Non-essential aspects of Descriptr like color and texture may not be required during the architectural engineering design process.
During the architectural engineering design process, some aspects of Descriptr may not be considered as they are not essential to the project.
For instance, while Descriptr takes into account details such as color and texture, these aspects may not be crucial during the initial stages of the design process.
At this stage, the primary focus is on understanding the client's requirements, identifying the site's potential, and assessing any challenges that may arise.
Therefore, the color and texture of the materials used in construction may be determined at a later stage, once the core design concept has been established, and a final decision on the materials to be used has been made.
For more such questions on architectural, click on:
https://brainly.com/question/30908610
#SPJ11
what tool for choosing a rhetorical audience invites an audience to see your topic in a specific role that changes their perspective on a topic?
(A) The "as test" method is used to select a rhetorical audience that encourages them to view the subject from a particular perspective.
The term "audience" in rhetoric and composition refers to the viewers or listeners during a speech or performance, or the target audience for a piece of writing. The context of an event that includes a problem, an audience, and a number of restrictions is known as the rhetorical situation. A specific setting or exigence gives rise to a rhetorical predicament.
You communicate with other people in various ways. You wouldn't speak informally and professionally to your friend, just as you wouldn't engage in casual discussions full of slang with your professor. This is how rhetoricians think about an audience.
To know more about the rhetorical audience, refer to this link:
https://brainly.com/question/14521214
#SPJ4
COMPLETE QUESTION:
What tool for choosing a rhetorical audience invites an audience to see your topic in a specific role that changes their perspective on a topic?
a. the "as test"
b. demographic analysis
c. audience generalization
d. the "who, what, when, where, and whys" of audience interaction
1. Joe plays the piano.
Answer:
Joe, plays the piano
Explanation:
If your looking for punctuation and grammar then here is the answer.
Identify the point of disagreement between the two viewpoints. Then write a
sentence that synthesizes this information to form a conclusion about the topic.
Viewpoint 1:
Human cultures around the world feature groups of people working together within
communities. Though there are those who have been able to live in the wild
independently, their ability to take care of themselves probably came from being
raised by and interacting with other people. Humans are not like some badgers or
jaguars that live and hunt alone. Instead, humans are highly social creatures, similar
to dolphins and gorillas. We build extended social networks that allow us to live
peacefully and comfortably without having to do everything ourselves.
Viewpoint 2:
Beyond being fed and protected as infants and young children, people don't need
communities to survive. The sole function of a community is to pass on and enforce
social customs, such as manners and traditions. These customs are not necessary
for a human's survival. Plenty of people have gone out into the world alone to survive
off the land and discover new things. The skills of survival are innate - we will find
ways to keep ourselves alive, whether we're part of a community or not.
Answer:
1. The two points of view on humans living in communities differ.
2. People should choose whether or not they want to be a member of a community or whether they choose to be alone.
Explanation:
Humans living in communities, according to Viewpoint #1, is a really positive thing. They think that by forming large social networks, we may live in peace and comfort without having to do everything ourselves. Additionally, our capacity to care for ourselves was most likely influenced by our upbringing and interactions with others.
Humans living in communities, according to Viewpoint #2, is really awful. They think that whether or not we are part of a community, we will find methods to stay alive. The majority of this stems from the belief that social conventions such as etiquette and traditions are not required for human life.
Answer:
suggest to switch up some words
Explanation:
In Viewpoint #1 it talks about how humans living in communities is a positive thing. It says by forming large social networks, we can live in peace and comfort. This way we wouldn’t have to do everything alone or ourselves.
As for Viewpoint #2, it talked about how humans living in communities is a negative thing. The writer thought whether or not humans were part of a community, we would still find ways to survive or stay alive. It talks about how traditions and customs are not necessary for human life.
Both viewpoints discuss humans living in communities. Viewpoint #1 discusses the pros and Viewpoint #2 discusses how it wouldn’t matter if we did or didn’t live in a community. Personally, I believe that we should live in communities because we can all work together.
Surrealist authors and artists were mainly influenced by?
Answer:
Surrealist authors and artists were mainly influenced by Sigmund Freud's psychological theory about the unconscious mind.
Explanation:
hope it helps :)
david was nervous about making his valedictorian speech, but when he stood up to walk to the podium, the audience cheered and gave him a standing ovation, which helped him relax and enjoy the moment. what was the audience doing? exhibiting unprofessional behavior mocking the speaker encouraging the speaker engaging in passive listening
The speaker encouraging the speaker engaging in passive listening the greatest method to cut down on wordiness in this statement is. The audience graciously stood up and cheered the speaker.
