In this excerpt, Julia takes the action of offering to be the all-time pitcher for the kids playing kickball in the yard. She is initially enjoying the view from the porch while sipping on her soda and observing the children playing.
However, when Riley complains about her brother's pitching and the next pitch goes awry, Julia decides to step in and offer her services as a pitcher.
She sets her soda aside and makes the proposal, stating that she will pitch the same way for everyone. By doing so, Julia demonstrates her willingness to step up and take on a more active role in supervising the children, rather than simply observing from a distance.
This also shows her adaptability and willingness to respond to the needs and requests of those under her care.
To know more about excerpt refer to-
https://brainly.com/question/29708851
#SPJ11
While she walked home from the store, she smiled thinking about her purchases.
Which of the following is the independent clause in the sentence?
she smiled thinking about her purchases
While she walked home from the store
This sentence does not have an independent clause.
home from the store, she smiled
Answer: she smiled thinking about her purchases.
Explanation:
Answer:
It may be... She smiled thinking about her purchases
What would you say to Little Rabbit at the end of the story when he says, “I should have tried to help the other rabbits. If only we creatures had stuck together, it could have been different”? Pls pls tell me I’ll mark u brainliest.
Answer:
This is more of a personal question, so go with what you would say. However, I would say "You did a good job and tried your best, try not to worry about it too much".
It is better to listen to your family than to disagree with them.
Do you agree or disagree? Explain your reasoning
Answer:
I believe listening to what they have to say is the best thing to do and state your opinion after. if you disagree it is totally fine. everyone had there own opinions and beliefs.
Mixing Patterns of Organization Read the passages and identify and circle any transition words. Identify both patterns of organization within each passage.
1. Martin Luther King was born in Atlanta, Georgia, in 1929. In 1944, at the age of fifteen, he entered Morehouse College and was ordained as a Baptist minister two years later. But it was the three years he spent at Crozer Theological Seminary‐between1949 and 1951‐that deeply affected his religious thinking. For it was here that he came under the influence of Walter Rauschenbusch, a Baptist minister whose work in New York’s Hell Kitchen had led him to interpret Christianity as the spirit of brotherhood revealed in the practice of social ethics. The minister’s job he declared was "to apply the teaching functions of the pulpit to the pressing questions of public morality." In Martin Luther King, Rauschenbusch had found an apt pupil, and Dr. King was deeply affected by Rauschenbusch’s teaching.
Patterns used ______________________________________________________________________
In the passage about Martin Luther King and Rauschenbusch's teaching, the transition words include "but," "for," and "in." The two patterns of organization used in this passage are chronological order and cause and effect.
What are the two patterns of organization used in the passage about Martin Luther King and Rauschenbusch's teaching, and how are they evident in the passage?
In the passage about Martin Luther King and Rauschenbusch's teaching, the transition words include "but," "for," and "in."
The two patterns of organization used in this passage are chronological order and cause and effect.
The chronological order is evident in the presentation of events in Martin Luther King's life, while the cause and effect is shown through the influence of Rauschenbusch's teachings on Martin Luther King's religious thinking and work as a minister.
Learn more about Martin Luther King
brainly.com/question/8560787
#SPJ11
The box office at a theater is selling for a series of rock concert. So far,they have sold 52 balcony tickets and 40 general admission floor tickets for friday's show for a total of $3,056 in receipts for saturday's show, 69 and 77 general admission floor tickets they have been sold, equaling $4,701 in receipts. How much does a ticket cost?
Answer:
Ok, Here is your aanswer
Explanation:
Let's assume the price of a balcony ticket is x dollars and the price of a general admission floor ticket is y dollars. We can use these assumptions to write two equations, one for each day's ticket sales.
For Friday's show:
52x + 40y = 3056
For Saturday's show:
69y + 77y = 4701
Simplifying the second equation, we get:
146y = 4701
y = 32.23
Substituting y = 32.23 into the first equation, we get:
52x + 40(32.23) = 3056
52x + 1289.2 = 3056
52x = 1766.8
x = 33.94
Therefore, a balcony ticket costs $33.94 and a general admission floor ticket costs $32.23.
Mark me as brainliestWhat does the Cyclops do daily? *
O Drink
O Garden lotus flowers
O Herd sheep
Raise cattle
The Cyclops daily activity primarily involves herding sheep.
In Greek mythology, the Cyclops were a race of one-eyed giants. One of the famous Cyclops was Polyphemus, who appears in Homer's Odyssey. Polyphemus, the son of Poseidon, was a shepherd and spent his days tending to his flock of sheep. Herding sheep was an essential part of his daily routine. He would lead his sheep to graze in the fields and ensure their safety from predators.
