Read the excerpt below and answer the question.
It is rather for us to be here dedicated to the great task remaining before us – that from these honored dead we take increased devotion to that cause for which they gave the last full measure of devotion that we here highly resolve that these dead shall not have died in vain – that this nation, under God, shall have a new birth of freedom – and that government of the people, by the people, for the people, shall not perish from the earth.
What is the example of antithesis in the Gettysburg Address excerpt above?
death/this nation
freedom/government
great task/increased devotion
death/birth of freedom
Answer:
a person or thing that is the direct opposite of someone or something else
Explanation:
Antithesis is a literary device where opposite or contrasting words or ideas are placed together in a sentence to create a balanced effect. In this excerpt, the contrasting words are "freedom" and "government.
What is an antithesis ?Antithesis is a rhetorical device that involves the use of contrasting concepts, words, or sentences within parallel grammatical structures to create a contrast between two ideas. It is often used to emphasize the differences between two opposing ideas or to create a more dramatic or memorable effect.
The two concepts are opposites, with freedom representing the ideal that the nation is striving for and government representing the means by which that ideal can be achieved.
By using antithesis, the writer creates a balanced and memorable sentence that emphasizes the importance of both concepts. Hence, freedom/government is correct.
Find more on antithesis:
https://brainly.com/question/17963317
#SPJ7
Read this student’s rough draft.
The crew of community helpers descended the riverbank, each member wondering what was in store for their day of service. They wore protective gloves and toted trash bags, and they hoped they could make a difference for the environment. As soon as they reached the clearing by the riverbank, they knew they would be busy.
What sentence would best add descriptive details to the end of this paragraph?
The river was an important artery for the small town, and industry depended on it.
Aluminum cans littered the shore, and floating debris cluttered the shallow water.
The work crew was an environmental science club from the local middle school.
Fisherman also visited the water that day, in search of the bass indigenous to the area.
Answer:
Aluminum cans littered the shore, and floating debris, litter the shallow water.
Explanation:
This answer contains many details relevant to the story.
Answer:
b
Explanation:
Robert, my neighbor, a forty-five-year-old blacksmith is seven feet tall, and eats all day long. What does he weigh?
Answer:
Iron
Explanation:
It's a riddle, kind of their job to weigh iron so that should be the answer. If not, try metal.
deciding on the narrtive point of view mean an author must choose
The author must choose who is telling the story.
The narrative point of view is the perspective from which a story is told.
It determines how much information the narrator knows and shares with the readers, and how the readers relate to the characters and events in the story.
This is so because there are different types of narrative point of view, such as first-person, second-person, third-person limited, third-person omniscient, and third-person objective. Each one has its own advantages and disadvantages, depending on the purpose and tone of the story.
Therefore, an author must choose who is telling the story and why they are telling it in a certain way.
Complete question will be-
Deciding on the narrative point of view means that an author must choose -
A. how long the story is going to be.
B. where the main character is from.
C. when the story is taking place.
D. who is telling the story.
To learn more about author here
https://brainly.com/question/1255536
#SPJ1
Unit A1: Page Turners and Plot Twists
Mystery and suspense in a story don't just happen by accident. An author plans and times each event to draw us in, keep us hanging on, and surprise us when we least expect it.
In this unit, you'll read several short stories that demonstrate how authors create mystery, tension, and surprise. You will use these texts and your own reflections to consider the guiding question:
How do authors keep us on the edge of our seats?
As you read, you'll learn how to identify and analyze techniques used to create tension and develop theme. You'll also compare several texts to examine how structure and word choice in a text contribute to tension.
This work will prepare you to plan, develop, write, and revise a literature analysis on authorial techniques in the Unit Activity.
Authors keep us on the edge of our seats by the use of mystery and suspense.
What is mystery?The mystery genre is a fiction genre that follows a crime (such as a murder or a disappearance) from the time it is committed until it is solved.
Mystery books are commonly referred to as "whodunnits" because they transform the reader into a detective tasked with determining the who, what, when, and how of a specific murder.
What is suspense?Suspense in literature is an unsettling sensation that a reader receives when they don't know what will come next.
A writer generates suspense by releasing information to readers in a controlled manner that raises critical questions and makes readers eager, yet afraid, to find out what occurs.
Learn more about mystery:
https://brainly.com/question/3241915
#SPJ1
!!!
MULTIPLE CHOICE QUESTION
Why does Laura feel like she has to confess
something to her brother?
She was was embarrassed about the season and
thought she should be kicked off the team.
She stole his soccer ball.
She feels like she failed at soccer on the Los Halcones
team. She thinks her brother will be disappointed in
her.
