We can actually deduce here that the stylistic element most contributes to the impressed tone of the passage is: The comparison of Finn to a brother.
What is tone?In literature, tone actually refers to the attitude of the writer to the subject matter. In other tone is used to express the writer's feeling about the subject and the audience.
We see here that the impressed tone shows excitement and gratefulness. We see how the speaker reveals how Finn- like a brother was able to help her.
Learn more about tone on https://brainly.com/question/15447799
#SPJ1
Instructions
Read the question carefully and select the best answer.
Which sentence from the eulogy best supports the speaker's view that Mahatma Gandhi affected all types of people
A. "He spread out in this way all over India, not just in palaces, or in select places or in assemblies, but in every hamlet and hut of
B. "To praise him we are not worthy-to praise him whom we could not follow adequately and sufficiently."
OC. "Yet ultimately things happened which no doubt mad
suffer tremendously, though his tender face never lost its smile and
anyone."
D. "It will judge of the success and the failures-we are too near it to be proper judges and to understand what has happened and
BEST: FLELAK12 EE11 FL-ELAK12 EE21 FL-ELA X12.EE 31
BB
The sentence from the eulogy that best supports the speaker's view that Mahatma Gandhi affected all types of people is A. "He spread out in this way all over India, not just in palaces, or in select places or in assemblies, but in every hamlet and hut of.
What is the sentence about?The sentence that most effectively conveys the speaker's impression that Mahatma Gandhi had a significant influence on persons of all types is A. "He extended the reach of his mission universally throughout India, far beyond luxurious palaces and in circles of pre-elected elites; he nonetheless remained devoted to the public folk in each and every village and hut in India."
This statement emphasizes that Gandhi devoted himself to propagating his moral programs regardless of rank or status, reaching out to individuals even in the remotest hamlets and huts of India.
Learn more about eulogy on
https://brainly.com/question/28646815
#SPJ1
Peter and Sue visited the museum last Saturday.
Simple or compound
Help please just one of the following sample to persuasive example an old pocket calendar.
Answer:
I choose to promote a blotting pen:
Have you ever made use of a blotting pen that gives magical and accurate writing ability? Such is this branded blotting pen. This pen is very unique because it makes your writing neat and eligible. It has smooth nibs that can dance smoothly on the material you are using it for. There is something sweet about this unique blotting pen: it is detachable, comes in various colours, lengths and the ink is refillable.
Another uniqueness of this blotting pen is that it is economical and very affordable.
Explanation:
In persuasion, we try to make our audience to take a call to action. We give reasons why our product is better than every other in the market. At the point of persuasion, lies and unnecessary exaggeration should be avoided. This is to avoid customers getting a product without the features that were mentioned in the advert.
When we speak persuasively, we try to make people go with our own decisions.
What three roots have the same meaning of "other?"
Answer:
To begin your response, identify your country, its type of government, and the parts of its government.
Write your paragraph in this space.
Explanation:
What is the definition clergy
Answer:
The body of all people ordained for religious duties, especially in the Christian Church.
Explanation:
Clergy are formal leaders within established religions. Their roles and functions vary in different religious traditions, but usually involve presiding over specific rituals and teaching their religion's doctrines and practices. Some of the terms used for individual clergy are clergyman, clergywoman, and churchman.
1. A group ordained to perform pastoral or sacerdotal functions in a Christian church Members of the clergy have been invited to participate in an interfaith service.
2. The official or sacerdotal class of a non-Christian religion Buddhist clergy.
guys how to develop your inner leadership ? mark you as brainiest
Answer:
swebster1495 avatar
you can help others out and be a leader when somebody is misbehaving and not making things worse. You can lead people to victory.
Explanation:
how does the poetry structure this stanza to reveal the struggle speaker faces
Answer:
the poet uses unsentimental dialogue to contrast...