Polyphemus, being a Cyclops, had a single eye in the middle of his forehead. This physical characteristic gave him enhanced strength and size compared to humans. Despite his formidable appearance, he engaged in the relatively mundane task of shepherding. The daily activity of herding sheep required his attention, vigilance, and care.
The Cyclops also played a significant role in agriculture and had a connection to the land. Garden lotus flowers were not specifically mentioned as part of their daily routine, but they were known to cultivate and enjoy these exotic flowers. The Cyclops were skilled in cultivating crops, including fruits and vegetables, which provided them sustenance alongside their herds.
While the Cyclops were primarily associated with herding sheep, they were also known to raise cattle. They had an agrarian lifestyle that involved both animal husbandry and crop cultivation. Their reliance on these activities for sustenance highlights their connection to nature and the land.
In conclusion, the daily activity of the Cyclops, specifically Polyphemus, involved herding sheep, along with other agricultural pursuits such as cultivating crops and raising cattle. Their agrarian lifestyle was essential for their survival in the ancient Greek world.
learn more about Cyclops here
https://brainly.com/question/5869880
#SPJ11
brittney griner was released from russian custody earlier this month. which pro sports league does she play in?
Answer: WNBA
Explanation:
After you complete the freewriting exercise, write a thesis statement to present in the group discussion. You will submit your thesis here. Learn more about developing solid thesis statements. Also, mention three points that provide sufficient support to your thesis. You will include these three points here as well. These points should include specific examples from the novel you selected. These examples can be presented in the form of direct quotes, summaries, or paraphrased points.
Answer: i got the same question
Explanation:
She does a lot of yoga . (into negative statement)
Answer:
\(\huge\boxed{Answer\hookleftarrow}\)
The current sentence ⇻ 'She does a lot of yoga.' is in positive form. To change to negative statement we must add 'not' which is a negative word after does.
In Negative :-✐ She doesn't do a lot of yoga.
ʰᵒᵖᵉ ⁱᵗ ʰᵉˡᵖˢ
# ꧁❣ RainbowSalt2²2² ࿐
".1 Do you believe that there is life on other planets? If you do,
what do you imagine it would be like? Write a paragraph describing
it.
It is still unknown whether there is life on other planets or not. Some people believe that there is life on other planets while others don't. However, with the advancement of technology and the discovery of exoplanets, there is a possibility that there might be life on other planets in the universe.
In my imagination, life on other planets might be very different from life on Earth. They might have different physical appearances, survival instincts, and social structures based on their environment and evolutionary path. They could have multiple limbs, senses that humans don't possess, and a unique way of communicating.
Some planets may have intelligent life forms with advanced technology, and others might have simple organisms. Life forms may have evolved under different environmental conditions, like extreme heat or cold, and may have different methods of adaptation.
In conclusion, the possibility of life on other planets is a fascinating subject that requires more exploration and research to find out more about these extraterrestrial life forms.
To know more about planets refer here :
https://brainly.com/question/29765555#
#SPJ11
What does density tell us about the nature and behavior of a substance?
WILL MARK AND 5 STARS
Answer:
Density is the characteristic property of the substance. Density is related to mass and volume of the substance.
Density of the substance decides whether it will float or submerge in water or any other liquid. If the substance is denser than the liquid then it will sink and if its density is lower than the liquid then it will float.
For example: The density of oil is lesser than water and hence it floats.
I WILL MARK AS BRAINLIST IF YOU DO THE WHOLE PAGE
15 POINTS
The word "crucible" means "a container for melting or purifying metals" or "a severe test" Why are they both appropriate meanings for Miller's play ?
Answer:
They are both appropriate meanings because miller has referenced both a container and challenge in his play, it is all dependent on the context of the script.
Explanation:
"She______________(run) because she's late for the lesson?
Answer:
the answer is Ran
Explanation:
run in past tense
Why do you think the Dinka and Nuer have such a long history of fighting when they face such similar
challenges?
The Dinka and Nuer, two ethnic groups in South Sudan, have a long history of fighting despite facing similar challenges such as resource scarcity, political instability, and climate change.
One possible reason is competition over limited resources like water, land, and cattle, which are crucial for their livelihoods. Both groups have pastoralist traditions, and disputes often arise due to cattle raids and grazing rights.
Additionally, the history of intertribal conflicts, fueled by cultural differences and a history of mistrust, has led to a cycle of violence and revenge. Political factors also contribute to the tensions.
For instance, both groups have been drawn into national politics, often being manipulated by political elites for their interests, exacerbating existing conflicts.