It should be remembered that the definition of revision is just changing a sentence to better convey a message.In this instance, the optimum revision to this clause to reduce wordiness is The audience graciously stood up and cheered the speaker.
The audience rose to their feet and graciously greeted. The guest speaker with a standing ovation," is redundant and overly wordy because, if you use the phrase "standing ovation," you do not need to add the sentence the audience rose to their feet because a standing ovation already implies that the audience stood up.
To know more about Audiance visit:
https://brainly.com/question/9398421
#SPJ4
Whose story is this? Why do you say so?
Answer:
because I want to know about this
which bit would be a good choice for a beginning english rider to use?
What must a reader consider to understand an author's purpose?
A reader considers understanding an author's purpose for writing:
the theme of the textthe topic of the textthe author's use of languageThe theme of the text
The major idea or underlying meaning that a writer is attempting to express in a novel, narrative, or film is typically communicated through the text's theme.
The topic of the text
The subject of a text, or what the writing is all about, is known as the theme of the text. It provides the reader with a preview of stuff to come in the text.
The author's use of language
The way a writer uses language frequently shows their own voice or the voice of one of the characters in their work.
Therefore, a reader can comprehend an author's goal for writing when he or she is able to grasp the aforementioned.
What must a reader consider understanding an author's purpose for writing? Choose three answers.
A. the theme of the text
B. the topic of the text
C. the name of the text
D. the author's background and experience
E. the author's attitude toward the topic
F. the author's use of language
To learn more about author's purpose please click on below link
https://brainly.com/question/30091224
#SPJ4
The two factors that determine the best method for taking notes are the
Answer: the answer is subject and student prefrance
Explanation:
A Boy and a Man summary
Part A
In paragraph 11, what does the phrase drag-footed imply about Chow
O He is too busy to go fishing.
He feels too exhausted to go fishing.
O He wants his mother to go fishing.
He is annoyed about having to go fishing.
Part B
Which phrase from paragraph 11 best illustrates a similar attitude as in Part
A?
O"...she still sent her son...."
O"...sat down on the riverbank's edge...."
"...all the while muttering under his breath."
O "...when he went to check the net...."
Answer:
here it is
Explanation:Part A: The phrase "drag-footed" in paragraph 11 implies that Chow feels too exhausted to go fishing.
Part B: The phrase "all the while muttering under his breath" best illustrates a similar attitude as in Part A, as it suggests a sense of annoyance or frustration.
Should rescue workers risk their lives to save others
Some rescue operations lead to death or permanent disability of these workers and they might be the sole breadwinners of their family, so their bereavement could financially impact their family. Therefore, they should be excused from unnecessarily risking their own lives for the sake of others’ excitement.
so i think yes?
A short paragraph or article on the need to improving food production in India or any other related topic can be included
Improving food production in India is essential because the food production is not sufficient to meet the demand, increasing population, and improving food production helps to reduce poverty levels, and it will also improve the country's economy.
India is a country that has an immense population, and it is still increasing at a high rate. The increase in population has led to an increase in the demand for food. The increase in demand has been addressed by an increase in food production in India. However, the country still needs to improve food production further. This article will outline why there is a need to improve food production in India. Firstly, India's food production is not sufficient to meet the ever-increasing demand. The population is expected to continue growing, leading to a higher demand for food.
The growth of the population will only increase the food demand, which means the country must have a reliable food production system. Secondly, improving food production in India will help to reduce poverty levels in the country. Agriculture is a major source of income in rural areas in India. An increase in food production will provide more food to people, create job opportunities and lead to more income.
Additionally, improving food production will enable the country to provide food to people in need at a lower cost. Thirdly, food production in India needs improvement because it will improve the country's economy. Agriculture accounts for a significant portion of the country's GDP. Improving food production will increase revenue, which will, in turn, help to grow the economy.
In conclusion, the need to improve food production in India is crucial. Improving food production will provide more food to people, create job opportunities, increase revenue, and help to reduce poverty levels. Additionally, the Indian government must develop policies that support and promote sustainable agricultural practices. It will help the country to increase food production and meet the needs of its growing population.
For more such questions on food production, click on:
https://brainly.com/question/532582
#SPJ8
Which statement best describes this eruption? This eruption is quiet. This eruption is explosive. This eruption was caused by low-viscosity magma. This eruption may set its surroundings on fire.
The statement "This eruption is explosive" best describes the given eruption. An explosive eruption is a type of volcanic eruption in which a high-pressure explosion of gas and rock fragments is released from a volcano, resulting in the ejection of ash, rocks, and pyroclastic material from the volcanic vent.
