The steps for prewriting an evaluation of an author's argument in the correct order is
1) Critically read the argument
2) Identify what the author is trying to prove
3) Evaluate why the author believes the claim
4) Evaluate the evidence presented
There are three predominant approaches that authors gift a controversy: Reasoning, wherein the writer offers a logical explanation of the argument. evidence, wherein the writer affords information, information, and research to show his factor. appeal, wherein the writer appeals to the reader's emotions to elicit empathy.
Produce a clear thesis statement, explain the author's claim, quote and analyze evidence, and write a powerful conclusion to write an orderly evaluation of an author's argument.
Learn more about author's argument https://brainly.com/question/14268307
#SPJ9
When trying to decide if an argument is sound, which type of question should you ask?
true-false question
illogical question
multiple-choice question
valid question
Answer:
Valid question
Explanation:
None of the other options fit.
●°·•●°·•●°·•●°·•●°·•●°·•●°·•●°·•●°·•●°·•●°·•●°·•●°·•●°·•●°·•●°·•●°·•●°·•●°·•●°·•
Hi!! I'm always here to help!!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩
A. true-false question
⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧⇧
Explanation: Any valid argument with genuine premises is a solid argument. Any argument that has one or more erroneous premises is considered unsound. A good argument seeks to establish conclusive evidence for its conclusion, ensuring that it is correct. One technique to do so is to ask true-false questions, which allow you to be positive that the premises are correct.
⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜
Have a great day!!!
⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜⁜
“Every pain, rejection and humiliation you encounter is seasonal and it will pass. Try not to be discouraged by it because the new day is about to dawn in your life.”
― Euginia Herlihy
●°·•●°·•●°·•●°·•●°·•●°·•●°·•●°·•●°·•●°·•●°·•●°·•●°·•●°·•●°·•●°·•●°·•●°·•●°·•●°·•
What is connotation?
the literal definition of a word
the opposite of a word
the synonyms for a word
the feelings associated with a word
Answer:
D. The feelings associated with a word
Write an essay explaining the importance of strengthening bonds between
people
Answer:
To have a stronger relationship.
Explanation:
It's important so that way you can always have somebody to talk to. It's like making friends. You share what you want to share with them and eventually you earn each others trust to where you can tell them everything. If there is no problems in the relationship then it will continue for years if you would like. It's good to make friends so that way when you can't get things off your chest to your parents you have somebody you trust beside you and you can vent out to each other. Friends and Best Friends are different. With friends you might only tell them half of your day but won't completely vent out to them. For best friends you trust them with alot of things probably because of things that happened in the past or so. It's important to strengthen bonds with people so that way you can have somebody to talk to or that likes the same things you like and it won't be weird because you guys have things in common. Strengthening bonds happens through trust. As long as you guys trust each other with things you will get comfortable to tell each other everything.
How is this? Please answer me
Answer:
Explanation:
1 casual
2 casual
3 frozen
4 conversational
5 casual
6 intimate
7
8
9
10
Why should we spare a threatened coral reef? Three best argument points.
25% of fish spend their life cycle in reefs, without them ecosystems would collapse
coral reefs store and absorb harmful pollutants in the same way trees remove co2 emissions / regulate carbon levels
coral reefs recycle matter and nutrients from broken down elememts generating new life
13. Explain what
the prompt is
asking you to do
in your own
words.
(Paraphrase)
The wolf whirled about, pivoting on his hind legs after the fashion of Joe and all of the cornered husky dogs, snarling and bristling, clipping his teeth together in a continuous and rapid succession of snaps.
Which choice best describes the effect of the underlined phrases in this excerpt?
The option that best captures how the phrases in this excerpt from The Call Of The Wild with asterisks have an impact is, "They emphasize the wolf's aggression toward Buck"
The wolf was described as whirling and turning on his hind legs in the excerpt. It was also reported that the wolf was snapping his fangs in a constant and quick sequence while snarling and bristling.
The goal of this artwork was to convey the animal's rage and violence. Words like "snarl" and "bristle" were used to describe this.
