiration, a model to be followed in the narrator's life.
Explanation:
In "The Third Bank of the River," the narrator shows how his father's role in being a provider and a mentor impacts his life. The narrator has his father as an inspiration, a role model, but his view of the father is questioned, by himself, when the father decides to leave the family and travel alone. This makes the narrator reflect on the reasons that led the father to abandon everything he was responsible for. In this case, the narrator, in addition to questioning the father's role in his own life, questions whether he is doomed to do the same things.
Which of the following phrases from the poem best evokes the speaker’s triumphant tone?
Answer choices for the above question
A. “The time that my journey takes is long and the way of it long.”
B. “It is the most distant course that comes nearest to thyself,”
C. “My eyes strayed far and wide before I shut them and said ‘Here art thou!’'
D. “‘I am!’”
Where does the action described in the passage most likely occur?
A.
At the circus
B.
At a crowded beach
C.
At an amusement park
Based on the given options, the action described in the passage is most likely to occur at an amusement park. The reason for this is that amusement parks offer a variety of rides and attractions that are designed to provide thrill and excitement to visitors. Correct option is C
The passage describes an experience where the narrator is strapped into a ride that takes them high up into the air before dropping them suddenly. This kind of ride is commonly found in amusement parks and is designed to provide a rush of adrenaline to those who ride it.
The other options, such as a circus or a crowded beach, do not fit the description of the action in the passage.
A circus typically features performances by trained animals and acrobats, while a crowded beach is usually associated with swimming and sunbathing.
Neither of these settings would typically offer the kind of ride that is described in the passage.
In conclusion, the action described in the passage is most likely to occur at an amusement park. This is where visitors can experience a variety of thrilling rides and attractions that are designed to provide excitement and entertainment.
Amusement parks are a popular destination for people of all ages and offer an opportunity to escape the mundane routines of daily life and indulge in some excitement and adventure.
For more such questions on amusement park
https://brainly.com/question/29719905
#SPJ11
how does the author use rhetoric to advance the point of view that urban sprawl is one of the main causes of wildlife extinction in the united states?
The author uses rhetoric to advance the point of view that urban sprawl is one of the main causes of wildlife extinction in the United States by highlighting specific studies and explaining the increase in development over time. Therefore, the correct option is D.
Urban sprawl is one of the significant causes of wildlife extinction in the United States. The author of the article has advanced the point of view that urban sprawl is one of the major causes of wildlife extinction in the United States by using various rhetoric techniques such as highlighting specific studies and explaining the increase in development over time. Therefore, option D is correct.
According to the article, the urban sprawl is causing severe damage to the wildlife habitat, and it is one of the significant causes of wildlife extinction. The author has used various examples and data to support the argument. He also mentioned that the increasing population and the demand for urbanization are the primary causes of habitat loss. The article shows that urban sprawl is a growing concern in the United States, and it is causing severe damage to the environment and wildlife.
Note: The question is incomplete. The complete question probably is: In Sprawl Threatens Wildlife and Habitat, how does the author use rhetoric to advance the point of view that urban sprawl is one of the main causes of wildlife extinction in the United States? A) by discussing species-specific losses and the development projects that led to their demise. B) by including studies from activists about the insufficient legislation protecting animal habitats. C) by focusing on how much land is currently being developed for commercial and agricultural use. D) by highlighting specific studies and explaining the increase in development over time.
Learn more about Rhetoric:
https://brainly.com/question/24590045
#SPJ11
What is a slang word for delighted
Answer:
hyped
Explanation:
yo, im hyped out 'bout that song, yk?
What part of speech would you use to describe where, when or the direction something is going?.
The part of speech which will be use to describe where, when, or the direction is going known as adverb.
The adverb of place is be directional, which indicates distant or even an object's position in relation to another object. For example- below, above, behind, between, etc.
It provides a description of how, where, when, in what manner and to what extent something is done or will be done/happen.
It is so because, it describes verbs, adjectives, or other adverbs which tells how, why, when, where, to what extent. There are only three relative adverbs - where, when, and why.
To learn more about part of speech here
https://brainly.com/question/14232194
#SPJ4
Identify the sentence that contains a compound verb. A. Both Carol and John love to ski all winter long. B. Yesterday I wanted to visit the new bookstore in town, but they were closed. C. Mom decided to clean the house and shampoo all of the rugs. D. Whenever my sister and I visit our cousin, we have such a good time!