Explanation:Volcanoes are classified into several types based on their eruptive style, composition of their lava and magma, and other factors. An explosive eruption is a type of volcanic eruption in which a high-pressure explosion of gas and rock fragments is released from a volcano, resulting in the ejection of ash, rocks, and pyroclastic material from the volcanic vent.In contrast to the gradual flow of lava associated with effusive eruptions, explosive eruptions are usually characterized by a sudden and violent eruption of pyroclastic materials.
Explosive eruptions can be extremely hazardous and potentially lethal, as they can throw volcanic ash and other debris thousands of feet into the air, posing a threat to people, animals, and aircraft.Explosive eruptions can occur with different types of magma compositions, including both high- and low-viscosity magmas, depending on the eruption's specific conditions. However, it is worth noting that the statement "This eruption was caused by low-viscosity magma" is incorrect, as low-viscosity magma tends to produce effusive eruptions, rather than explosive ones. Finally, while volcanic eruptions can indeed set their surroundings on fire, there is no indication that this has happened in this particular eruption.
To know more about eruptions visit:
https://brainly.com/question/32731972
#SPJ11
Write A story
Your story must begin with this sentence:
Marco and Anya were walking along the beach when they came across something they had never seen before.
Your story must include:
a phone call
a decision
Write your story in 140 – 190 words in an appropriate style.
Marco and Anya were walking along the beach when they came across something they had never seen before. They found an unknown creature who had 16 legs but that was not octopus.
Macro made a phone call to his brother and put the phone on speaker for Anya to listen too.
Macro: Hi brother, I have found some unique creature on a beach.
Brother: What is it?
Anya: We do not know but it has 16 legs.
Brother: Okay, send me a picture. I would like to see.
Macro and Anya made a decision to take the animal with them to his brother for inspection as Macro's brother is a scientist.
To learn more about writing a story here
https://brainly.com/question/2205878
#SPJ1
Which example of dialogue is punctuated correctly?
“Be careful, because the floor is wet,” he warned.
“Be careful, because the floor is wet”, he warned.
“Be careful, because the floor is wet” he warned.
“Be careful, because the floor is wet.” he warned
Answer:
The first one
Answer:
"Be careful, because the floor is wet," he warned.
Explanation:
There is a continued sentence after the dialogue which is why there is a comma there. If there was no continued sentence after the dialogue, it would be a period following the dialogue.
Example: "Be careful, because the floor is wet."
In the book two kinds what does Jing-mei's haircut look like who's hair?
Answer:
Peter Pan
Explanation:
Jing-mei likes her Peter Pan haircut because it makes her feel “excited” about her “future fame” (p. 133) when she fulfills her mother's expectations that she become a prodigy. Jing-mei's excited and hopeful attitude towards her new Peter Pan haircut suggests that she shares her mother's expectations.
Which excerpt from "Marian Anderson Sings" best supports the idea that Anderson witnessed a positive shift in attitude of many
Americans towards African Americans?
A."Of all who gathered that day at the Lincoln Memorial, no one could have been moved more deeply than Marian
Anderson."
B. "I had a feeling that a great wave of good will poured out from these people, almost engulfing me.
C. "To sing at the Lincoln Memorial would be a bold political statement."
D."The First Lady, Eleanor Roosevelt, even resigned from the DAR in protest, making front-page headlines all over the
country."
Answer:
B.
Explanation:
took the test in K12
HURRY HELP
ME PLEASE
The basic foot in Sir Gawain and the Green Knight is the _______, in which an unstressed syllable is followed by a stressed syllable. foot rhyme alliterative iamb meter
The basic foot in Sir Gawain and the Green Knight is the iamb, in which an unstressed syllable is followed by a stressed syllable.
This is a common meter in English poetry and is particularly prominent in the alliterative verse of the Middle English period. The use of the iambic meter in Sir Gawain and the Green Knight helps to create a sense of tension and movement in the poem, as the stressed syllables give emphasis to keywords and phrases, while the unstressed syllables create a sense of forward motion.
Additionally, the poem employs a complex system of alliteration, in which the first stressed syllable in each line is repeated throughout the line, further emphasizing keywords and creating a sense of unity and coherence in the text. Overall, the use of the iambic meter and alliteration in Sir Gawain and the Green Knight contributes to the poem's unique blend of formal structure and fluidity, making it a masterpiece of medieval English literature.
To learn more about English poetry, visit: https://brainly.com/question/9861
#SPJ11
Read and use the thesaurus entry to understand a new word.
Main Entry: dialogue Definition: talk Synonyms: chat, colloquy, communication, confab, conference, conversation, discussion, exchange, flap, powwow, repartee, small talk
Choose the synonym that best clarifies the underlined word in this movie review: Pennywhistle Farm is a fun, family movie with lots of excitement and funny dialogue.
flap
colloquy
conversation
powwow
Answer:
C:
conversation
Explanation:
I took the test and I got the answer correct. Please trust me on this I'm not wrong I promise you.