Laura feel like she has to confess something to her brother because Laura feels like she failed at soccer on the Los Halcones team, and she thinks her brother will be disappointed in her. Option C
What is the text all about?Laura's Key is a short story about a girl named Laura who joins a soccer team called Los Halcones. Despite her efforts, she feels like she is not good enough to be on the team and is embarrassed to ask for help. When her brother discovers her struggling with the ball, he encourages her to keep practicing and gives her the confidence she needs to succeed. In the end, Laura realizes that it's okay to ask for help and that with practice, she can improve.
Find more useful exercises on Laura's Key ;
https://brainly.com/question/17605289
#SPJ1
Fill in the blanks to explain how bogs preserve bodies. pls help
Answer:
Bogs are swampy areas full of dead moss called peat. Peat stops bacteria from growing. Peat also keeps oxygen out of bogs. As a result, bodies in bogs do not decay. The bogs preserve the bodies. CORRECT THAK YOU AND SOME STARS PLZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Explanation:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Summary of Helen Keller
Answer:
A young girl with the weight of being deaf and blind on her shoulders, who did not let that stop her from learning and becoming a smart woman
Explanation:
What does the map show?
It shows where the ball of
twine is.
It shows how old the ball
of twine is.
It shows how big the ball
of twine is.
I am giving brainlist
Answer:
Where the ball of twine is
Explanation:
Maps show where things are
Do's and Don'ts of waste disposal
Avoid using the garbage disposal to dispose of dangerous substances like paint, unnecessary medications, motor oil, pesticides, solvents, and other cleaners.
How can trash removal be done safely?Always dispose of waste: as soon as feasible, close to the place of use; and, into the appropriate segregated, UN 3291-approved waste bag or container (either orange/yellow for hospital waste or black/clear/opaque for household waste) (sharps box).
What three methods of disposal are appropriate?Reduce, reuse, and recycle are the three methods that are most environmentally friendly. By preventing usable items from ending up in landfills, trash reduction, recycling, and reuse help reduce waste.
To know more about garbage disposal visit :-
https://brainly.com/question/2724332
#SPJ1
Reread paragraphs 20-21. What idea about adventure is introduced and developed in these paragraphs, and how does it relate to what has already been said about adventure? Why might the author have included this idea at this point in the article? The thrill of chase
In paragraphs 20-21, the idea of the thrill of the chase is introduced and developed in relation to adventure. The author describes how adventure often involves pursuing something, whether it be a goal, a dream, or a desire. The thrill of the chase is portrayed as a key element that drives individuals to embark on adventurous endeavors.
This idea of the thrill of the chase adds depth to the concept of adventure that has already been discussed in the article. It highlights the excitement, anticipation, and sense of challenge that comes with pursuing something elusive or desirable. The author suggests that adventure is not only about the end result but also about the journey and the process of striving for something.
Including this idea at this point in the article serves to capture the reader's attention and evoke a sense of excitement. It reinforces the notion that adventure is not merely about taking risks or experiencing new things, but also about the pursuit of personal goals and aspirations.
By emphasizing the thrill of the chase, the author adds an additional layer of excitement and motivation to the concept of adventure, encouraging readers to embrace the challenges and rewards that come with pursuing their own adventurous paths.
Know more about anticipation here:
https://brainly.com/question/4291612
#SPJ8
what is the relationship of
dissolve:solidify:: noise:silence
Answer:
They are Antonyms
Explanation:
Read the passage.
Thank you for your help, young lady he began. "You stopped this crime all by yourself. That must've been a
Herculean effort!
"Nah," Maria replied with a wink it was more like an Athenion one
Which two phrases are allusions to characters from mythology?
Select each correct answer.
□a Herculean effort
D stopped the crime
□ Maria replied
Dan Athenian one
Finish
Answer:
a is the correct answer I think
Which line from President Reagan’s Address at Moscow State University best substantiates his opinion that small businesses are moving the technological revolution?
One of the largest personal computer firms in the United States was started by two college students, no older than you, in the garage behind their home.
Like an athlete in competition or a scholar in pursuit of the truth, experience is the greatest teacher.
The explorers of the modern era are the entrepreneurs, men with vision, with the courage to take risks and faith enough to brave the unknown.
Some people, even in my own country, look at the riot of experiment that is the free market and see only waste. What of all the entrepreneurs that fail?
The line from President Reagan’s Address at Moscow State University that best substantiates his opinion that small businesses are moving the technological revolution is:
One of the largest personal computer firms in the United States was started by two college students, no older than you, in the garage behind their home.What point was being made here?In the first sentence of the passage, the author tried to explain that one of the most prosperous computer firms in the United States started as a small businesss.