Lastly, inadequate governance and weak state institutions have been unable to resolve disputes, further perpetuating the animosity between the Dinka and Nuer.
Learn more about South Sudan at https://brainly.com/question/1577800
#SPJ11
Create a blog to convince an audience to either support ir apprise a proposal to require all students to wear uniforms
"Why School Uniforms Should Be Required For All Students: The Benefits And Advantages"
The issue of whether or not students should be required to wear uniforms is a controversial one. Some people believe that school uniforms should be mandatory, while others think that students should be able to wear whatever they want. In this blog post, I will be arguing in favor of school uniforms.
Body
There are several reasons why I believe that school uniforms should be required for all students. Firstly, uniforms can help to reduce the amount of bullying that occurs in schools. When everyone is wearing the same thing, there is less of a focus on who has the latest fashion or the most expensive clothes. This can help to create a more inclusive and equal environment for all students.
Secondly, school uniforms can help to promote a sense of unity and community within schools. When everyone is wearing the same uniform, it creates a sense of belonging and identity. This can be especially important in large schools where students may feel disconnected or isolated from one another.
Thirdly, school uniforms can help to improve student safety. When everyone is wearing the same thing, it can be easier to identify who belongs on campus and who doesn't. This can help to prevent intruders or outsiders from entering the school and causing harm.
Lastly, school uniforms can help to prepare students for the professional world. Many workplaces require employees to wear uniforms or dress in a certain way. By requiring students to wear uniforms, schools can help to teach students about professionalism and appropriate workplace attire.
Conclusion
In conclusion, there are several benefits and advantages to requiring all students to wear uniforms. From reducing bullying and promoting unity to improving student safety and preparing students for the professional world, there are many compelling reasons to support this proposal. If we want to create a better learning environment for all students, then we should seriously consider implementing a uniform policy in our schools.
Learn more about uniforms at https://brainly.com/question/1333402
#SPJ11
“rules of the game” by amy tan - What is the cultural background of the protagonist?
Answer:
Explanation:
In the story she portrays her main characters as Chinese-American living in a Chinatown... While Waverly is proven to be a dynamic character, also whoosefeelings for her own mother change as her mother demonstates the lack of knowlage of American culture.
What is the effect of including a variety of personal accounts on the Wounded Knee Massacre?
25 pts + BRAINLIEST!!
Which excerpt from the story best supports the inference that the narrator’s editor becomes a mentor to her?
A. “And thanks to my first story, I’d already met most of the school administrators in person . . . ”
B. “He was happy with the few writing samples I’d brought to the interview and offered me the job on the spot.”
C. “ . . . I learned a great deal from him about how to cover a story well . . . ”
D. “My editor was happy with it when he returned . . . ”
( I am pretty sure it's C. but y'know gotta get another opinion cuz I'm an anxious mess lol )
Answer: C
Explanation: It's saying she learned a great deal from him about how to do her job and a mentor usually helps their student learn and grow which is what's happening here so there ya go!
"He was happy with some of the text samples I brought to the interview and immediately offered me a job." I learned a lot from him about how to tell a story well.
What does it mean to teach someone?Mentors are people or friends who guide inexperienced people by building trust and modeling positive behavior. An effective mentor understands that his role is to be reliable, devoted, genuine, and adapt to the needs of the mentee.
How do you teach someone?Willing to provide constructive criticism. Constructive criticism is essential to help mentees reach their goals has sympathy. Put responsibility in the hands of the mentee.
For more information on how to become her mentor, see
https://brainly.com/question/3520329
# SPJ2.
What do you think of Henri in "This Way for the Gas, Ladies and Gentlemen"? Discuss one quote from the story to illustrate your sense of him. Read your classmates’ posts before posting your comments. Don’t repeat quotes they have already posted.
"Matryona’ s Home" is often called a saint’s story. Do you view Matryona as a saint? Why or why not? Discuss specific examples to support your claim.
Despite his involvement in the concentration camp, I believe Henri in "This Way for the Gas, Ladies and Gentlemen" to be a sympathetic figure.
Even though it is his duty, he reacts emotionally when ordered to choose victims from the transport. I can't look them in the eyes, he says. I'm really humiliated. Even though Henri is aware that he must carry out his assignment, this comment demonstrates how emotionally troubled he is with his part in the Holocaust.
Although she had saintly traits, I do not necessarily consider Matryona from the story "Matryona's Home" to be a saint. For instance, she reacted with compassion and kindness when she found that a woman named Luka was pregnant and homeless and offered her a place to stay and food.