Unit 2 lesson
1. B
2. A
3. B
4. True
5. False
6. B
7. C
Explanation:
Read this excerpt from Anne Frank Remembered.
At that moment, a German man followed Koophuis, and I heard him say in German, "Turn the keys over to the
young lady." Then the man returned to Kraler's office.
Koophuis came to me, handed me the keys, and said, "Miep, see to it that you stay out of this."
I shook my head.
Jo Koophuis' eyes burned into mine. "No. See to it that you stay out of this. It's up to you to save what can be
saved here. It's in your hands."
Then, before I could do anything but absorb his words, he squeezed my hand, then returned to Kraler's office,
shutting the door behind him.
How does Miep build suspense in this passage?
O by quoting the German officer's words
O by describing events as they happened
O by including the detail about the key
O by sharing the image of the closing door
In the passage from Anne Frank Remembered, Miep builds suspense by including the detail about the key. Option C is the correct answer.
This is because Koophuis hands Miep the keys and says, "Miep, see to it that you stay out of this. No. See to it that you stay out of this. It's up to you to save what can be saved here. It's in your hands."Koophuis hands Miep the keys to the room, but at the same time, he urges her to stay away from the situation and to be cautious. The use of the word "it's in your hands" puts additional pressure on Miep to do the right thing. The detail about the key adds to the suspense by creating a sense of responsibility for Miep. She now has a significant role to play in the events that will follow.Another detail that builds suspense in this passage is the image of the closing door. Koophuis returns to Kraler's office, shutting the door behind him. The closing of the door creates a sense of finality and suggests that the situation is about to get worse. The reader is left to wonder what will happen next. This contributes to the overall suspense of the passage.
The correct option is C
For more question Anne Frank
https://brainly.com/question/32063176
#SPJ8
Which of these is the most important event from the beginning of the story?
Answer:
the first one
Explanation:
Answer: HIII
Explanation:
pls help i’ll give brainliest thanks
Answer:
American women are having fewer children then they used to.
Explanation:
Identify one claim Mann makes and explain whether you believe it remains true today.
Mann advocated for public education.
Horace Mann, a Massachusetts attorney and lawmaker, was appointed secretary of the first state board of education in the country in 1837. Mann pushed to create nonreligious public schools to offer all citizens a common education, which he claimed is necessary for democracy.Mann supported "common schools," which would be accessible to everyone, regardless of their capacity to pay tuition, while serving as secretary. Mann thought that the United States might avoid the strict class systems of Europe if there was universal education.In the Report of the Massachusetts Board of Education, published in 1848, Horace Mann expressed his views on the subjects that should be emphasised in education. Mann outlines ways in which education might be enhanced or even perfected not just in the state of Massachusetts but also nationally.Thus this one claim that Mann makes.
Refer here to learn more about Mann: https://brainly.com/question/12070924
#SPJ1
Write a free verse poem about 5 to 7 senteces
Answer:
After the Sea-Ship-after the whistling winds;
After the white-gray sails, taut to their spars and ropes,
Below, a myriad, myriad waves, hastening, lifting up their necks,
Tending in ceaseless flow toward the track of the ship:
Waves of the ocean, bubbling and gurgling, blithely prying,
Waves, undulating waves-liquid, uneven, emulous waves,
Toward that whirling current, laughing and buoyant, with curves,
Where the great Vessel, sailing and tacking, displaced the surface;
Explanation:
what are your thoughts about communicative strategies prior to the discussion of this lesson
This lesson is about communication towards the other people from other countries with different beliefs, opinions, way of thinking and speaking. This should be the answer to your question.
HELP PLEASE ME IS DUMB
Answer:
A half of a grapefruit is waiting for me on the breakfast table
Explanation:
Subjects and verbs must agree in number. If the subject is singular, the verb must be singular too. Example: She writes every day. Exception: When using the singular "they," use plural verb forms.
I don't know for sure though
Pliss help meee plis no links have and has
Answer:
1. Has
2. Have
3. Has
4. Has
5. I think have?
6. have
7.has
8.have
9.have
10. have
Explanation:
match the line of reasoning to its most obvious weakness. the more people i see outside with umbrellas, the greener my lawn gets. it's probably the umbrellas that are making my lawn green.
The most obvious weakness in this line of reasoning is that it assumes a correlation between two unrelated events. Just because more people are outside with umbrellas does not necessarily mean that it is causing the lawn to become greener.