So, the point is that technological revolution is being pushed by small businesses.
Learn more about technological revolution here:
https://brainly.com/question/27976269
#SPj1
Answer: its A
Explanation:
(I took the test on edg) One of the largest personal computer firms in the United States was started by two college students, no older than you, in the garage behind their home.
What is the answer for PART A: Which statement best expresses the main theme of the short story?
thesis statement for road accidents among youth drivers?
what are we studying here
Answer:
are you asking about Brainly ?
Explanation:
Brainily is a platform where you can ask question and answer other peoples question and you can gain points
Read the exert:Each night, thousands of residents in New York City are cleaning and putting out fresh towels. They are preparing to rent their apartments to strangers. Residents are using Web sites such as Airbnb.com. There, they can list apartments or rooms by the night. People who rent out their homes say it helps them. It is often the only way they can afford to pay their rent. Rents are about $3,000 a month, but can be $6,000 in some areas. New York is the nation's most expensive city. Mishelle Farer has a two-bedroom apartment. She rents the second bedroom. She says she earns about half her rent this way.
the expenses are_______.
A.dismissed
B.shared
C.sorted
D.charged
Answer:
the expenses are charged
Find the mistake in each sentence and correct it.
1 She didn't start school when she were four.
2 We did move here two years ago.
3 The family arrived at the hotel yesterday night.
4 Todd travel through the night to get here on time.
5 Carla don't finish her degree last year.
6 I studied in Spain in 1990s.
7 We didn't go on vacation the last year.
8 My family live in Argentina between 1980 and 1988.
The correct sentences have been written here as:
She didn't start school when she was four.We moved here two years ago.How to write the sentences correctlySentences are the basic units of communication in written and spoken language. They are complete expressions of thought that convey a meaning and consist of a subject and a predicate
The family arrived at the hotel last night.Todd traveled through the night to get here on time.Carla didn't finish her degree last year.I studied in Spain in the 1990s.We didn't go on vacation last year.My family lived in Argentina between 1980 and 1988.Read more on sentences here:https://brainly.com/question/27892321
#SPJ1
Marcus posted a picture online that got a lot of "likes". Whenever his picture got a "like" it made him feel good, so he decided to post more pictures in the hope
of getting more "likes". This is an example of
-Peer Pressure
-Addictive Design
-Humane Design
-Cyberbullying
The algebra teacher, Mrs. Fields, was one of Lexie’s favorite teachers. She thought, “Surely, Mrs. Fields will remember my birthday. She has the entire class sing for everyone’s birthday.” As luck would have it, Mrs. Fields didn’t remember her birthday either. Lexie did all she could to control her emotions, but she felt like crying. She was relieved when school ended for the day. Usually Lexie hung out with her friends after school, but today she couldn’t find any of them. “Great,” she thought. “They’ve ditched me on my birthday. This day can’t get any worse.”
WRITE THE SUMMARY OF THIS PARAGRAPH
Answer:
only thing you have to do is sum it up and put it in your own words
Explanation:
hope this helps have a wonderful day
Part A In "Primary Lessons" from Silent Dancing A Partial Remembrance of a Puerto Rican Childhood what inference can be made a how the author is feeling when she reflects back on her early years in the United States?
The author is homesick
She is bothered by her memories
She is relieved to have left.
The author is resentful
Answer:
I think the answer is C
Explanation:
Can I have brainlest if I am right
Answer: C.
She is relieved to have left.
Explanation:
I took a quiz on this and it was correct :)
b
Which sentence from the passage best shows that Cora's ability to take
charge in a dangerous situation will lead to a happy resolution?
A "Cora froze for a moment and then shouted 'Dust storm!' loudly
enough for everyone inside to hear."
B "Cora held the cellar door open for her mother and the younger
children as they descended into the cool darkness."
C "Follow me, everyone. We can make it, but we have to move now!""
D "That day would later be known as Black Sunday because of the epic
storm that blew over the plains.”
A successful outcome will result from Cora's initiative in a potentially dangerous situation. "All of you, follow me. We can do it, but we need to get going right away."
What is dangerous?
dangerous can be defined as the chance that something negative will occur. dangerous is the unpredictability of how an action will affect or have implications for something that humans value (such as their health, well-being, wealth, property, or the environment), frequently with an eye toward unfavourable outcomes. There have been many different definitions put forth. "Effect of Uncertainty on Objectives" is the international standard definition of risk for use in various applications.