She also joins a church and assists others in need, but her flaws are clearly evident. For instance, she reprimanded Luka when she found out she had been drinking, but when Luka left, she grew merry and resumed her previous domineering behavior. Despite her flaws, Matryona is a character akin to a saint because of her goodness and compassion.
To learn more about concentration camp link is here
brainly.com/question/30198098
#SPJ4
The central idea of the text is that LEDs are better versions of lightbulbs that people should use more.
Write a text summary using two quotes that capture this idea.
The electric powered device which is used in the tester alternatively of bulb is an LED. Its full structure is Light Emitting Diode. It is preferred to different bulbs as it can glow even when vulnerable or much less cutting-edge flows through it.
What is an LED Why are LEDs desired to other sorts of bulbs?The light-emitting diode (LED) is ultra-modern most energy-efficient and rapidly-developing lights technology. Quality LED mild bulbs remaining longer, are more durable, and offer same or higher light quality than different kinds of lighting.
LED stands for mild emitting diode. LED lighting fixtures merchandise produce light up to 90% greater effectively than incandescent light bulbs. How do they work? An electrical modern-day passes via a microchip, which illuminates the tiny mild sources we call LEDs and the result is seen light.
Learn more about LEDs here:
https://brainly.com/question/28967095#SPJ1Hello
I’m French and I need you for my English exercices , because I’m so bad in English and the French can’t do the exercises .
Answer:
nowadays, the athletes can't train without a doctor. they work with psychologists and nutritionists. most athletes use drugs, but the drugs they use are strictly controlled by the doctors who look after them. i once met an athlete who said to me "a victory means hard work." all you need is luck and an awful lot of training. he was strongly opposed to the use of drugs. he used to say that a victory he won over is competitors at the olympics was the result of hard work and strong discipline. he has now become a biologist and works seven days a week in the laboratory experimenting new substances for athletes.
Explanation:
Answer:
1)
the, a, the, the, e, the, the.
an, a, e, e, an, the, e, e, the, a, the, e, a, a, a, the, the,
2)
1- for
2- ago, for
3- since, ago
4- for
Explanation: Hey! I'm currently learning French, so maybe we can help each other out with work? Could I get your number to text you?
Salut! J'apprends actuellement le français, alors peut-être pourrons-nous nous entraider dans mes devoirs? Puis-je obtenir votre numéro pour vous envoyer un SMS?
Write a Concise Summary
While surfing the net the other day, we came across an article about jai-alai in China, written by Juan Pablos Sánchez Beltrán in the Spanish edition of the journal of the Confucius Institute, which is to be found at the University of Valencia. As the Confucius Institute website explains, this body is a network of public, non-profit centers promoting the knowledge of the culture and language of China throughout the world, with 26 headquarters in Spain and Latin America. This institution was founded by hanban
Hey there!
In a summary, we do not need any details, just the main points of the essay.
Therefore, we can cross out any details that are not necessary. I will italicize and underline the unneeded details. I will add things in using (parentheses).
The game of jal alai has developed and became popular over time. Jal alia is rougher than football and faster than hockey. It was named for the festivals at which people played the game, and it is a very spirited game. The game started in Greece and moved to the Basque country in Spain. The Basques made many changes to the game. At first, players hit a hard ball with their hands. Then they developed a court. The court has three walls and a wall of mesh. The mesh protects people watching the game. The players experienced pain when they played with hard balls, so they made baskets so they could catch the balls with the baskets instead of their hands. Before the basket, catching the ball was like catching a baseball without a glove. It hurt! The game is played as singles or doubles and there are three ways to earn points: the opponent misses the ball or returns it after more than one bounce, the opponent does not return the ball to the front wall, or the opponent fails to catch the ball and throw it in one continuous motion. Jal alai has become popular in many countries, including France, Cuba, and Mexico. The Basques probably didn't think their game would produce world records someday. Jose Ramon Areito returned a ball at 188 miles per hour, and that made jal alai the fastest game in the world.
To write your summary, simply write everything that isn't underlinged and italicized.
Have a terrificly amazing day! :D
P.S. Let me know if that doesn't make sense, and I will try to explain it differently.
What kid of register used in the cousin marriage conundrum by Steve Sailer
The register used in the cousin marriage conundrum by Steve Sailer is known as consanguinity register.
What are context clues?It should be noted that context clues simply mean the hints that are given in a literary work to help readers understand a story.
In this case, the register used in the cousin marriage conundrum by Steve Sailer is known as consanguinity register. It depicts kinship with another person.