Answer:
conversation/ c
Explanation:
What can you infer about the relationship between father and son?
Passage-
On this morning, father and son were reunited, as the toddler raced in, hurtled himself at Otto, and fastened onto his legs.
“Papa!” exclaimed Frederick. “How are you?”
“I had a slight cough,” said Otto, his gaze fixed forward, “but I’m better now.”
“Don’t go to the bank, Papa,” said Frederick.
“Papa must go, Freddie, as even one more day’s delay would cost me dearly.”
a. The father dotes on his son.
b. The son is more caring than the father.
c. The father feels amused by his son.
d. The son feels puzzled by his father.
We can see here that the inference about the relationship between father and son is: a. The father dotes on his son.
What is a relationship?A relationship refers to the connection, association, or bond between two or more entities, individuals, or groups.
The passage suggests a warm and affectionate relationship between the father and son. The toddler rushes to the father, showing excitement and enthusiasm as he embraces his father's legs.
The son addresses his father as "Papa" and expresses concern for his well-being by asking how he is. This indicates a close and familiar bond between them.
Learn more about relationship on https://brainly.com/question/10286547
#SPJ1
What is most closely the meaning of classical in the following passage (paragraph 2)?
But we shouldn't ignore the deeper themes of the tale, which are not only classic but classical, reaching back to Greece and Rome and the very
foundations of Western culture.
A Classic means anything before the 1950s and classical refers to all music that is not contemporary
OB. Classic refers to literature that continues to be read through the centuries; classical refers to ancient civilizations.
OC. Classic means that it is polished; classical means it's old and musty
OD. Classic and classical mean the same but the author is redundant
Answer:
B. Classic refers to literature that continues to be read through the centuries; classical refers to ancient civilizations.
Explanation:
In the context of the passage, the word "classical" is used to describe the themes of the tale as being related to ancient Greek and Roman stories and ideas. Therefore, the meaning of "classical" in this context is "relating to ancient Greek and Roman culture."
HE HE HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Answer:
D
Explanation:
a simile is sentence with the words as or like so ots like a comparison you know.
Answer:
D.
It has as and is comparing Robert running and lightning across the football field.
What happens before Gatsby meets Daisy that makes him so anxious?
a) His mother arrives in town
b) Nick catches the flu
c) It rains
Answer:
What happens before Gatsby meets Daisy that makes him so anxious? His mother arrives in town.Explanation:
What was the relationship between the Powhatan and the English?
Answer:
The winter of 1609- 10, known as “the starving time”, was especially harsh, and relations between the English and the Powhatans were strained. The Powhatans had literally laid siege to the fort, which made it impossible for the settlers to find food other than what provisions they had within the fort.
Explanation:
hope this helps!
Answer:
the winter of 12 0 was hard and the powhatten was am is are
Explanation:
1234567890
White a letter to the chairman of your local government, appealing for the provision of Social Amenities in my community
How many dependent clauses does this sentence have? My father cooked spaghetti for dinner, and I made the salad and garlic bread.
Answer:
None.
Explanation:
A dependent clause is a group of words or phrases that do not make a complete thought and cannot be used or taken as a complete sentence. To be a complete sentence, it needs an independent clause.
In the given sentence, there are two independent clauses with no dependent clause. the independent clauses are "my father cooked spaghetti for dinner" and "I made the salad and garlic bread". And with the use of the coordinating conjunction "and", the sentence becomes a compound sentence.
Thus, there are no dependent clauses in the given sentence.
What are the answers
Answer:
READ BELOW
Explanation:
1. ?
2. !
3. .
4. .
5. !
6. ?
7. , OR .
8. ?
Can someone help with my problem? Will give brainliest for best answer.
OK this question got reported and I got warned. So I'm asking you guys to keep this under wraps.
How can you rob a bank? I'm just asking out of curiosity. I AM NOT GOING TO DO THIS ;). All you have is yourself, a backpack, no getaway driver, and the bank is a smaller one. No weapons because i think they'll see those on me- I mean you. Also my house is only a mile away from the bank and I have a bike.
Answer:
This task is a hard one and could only be done by professionals like m- eem.. professionals.
But you should try and figure out all the staffs daily routine. Then you could take the staff with a key down sometimes when he's alone. I would recommend using parafyl- i mean some liquid that i dont know about.
Then you try and bypass the alarms or trigger them and just run away. Always hide your face and fingerprints. Lay out your escape ruit before you run.
I mean THEORETICAL of course (wink wink ;D )