The protagonist of the book, The Call Of The wild is Buck, a domesticated dog who, at the beginning of the story, is residing at a ranch in the Santa Clara Valley of California. He turns wild after being stolen from his house and sold to work as an Alaskan sled dog. In a hostile environment, Buck is compelled to engage in combat to dominate other canines.
Hence option D is correct answer.
The given question is incomplete, the complete question is;
Read the sentence from The Call of the Wild. The wolf whirled about, pivoting on his hind legs after the fashion of Joe and of all cornered husky dogs, snarling and bristling, clipping his teeth together in a continuous and rapid succession of snaps. Which choice best describes the effect of the underlined phrases in this excerpt? A They highlight the wolf's confusion about Buck's species. They highlight the wolf's confusion about Buck's species. B They highlight the wolf's anger toward tamed animals. They highlight the wolf's anger toward tamed animals. C They emphasize the wolf's need to defend its territory. They emphasize the wolf's need to defend its territory. D They emphasize the wolf's aggression toward Buck. They emphasize the wolf's aggression toward Buck.
To learn more about The Call Of The wild here:
https://brainly.com/question/20100771
#SPJ1
Read the excerpt from "Gawayne."
At last the long evening was over, the last measure danced, the last wine-cup drained, the bride escorted to her chamber, the lights out, the guests separated in their rooms, and Gawayne was free to think of what he had done, and to consider how he had ruined his whole hope of happiness. He thought of his uncle's favour, of the poor lady's gratitude, of the blessing she had invoked upon him, and he determined to be gentle with her, though he could never love her as his wife. He entered the bride-chamber with the feeling of a man who has made up his mind to endure, and did not even look towards his bride, who sat awaiting him beside the fire. Choosing a chair, he sat down and looked sadly into the glowing embers and spoke no word.
Which statement best explains the conflict in this excerpt?
Gawayne has a conflict with himself because he has married a lady whom he does not love, and he fears lifelong unhappiness.
Gawayne has a conflict with himself because he married the lady just to please the king, and he feels angry.
Gawayne has a conflict with himself because he loves another lady, whom he will never be able to marry now.
Gawayne has a conflict with himself because he doubts that the lady has invoked any blessings for the king.
Answer:
Gawayne has a conflict with himself because he has married a lady whom he does not love, and he fears lifelong unhappiness.
Explanation:
What Gawayne is going through is an internal conflict, which means that he is struggling with something within himself. The cause of his struggle is that he has married a lady whom he does not love, and he fears lifelong unhappiness.
The rest of the options are incorrect, because:
Gawayne isn't angry. He is sad about what's happened (he sat down and looked sadly into the glowing embers and spoke no word).Another lady isn't mentioned. He simply doesn't love the woman he married.He knows that the lady has invoked blessings (He thought of his uncle's favour, of the poor lady's gratitude, of the blessing she had invoked upon him...)Answer:A
Read the excerpt from "Gawayne."
Gawayne has a conflict with himself because he has married a lady whom he does not love, and he fears lifelong unhappiness.
Explanation:
i got 100%
why does the author describe the color of the landscape
Answer:
Explanation:
Colors can carry symbolic meaning. By describing the color of the landscape, the author may be using symbolism to convey a deeper message or theme. For example, a lush green landscape might symbolize growth and vitality, while a barren and desolate landscape might represent despair or loss.
Where has kamau been for 5 years preceding the events in the story of 'The Return'
Answer:
In the story "The Return," Kamau had been living in Nairobi for five years preceding the events of the story. Kamau, who used to live with his wife and children in a rural area, had left for the city to find work in order to support his family. After living in Nairobi for five years, Kamau decides to return to his village to visit his family.
However, he is met with several unexpected challenges upon his return.
Passage from Metamorphosis by Franz Kafka
(1) One morning, when Gregor Samsa woke from troubled dreams, he found himself transformed in his bed into a horrible vermin. He lay on his armour-like back, and if he lifted his head a little he could see his brown belly, slightly domed and divided by arches into stiff sections. The bedding was hardly able to cover it and seemed ready to slide off any moment. His many legs, pitifully thin compared with the size of the rest of him, waved about helplessly as he looked.