Learn more about context clues on:
https://brainly.com/question/11247029
Read the sentence below. Then, answer the question that follows. In 1932, James Banning and Thomas Allen became the first African American aviators to complete a transcontinental flight. Using your knowledge of affixes, what is the best definition of transcontinental? Above a continent Across a continent Below a continent Under a continent
Crossing a continent is indeed the easiest way to define transcontinental. So, across a continent would be the appropriate response.
What would be a good illustration of transcontinental?While describing anything which crosses a continent, such as the European Orient Express railway or an aircraft travel across Asia, can employ the term transcontinental. The Very first Transcontinental Railroad has been constructed in the United States throughout the nineteenth century.
What number of nations are transcontinental?Despite the fact that many nations have territory on some other continents, thing stands out just as clearly primarily into two different continents: Russia (which covers the northern part of Eurasia) and Turkey. Turkey is a nation that is both in Europe and Asia, very much like Russia.
To know more about Transcontinental, visit:
https://brainly.com/question/538605
#SPJ1
Answer:
Across a continent
Explanation:
For children with varying special needs, it can be beneficial to teach each letter of the alphabet expressively at first.
-true
-false
Answer:
true
Explanation:
for chilren with special needs,you should teach them the alphabet before anything else or else they wont understand it
For children with varying special needs, it can be beneficial to teach each letter of the alphabet expressively at first. This statement is true.
What is special needs?Individuals with special needs are those who might require assistance with their movement, communication, or other skills. These people call for specialised educational needs.
What is alphabet?Alphabets are the set of letters. There are total 26 alphabets in English language.
Learn more about alphabet here
https://brainly.com/question/20261759
#SPJ3
Which of the following situations would combine to make zero?
A.
Deng's rough draft of his essay was three pages long. After he rewrote the essay, the final draft was also three pages long.
B.
Last week, Mark earned 20 loyalty points at a retail store by buying his groceries there. This week, he earned 20 loyalty points by buying a camera.
C.
In the first month of the semester, Edith read about 150 pages of fiction for her English course. In the second month, she read about 150 pages of nonfiction.
D.
Last weekend, Juanita's
In the following sentences, the sentence that would combine to make zero is option A.
In this sentence we see that although Deng's rough draft of his essay is three pages long, his final draft after rewriting is also three pages long which makes it zero. The total number of pages is still equal to three pages even after rewriting.
But in the other sentences we can see that if we combine it it does not equal to zero, for example in option B, Mark earned 20 loyalty points last week for buying groceries and then earns another 20 loyalty points for buying a camera which equals to 40.
To know more about situations making zero visit:
https://brainly.com/question/28761456
#SPJ1
Answer:
d last weekend Juanita mother bought five quarts of milk
Explanation:
this is wrong it is d
Question 13
Which of the following best describes the way paragraph 1 of "Do Animals Cry?" is related to the
rest of the text?
A
B
C
D
It makes a claim without support from research studies, and the rest of the text
cites research to support the claim.
It states both sides of an argument, and the rest of the text cites studies in
support of the two opposing sides.
It provides an opinion, and the rest of the text explains what most people
believe without proof.
It summarizes research on this topic, and the rest of the text provides more
details about different research studies.
What best describes the way paragraph 1 of "Do Animals Cry?" is related to the rest of the text is It makes a claim without support from research studies, and the rest of the text cites research to support the claim. option A.
What was possible options is related to the text "Do Animals Cry?1. If paragraph 1 of "Do animals cry?" states "There is no doubt about it: animals shed tears. However, doing so at the same time they are ‘crying’ is unusual....." then It makes a claim without support from research studies, and the rest of the text cites research to support the claim. Option A
2. However, if paragraph 1 states "Animals can and do cry. A bird or other animal’s unique call or the shedding of tears are both technical examples of crying..." then It provides an opinion, and the rest of the text explains what most people believe without proof. Option C.
The answer that relates to the text is dependent on what is provided for you as paragraph 1.
Find more information on text related responses here;
https://brainly.com/question/29036044
#SPJ1
My white rats y'all want it
I found them on my storeroom
From now they are my pets
Answer:
Awwww they all are soo cutee!
Answer:
O__o
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Explanation:
1) A story with a shifting point of view will have a more
perspective.
A)biased
B)offensive
C)comprehensive
D)limited
E)truncated
Answer: biased
Because I’ve looked it up
The story that involves a shifting point of view would be called as:
A). Biased
The shifting Point of View is characterized as the perspective that can be considered biased or prejudiced. The reason behind this is that it can confuse the readers and may end up affecting the intended message or meaning of the text negatively.Thus, option A is the correct answer.Learn more about "Point of View" here:
brainly.com/question/13370780