Different practise areas have different understandings of dangerous, approaches to risk assessment and management, descriptions of dangerous, and even definitions of dangerous (business, economics, environment, finance, information technology, health, insurance, safety, security etc). Links to articles with more information on these topics are provided in this article.
To learn more about Dangerous
https://brainly.com/question/6688979
#SPJ9
How does the reader know that the people in Equiano's village were aware of the dangers of the slave trade?
They made peace with their neighbors
They kept watch for kidnappers
They kept slaves themselves
They always stayed in groups
Answer:
Explanation:
The reader knows that the people in Equiano’s village were aware of the dangers of the slave trade by they kept watch for kidnappers. Log in for more information. Added 4 minutes 19 seconds ago|11/14/2021 11:43:16 PM This answer has been confirmed as correct and helpful.
Answer: they kept watch for kidnappers
Explanation:
What is an assumption historians make when they evaluate a source of information?
ОООО
They know an eyewitness will be free of personal bias,
They know a student who did research will be an accurate source.
They know an expert will provide the most accurate information.
O They know an eyewitness report will always be truthful.
Answer:
They know an expert will provide the most accurate information.
Explanation:
They know an eyewitness will be free of personal bias. - This is not correct. Eyewitness reports of historical events will most likely be very much based on personal bias. Eyewitness reports will vary according to the cultural background of the person, where they were during events, their emotional state and stance towards the events, their background knowledge, their participation in the events, and many more.
They know a student who did research will be an accurate source. - This is not true. Historians can’t assume the student research will be the accurate source as students are only learning to do proper research and are expected to still make mistakes.
They know an expert will provide the most accurate information. - This is the correct answer. When starting work, historians assume that experts who did research and examinations before them, and who put down information, are giving accurate accounts. For example, if a historian’s work is based on the material artifact, he or she will assume that the archeologist before them made the best possible account into the explanation and background of the artifact.
They know an eyewitness report will always be truthful. - This is not true. As mentioned before, eyewitness reports are highly subjective, and therefore cannot be taken as true scientific findings.
Answer:
They know an expert will provide the most accurate information.
Explanation:
Use context to determine the meaning of the word indolently as it is used in the text. Double-check your answer by looking the word up in a dictionary. In your own words, write a definition for indolently here.
Answer:
The sentence in the text reads: "The cat stretched out in the sun, indolently enjoying the warmth of the day."
Explanation:
Indolently in this context means in a relaxed and idle way. To be indolent is to be lazy and lackadaisical, not wanting to put in any effort.
The dictionary definition of indolently is "in a lazy and relaxed manner; without enthusiasm or energy." Indolently means to act in a relaxed and sluggish way, not motivated to do anything or take any action.
What role did the South African women played against violation in 1950 to 1960
Answer: In the 1950s, the African National Congress turned to grassroots organizing to work against increasing racial restrictions. Women played a key role, encouraging the larger democratic movement to include women's issues and fostering the leadership of women.
Explanation:
Drag to the box TWO central Ideas that are
developed in the passage.
**
Two Central Ideas
:: Lonfish can be found in a variety of habitats.
:: Efforts are made to document lionfish populations.
Citizens are better at documenting lionfish than
researchers are.
Scientists think lionfish may invade more areas in
the future.
The most significant idea that the author wishes to convey to the reader is the main subject of a passage or story.
What is an excellent example of a fundamental concept?A brief statement can frequently convey the fundamental idea. On Julia's report card, she received low marks. She was afraid that if she showed her parents her report card, she would be in trouble. Subsequent to acknowledging about her grades, her folks counseled her for endeavoring to conceal current realities.
Where can I find the central idea of the passage?The primary idea, which is usually in the first sentence, is typically placed in the last sentence of a paragraph. The author first provides evidence to support their argument before making it.
Question incomplete:Drag to the box TWO central ideas that are developed in the passage.
Two Central Ideas Lionfish can be found In a variety of habitats
Efforts are made t o document lionfish populations.
Citizens are better at documenting lionfish than researchers are.
Scientists think lionfish may invade more areas ir the future.
To know more about central idea :
brainly.com/question/28418014
#SPJ1
"The earth does not belong to man, man belongs to the earth. All things are connected like the blood that unites us all. man did not weave the web of life, he is merely a strand in it. Whatever he does to the web, he does to himself."
What's the meaning of this quote and
how does it help our environment of plants in 5 sentences?
If we didnt have plants what would have happened?
Why do we need plants?
Thank you :)
when does katniss get the mockingjay pin?
NO LINK, NO LINKS
Answer:
at the hob
-have a good day