(2) "What's happened to me?" he thought. It wasn't a dream. His room, a proper human room although a little too small, lay peacefully between its four familiar walls. A collection of textile samples lay spread out on the table—Samsa was a travelling salesman—and above it there hung a picture that he had recently cut out of an illustrated magazine and housed in a nice, gilded frame. It showed a lady fitted out with a fur hat and fur boa who sat upright, raising a heavy fur muff that covered the whole of her lower arm towards the viewer.
(3) Gregor then turned to look out the window at the dull weather. Drops of rain could be heard hitting the pane, which made him feel quite sad. "How about if I sleep a little bit longer and forget all this nonsense," he thought, but that was something he was unable to do because he was used to sleeping on his right, and in his present state couldn't get into that position. However hard he threw himself onto his right, he always rolled back to where he was. He must have tried it a hundred times, shut his eyes so that he wouldn't have to look at the floundering legs, and only stopped when he began to feel a mild, dull pain there that he had never felt before.
Read the sentence from the passage and answer the question that follows:
His room, a proper human room although a little too small, lay peacefully between its four familiar walls.
What does the word "proper" in this passage suggest about Gregor's room?
It has a window and a door to allow light in.
It is a decorous and trendy room for entertaining.
It is a normal room, functioning as a bedroom.
It is room where immorality takes place.
Answer:
3. It is a normal room, functioning as a bedroom.
I NEED SOMEONE WHO WILL WRITE ANY ESSAY FOR ME 50 POINTS!!!
Write an argumentative essay for or against viewing sports figures and celebrities as positive role models.
Answer:
Ever since the ancient years, we have admired athletes and the hard work that they do to achieve their goal of winning. We idolize them and wish we were more like them. What happens though when the realization sinks in that they are human too and that some of them do get greedy and selfish? A lot of athletes are model citizens that you should really look up to, but there are also some bad apples in the bunch that ruins it for everyone. Athletes can inspire young people to work hard so that their efforts can pay off, but no one is pure and flawless. Greed does take a hold of some players, but they shouldn't be the ones we devote all of our attention to. We should look at the positive.Shaquille O'Neal bought over 1,000 turkeys and gave them to needy families all across the nation on Thanksgiving. I did not hear one mention of that in the news. They are making us believe that all athletes are bad people with their propaganda. Michael Jordan has started a foundation that donates money for research to help physically challenged children. Let a child believe in what they want to believe in. Sports athletes are good role models when they win and have confidence. It makes the child want that confidence and would push the child to achieve their goals to win just like that athlete. So athletes and celebrities aren´t all that bad to look up to.
Explanation:
Answer:
would it be the argumentative essay for or against viewing sports figures and celebrities as positive role models.
(( rough draft )) ??
Explanation:
Which elements of character analysis does this passage from "The Open Window" inform?
A. physical description
B. thoughts and feelings
C. reactions of others
D. speech and actions
Answer:
B. Thoughts and feelings
i hope it helps..if it doesn't then please don't report me..
how did maggie walker support the black community through her work? use at least two details from the text to support your answer.
The Maggie walker support the black community through her work, as she became the activist against discrimination.
What is the community?A community can be described as an accumulation of individuals who share a common location or attribute. People who live in the same indefinite quantity, work at the unchanged company.
The two details from the text to support your answer, as follows.
She also helped organize a protest against discriminated seating on streetcars in Richmond.She became an activist against favouritism and social organizationTherefore, As a result, the support of the black community through her work are as follows.
Learn more about the community here:
brainly.com/question/22558440
#SPJ1
Choose all of the numbers that are common multiples of 6 and 8.
2
14
W 24
30
I 40
48
64
72
Answer: 24, 48, and 72.
Explanation: All three of these number can be found if you multiple a number by 6 or 8.
6 times 4 = 24 and 8 times 3 = 24
8 times 6 = 48
8 times 9 = 72 and 6 times 12 = 72
To Kill A Mocking Bird: Chapters 1 - 5: Put the following events in order as they appeared in the novel:
Burris Ewell was told to leave school so he could go home and wash the "cooties" out of his hair.
Scout beat up Walter Cunningham, Jr.
Scout, Jem, and Walter went to the Finch's house for lunch.
Miss Caroline unintentionally humiliated Walter Cunningham, Jr.