Answer:
The poet used unsentimental dialogue to contrast the fathers later concern for the speaker
Explanation:
Took it on the diagnostic 2021 on edge
To support your claim and present a strong argument, you should always include
evidence
diagnoses
pathos
scenarios
I need help asap the article is Five Nikola electric trucks catch fire at Phoenix headquarters, company says “foul play suspected’
In the article titled "Five Nikola electric trucks catch fire at Phoenix headquarters, the company says “foul play suspected’," it has been reported that five Nikola electric trucks caught fire at the company's headquarters in Phoenix. The company suspects "foul play" to be the reason behind the incident.
The article reports that five Nikola electric trucks caught fire at the company's Phoenix headquarters. The incident occurred at around 11:00 p.m. local time on July 29, 2021. According to a spokesperson from the company, the fire started at the front of the first truck in the row and then spread to the other four trucks.
The spokesperson also stated that the company suspects foul play and has launched an investigation. The Phoenix Fire Department also responded to the incident and is conducting its own investigation. However, no injuries have been reported as a result of the incident.
Foul play is a phrase used to describe an activity that is illegal, unethical, or violent. In the case of the article, the company suspects that someone intentionally set fire to the trucks, which would be considered foul play. The term is often used in criminal investigations to describe an activity that is suspicious or involves criminal activity.
For more questions on: article
https://brainly.com/question/1351830
#SPJ8
Maze runner summary CHAPTER 32!!
HEE HEE HAW BOO HOO HOO HA HA GRRRRR
the following word. The meaning for the word has been provided. Write your keyword and describe the picture you would create in your mind.
obfuscate: to make something so confusing that it is difficult to understand.
Answer:
Keyword: obfuscate
Picture: In my mind, I picture a dense fog rolling in, obscuring the view of everything around me. The fog is so thick and opaque that I can't see anything clearly, and it makes it difficult to navigate and understand my surroundings. It's like trying to walk through a maze with no clear path or direction, and everything is jumbled and confused. The fog represents the obfuscation, making it hard to discern anything clearly, and adding to the confusion and difficulty in understanding. Overall, the image of the dense fog represents the concept of obfuscation and the challenges it presents in trying to make sense of something that is intentionally made unclear and confusing.
Explanation:
Use at your own discretion.
Read this excerpt from Passage 1.
"Americans of every race and color have died in battle to protect our freedom. Americans of every race and color have worked to build a nation of widening opportunities. Now our generation of Americans has been called on to continue the unending search for justice within our own borders." (Paragraph 5)
Why does the author use the phrase "the unending search for justice" in this excerpt?
Answer:
i think its
"to illustrate the eternal nature of the hunt for justice"
Explanation:
i dont know, it makes the most sense to me, it might not be right tho
Read the passages "Alvin Ailey," "The Alvin Ailey American
Dance Theater," and "How to Become a Dancer or
Choreographer," and answer the questions that follow. Make sure
you answer all of the questions.
Answer:
pls I don't see any questions
underline the the prepositional phrase: Did you get a letter from your penpal?
Which word could best be used in place of the word racket in this sentence? The crowd next door made a racket that lasted until after midnight. O barb O clamor O vagabond 0 quay.
Answer:
2/B. Clamor.
Explanation:
k12
All the quiz answers are in pictures below.
You're very welcome.
Happy Thanksgiving!
i got 80%!
bye!
jane .... an email from the recruiter.
Yes, I would be happy to receive an email from the recruiter.
An email from the recruiter is one that the recruiter sends to a potential employee. This email is typically sent by a recruiter to a candidate to update them on where they are in the hiring process. The email could provide details about scheduled interviews, job offers, or next steps in the hiring procedure.The email could contain feedback from the recruiter on the candidate's qualifications or performance throughout the hiring process.
Additionally, the recruiter could offer the applicant more guidance or materials that will be useful throughout the hiring process. In addition to giving the applicant information, a recruiter may use email to establish a relationship with them and keep them updated on the hiring process.
To learn more email about link is here:
brainly.com/question/14666241
#SPJ1
The complete question is:
Is Jane happy to recive an email from the recruiter?