There could be other factors at play, such as recent rainfall or lawn care practices. Without additional evidence or data to support the causal relationship between the two events, the conclusion that the umbrellas are making the lawn green is not justified. "Match the line of reasoning to its most obvious weakness. The more people I see outside with umbrellas, the greener my lawn gets. It's probably the umbrellas that are making my lawn green."
The line of reasoning described here is correlating the presence of umbrellas with the greening of the lawn. The most obvious weakness in this reasoning is the assumption that the umbrellas are directly causing the lawn to become greener, rather than considering other factors.
Step-by-step explanation:
1. Identify the correlation mentioned: The presence of umbrellas and the greening of the lawn.
2. Recognize the assumption made: The umbrellas are directly causing the lawn to become greener.
3. Point out the weakness: The assumption ignores other potential factors that could be responsible for the greening of the lawn.
In this case, the most likely explanation for the correlation is that people use umbrellas when it's raining, and rain provides the necessary water for the lawn to grow and become greener. The umbrellas themselves are not the cause of the greener lawn, but rather, they are an indicator of the presence of rain, which is the true cause of the lawn's growth and increased green color.
To know more about umbrellas visit:-
https://brainly.com/question/29724085
#SPJ11
Read the passage "The Carpenter's Apprentice" and answer the following questions.
The Carpenter's Apprentice
1 Before Ben started to work with me, I had advised him to buy a quality set of tools. “Good tools are expensive,” I had told him, “but they will last for years.” On Ben’s first day of work, the head of the cheap hammer he had bought flew off and put a hole in a wall.
2 One Monday, as we ate our lunch in the truck outside the Pine Street house, Ben told me that he had made a few phone calls for us. “The lumberyard across town can deliver what we need tomorrow. We could finish the job by noon on Friday!”
3 I turned and met his eyes. “I think I told you that I don’t do business with that lumberyard anymore. The last order I got from them had warps, splits, and four-inch knots on every piece.”
4 “But if we wait until the other delivery on Thursday, we won’t finish the job until Monday or Tuesday of next week.”
5 I continued to look at him. Ben was thinking of his plans for the weekend, but I was thinking of our obligation to the house’s owner to do the job right using only quality materials.
6 “Ben,” I sighed, “how would you like to live in this house?” He looked up at me quizzically, as though I were making him an offer. “Would you like to live in this house if it were built your way, using inferior lumber? Would you want to walk around on a floor with warped supports under it and sleep under a roof built with split and knotted wood? We need to do this right, Ben. You can’t build a house twice.”
7 A philosopher, I’m not sure who, once said something to the effect that when you finish building your house, you realize all that you have learned in the process—and you realize, too, that all you have learned you should have known before you started.
4
(a)
Part A: How does the author of “The Carpenter’s Apprentice” develop the point of view of the narrator?
A
by showing the narrator interact with Ben
B
by describing the narrator’s background
C
by showing Ben’s ability to complete the project
D
by describing how Ben thinks and feels
(b)
Part B: Which detail BEST supports the answer to Part A?
A
Ben wants to finish the job by Friday.
B
The narrator discusses tools and quality of work with Ben.
C
Ben discusses using a different lumberyard.
D
The narrator remembers when a tool broke and damaged property.
B: by describing the narrator’s background, B: The narrator discusses tools and quality of work with Ben.
What is narrator?A narrator is the person telling the story in a literary work. The narrator can be a character within the story, an unseen presence, or even an outside narrator that is not a character in the story. The narrator's role is to provide the story's context, plot, characters, and settings. Depending on the type of story, the narrator can either be omniscient, meaning they know all of the events that occur within the story, or limited, meaning they only have knowledge of certain characters or events. The narrator's point of view, or perspective, can greatly influence how the story unfolds.
The narrator's background is revealed through the conversations he has with Ben, specifically regarding tools and quality of work. This detail best supports the answer to Part A because it shows how the author uses the narrator's conversations to develop the point of view of the narrator.
Therefore, the correct option for Part A is B and For Part B is B.
To learn more about narrator
https://brainly.com/question/1934766
#SPJ1
According to a 1991 ISSP survey, how do Americans feel about putting individual happiness above the institution of marriage? How does the author describe “communal voluntarism”?
Answer:
Americans are also unlikely to put individual happiness before the institution of marriage — they were second most likely (after the British) to agree that even a childless couple should “stay together even if they don’t get along.”
Explanation:
I think this is the answer