Little Chuck Little offered Miss Caroline a cup of water.
The hope of camping out that comes over one in early spring, the laying of plans and arranging of details, is, I sometimes think, even more enjoyable than reality itself. As there is pleasure in this, let me advise you to give a practical turn to your anticipations.
Think over and decide whether you will walk, ride horseback, sail, camp out in one place, or what you will do; then learn what you can of the route you propose to go over, or the ground where you intend to camp for the season. If you think of moving through or camping in places unknown to you, it is important to learn whether you can buy provisions and get lodgings along your route. See someone, if you can, who has been where you think of going, and put down in a note-book all he or she tells you that is important.
Have your clothes made or mended as soon as you decide what you will need: the earlier you begin, the less you will be hurried at the last.
You will find it is a good plan, as fast as you think of a thing that you want to take, to note it on your memorandum; and, in order to avoid delay or haste, to cast your eyes over the list occasionally to see that the work of preparation is going on properly.
Which statement best identifies a key idea of the passage?
Which statement best identifies a key idea of the passage?
appropriate clothing for camping
steps to plan a camping trip
advice from others on where to go camping
avoid last minute changes for a camping trip
Answer:
The key idea of the passage is that it is enjoyable to plan for camping trips, and that it is important to prepare properly for a trip by learning about the route, provisions, and necessary clothing.
Explanation:
Running headings in MLA format should contain the
Running headings in MLA format should contain the author’s last name and the page number.
MLA stands for Modern Language Association format. It is commonly used in humanities courses such as English, history, and philosophy.MLA style is a set of guidelines for formatting documents according to the standards established by the Modern Language Association.
The most common types of sources that require MLA formatting are scholarly articles, academic books, and student essays. A running heading, also known as a header, is a line of text that appears at the top of each page in a document. Running headings are used to identify the author of a document and provide a reference for the reader.
Running headings in MLA format should contain the author’s last name and the page number. They should be aligned to the right margin and placed half an inch from the top of the page. For example, if the author’s name is John Smith and the page number is 3, the running heading would appear as “Smith 3”.
To learn more about MLA format
https://brainly.com/question/3405188
#SPJ8
what's the relation of community service between volunteerism
The relation is that A non-paying task done by an individual or group of individuals for the benefit of their community or its institutions is known as community service. Given that it is not usually done voluntarily, community service is different from volunteering.
Volunteering is essentially providing unpaid service or assistance to people (or the community) without expecting anything in return. Therefore, if you volunteer at your local animal shelter, for example, it signifies that you are prepared to do so without expecting anything in return, not even a bigger social network or more notoriety online.Although people's views on volunteering vary, particularly in regard to the intentions behind it, more individuals feel that it should be partly required. The work exudes a feeling of necessity. Others consider it to be "punishment." Not to add that courts or schools typically allocate it. To ensure that community service does not break the law, there are a few prerequisites (as well as supporting paperwork) for individuals who want to participate.To learn more about volunteerism refer the link:
https://brainly.com/question/9483039
#SPJ9
I’m 11 year old. I don’t have that kind of money. No one my age doe. "" i it a fact or opinion
It contains both fact and opinion.
Fact and Opinion
While opinions are founded on ideas and emotions, facts can be substantiated by evidence.
Facts
Facts can't be false, period.
They are supported by evidence.
For example: The Prime Minister is speaking.
Opinions
Your opinion is based on how you feel or what you believe.
There may be others who believe differently or hold a different viewpoint.
For example: It would be a bad idea to appoint a teenager as prime minister.
The sentence mentioned in the question shows both fact and opinion. "I'm 11 year old" is a fact, while "I don't have that kind of money. No one my age does" is an opinion.
Learn more about fact and opinion here: https://brainly.com/question/959794
#SPJ4
last summer. she and friends (spend) their holiday on a farm
Answer:
Last summer, she and friends spent their holiday on a farm.
(i think)
Which of these sentences is most closely related to the main idea of the passage
Answer: ejejejrjrh
Explanation:
can someone put the word partisan in this sentence Abigail Williams from the Crucible
Answer:
Abigail Williams a partisan from the crucible.