Do you believe that cell phones prevent students from learning? Use evidence and examples from the text and your own knowledge to support your response.
Cell phones can be a distraction in the classroom, preventing students from focusing on the material being taught. Cell phones can negatively impact learning.
How phones can be a distraction?Students may be tempted to use social media or messaging apps on their phones during class, taking their attention away from the lesson.
Some students may play games or watch videos on their phones during class, again taking their attention away from the lesson.
They may use their phones to search for answers to questions that come up during class, rather than actively listening to the teacher or engaging in class discussion.
Learn more about learning on:
https://brainly.com/question/14591988
#SPJ1
AFTER READING
Now that you have read the article, indicate whether you
agree or disagree with this statement.
New technology should be created only if there is
no chance it will be misused.
Agree
Disagree
Explain why you voted the way you did. Then read and
respond to what others have to say.
Answer:Agree
Explanation:
People always use technology for something way different then what it is used for, like for instance, computers at work and at school are misused for entertainment rather than work.
Why should public school teachers get paid more reason why (100 words or more please real answers )
Which of the following sentences are correctly punctuated? Check all that apply. "Speaking well is important, yet it is not everything". Due to our recent expansion, our company address has changed to 3400 Industrial Way Suite 2031, Newnan GA 30265.
Answer:
✔️In the file cabinet under O you’ll find a printed copy of the operations manual.
✔️Speaking well is important, yet it is not everything.
Explanation:
The above checked answers are the correct ones that are correctly punctuated.
In other words, they follow the rules of punctuation in English language. Also, when reading the sentences, they sound meaningful.
What does the phrase "Charles was an institution in our family" imply about Charles?
A) The personalities of Laurie's family members are just as difficult as Charles'.
B) Charles's influence has caused the family to act in ways that are disruptive or destructive.
C) Charles has become a very big part of the family's day-to-day life.
D) Charles has begun spending a great deal of time with Laurie's family.
Answer:
b
Explanation:
Charles is frequent topic to talk about and bring up when a family member's acting bad
Answer:
C) Charles has become a very big part of the family's day-to-day life.
Explanation:
Charles is something they say in the family alot but Charles doesn't influence people in the family to be bad but they say that someone was being a Charles when they were being a nucence or bad
Read this passage.
My career in journalism has taught me the challenges of capturing sporting events, yet Gregor Powell’s descriptions are flawless. Powell is a gold-medal Paralympic swimmer, but his memoir proves that his true strength is the power of his insights.
What feature distinguishes this passage as a foreword?
It adds credibility to the book.
It is written by the book’s author.
It explains the book’s topic concisely.
It provides a high-interest “hook.”
Answer:
how to do it and I will be there for the interview on
Answer:It explains the book’s topic concisely.
Explanation:
5 SENTENCE SUMMARY OF SLAUGHTERHOUSE-FIVE BY KURT VONNEGUT FOR ALL BRAINLY
Kurt Vonnegut's satirical novel "Slaughterhouse-Five" depicts the experiences of Billy Pilgrim, a World War II soldier who becomes "unstuck in time." The story is told in a non-linear manner, bouncing between different periods in Billy's life, such as his time as a soldier, his post-war existence, and his abduction by Tralfamadorians.
Vonnegut addresses the themes of battle, time, and free choice in this disjointed narrative. The novel is a critical commentary on the destructiveness of war, challenging conventional concepts of heroism and emphasising the futility of violence.
Vonnegut also investigates the human ability for resilience as well as the coping mechanisms that people create in the midst of adversity. Finally, "Slaughterhouse-Five" is a moving and thought-provoking commentary on the essence of humanity.
For more questions on mechanisms
https://brainly.com/question/17021893
#SPJ8
The messenger's quote that Claudio "hath borne himself beyond the promise of his age, doing in the figure of a lamb the feats of a lion” (1.1.13-15) includes which literary device?
The given quote includes the literary device referred to as metaphor.