Explanation:
Another name for hypothermia
Answer:
hyperthermy
Explanation:
intext:part a: what is the central idea of the text? a. ski wax has a greater effect on a skier's performance than practice does. b. ski wax can help skiers move more quickly through the snow or stick to it. c. ski wax has caused many arguments as some people think using it is unfair.
The central idea of the text is ski wax can help skiers move more quickly through the snow or stick to it. (The correct answer is B).
We can infer from the text that Olympic ski racers use wax to coat the bottom of their skis. Professional skiers have long used a wax-like mixture of chemicals to coat the underside of their skis. This is used because they require speed, so the skis must be able to glide smoothly and easily across the snow. Other types of wax are also used for other purposes, such as ensuring that the skis stay firmly on the ice and do not easily fall off. As a result, the use of wax as described in the text is entirely dependent on the needs and conditions of the snow.
Your question is incomplete, but probably the complete question is:
Chemicals in wax assist skis in gliding downhill. This is accomplished by the wax repelling water that forms as a ski slides across the snow. Cross-country skiers, on the other hand, must travel both up and downhill. As a result, their ski wax must assist the athlete in gripping the snow while climbing short hills during a race.
One kind of wax makes skis slick. Another contributes to its grip. A racer who uses the incorrect formula runs the risk of falling behind. This can also happen if the properties of the snow change during the race. Perhaps it will get colder. Or it begins to snow. It might even rain. Such weather changes can alter the surface of the snow, making racing more difficult.
What is the central idea of the text?
a. Ski wax has a greater effect on a skier's performance than practice does. b. Ski wax can help skiers move more quickly through the snow or stick to it.
c. Ski wax has caused many arguments as some people think using it is unfair.
Learn more about central idea of a text https://brainly.com/question/1914191
#SPJ4
2. Which word matches this definition?
the state of being wealthy or having good fortune
O immunity
O sovereignty
O prosperity
O disenfranchisement
Answer: C.Prosperity
Explanation: The word that matches the definition "the state of being wealthy or having good fortune" is "prosperity."
Prosperity refers to a state of economic success and well-being. It means having an abundance of wealth, resources, and opportunities. In a prosperous society, people generally enjoy a high standard of living and have access to necessities, comforts, and luxuries.
For example, a country with a strong economy, low unemployment, and a high GDP per capita is often considered prosperous. In such a society, individuals and businesses thrive, leading to increased job opportunities, higher incomes, and overall financial stability.
please help and click on pic asap
Consider the following questions as you participate in the Lord Byron discussion.
1. What comes to mind when you hear the word romantic? How do your ideas relate to the poetry of this unit?
2. What are meter and structure? Can meter and structure have an effect on the meaning or ideas of a poem? Explain.
3. How does Lord Byron's use of meter and structure represent ideas of the Romantic Movement?
Lord Byron was a British Romantic poet whose wit and poetry enthralled Europe.
1) When I hear the word "romantic," the first things that come to me are hopeless romantic notions of real love, individualism, and self-centered and self-exploring Romantic poetry. My thoughts mainly concern the sentimental and egotistical elements of romantic poetry.
2) The pattern of beats in poetry is known as the meter. It is calculated in advance how stressed and unstressed syllables will be arranged. A poem's structure determines its tone, and there are numerous methods to use rhythm as well as other literary devices. They provide the poem with cohesion and enrich the poets' words, giving them life.
3) As an example, Byron utilizes an iambic beat in the melody "She Walks in Beauty" to convey a light tone that reflects how effortless and beautiful a woman is. Additionally, Byron uses meters to create the sense of raging passion, disarray, and confusion that were all too typical of the Romantic Era.
To know more about Lord Byron, refer to this link:
https://brainly.com/question/6111152
#SPJ4
miss Morgan class has 32 students of which 20 are girls right the radio of girls to boys
10:5
Explanation:
a class of 32
20 are girls
so boys would be 32-20=10
so the ratio would be 20:10
in its lowest terms would be =10:5
Which key part of an argumentative essay addresses an opposing opinion?
rebuttal
counterclaim
thesis statement
evidence
Answer:
It's cointerclam
Explanation:
This is a key part of an argumentative essay addresses an opposing opinion.