What is a metaphor?A metaphor is a figure of speech that directly refers to one thing by mentioning another for rhetorical effect. It may provide clarification or reveal hidden similarities between two distinct ideas.
Claudio's physical stature is that of a lamb, but his strength is that of a lion. This quote is significant because it immediately demonstrates that Claudio is capable, strong, and deserving of respect.
A simile is a figure of speaking that compares and contrasts otherwise dissimilar things, often introduced by the words like or as.
Thus, the given quote is a metaphor.
For more details regarding metaphor, visit:
https://brainly.com/question/27250460
#SPJ1
Which of the following have correct endings? Choose three words
A, beautifying
B, petrifying
C, suitabled
D, diffculting
E, regretted
Why is the study and use of regional terminology important for medical professionals? check all of the boxes that apply. It allows medical professionals to communicate more efficiently. It helps medical professionals identify regions of the body. It gives medical professionals a way to discuss things in private. It makes medical professionals sound more intelligent in front of patients.
Answer: i) Allows medical professionals to communicate more efficiently.
ii) Helps medical professionals identify regions of the body.
Explanation: It is not a way for medical professionals to discuss things in private, and it is not solely to make them sound more intelligent in front of patients.
What can you most clearly determine about the story's
setting from this passage?
This newest miracle was his little house in Ogui Overside.
Indeed nothing puzzles God! Only two houses away a
huge concrete edifice some wealthy contractor had put up
just before the war was a mountain of rubble. And here -
was Jonathan's little zinc house of no regrets built with
mud blocks quite intact! Of course the doors and
windows were missing and five sheets off the roof. But
what was that?
O The location described in the passage is a
construction zone.
2
O The location described in the passage is a
mountain with zinc houses.
O The location described in the passage is a wealthy
area.
- "Civil Peace,"
Chinua Achebe
O The location described in the passage is war torn.
Answer: The Answer IS D
Explanation:
It can be inferred from the passage that "the location described in the passage is war-torn." (Option D)
What is the evidence of war from the excerpt?Notice the statement "Only two houses away a huge concrete edifice some wealthy contractor had put up just before the war was a mountain of rubble."
The statement above makes reference to a war.
What is an Inference?
The inference is the act of drawing a conclusion from the examination of facts presented in a text.
Inferences rely on the ability of the subject to reason very logically. A biased subject is likely to draw the wrong inference.
Learn more about Inference at
https://brainly.com/question/11936555
-From Frankenstein-
What are the strengths and weaknesses in the creature's argument for a female companion? explain.
The strengths in the creature's argument for a female companion in "Frankenstein" lie in his reasoning that his bad actions are a result of his loneliness and misery. The creature needs a family, as all human beings.
The weaknesses in the creature's argument lie in the fact that it is asking for the creation of another monster, another being that should not exist in this world.
The creature's argumentIn Mary Shelley's novel "Frankenstein," Dr. Victor Frankenstein creates a monster after putting together body parts from different corpses and reanimating them with electricity. However, he cannot feel any love or compassion for his own creation due to its monstrous appearance.
The creature, seeking revenge for his creator's indifference, begins to hurt people. Eventually, it asks Frankenstein to give him a female companion, explaining that it is its loneliness that causes it to kill.
The argument has strength in its logic, since it is true that we all need a companion or a family to be happy. But its weakness is in the fact that there would be two monsters in the world if Frankenstein complied.
Learn more about "Frankenstein" here:
https://brainly.com/question/21437674
The original inhabitants of England were the...
The first people to be called 'English' were the Anglo-Saxons, a group of closely related Germanic tribes that began migrating to eastern and southern Great Britain, from southern Denmark and northern Germany, in the 5th century AD, after the Romans had withdrawn from Britain.
The grass needs to be cut already which has grown so much recently due to the rain. How do you make this a single sentence
Answer:
just put a comma after the word much.
Explanation:
Answer:
The grass needs to be cut, its grown so much because of the rain.
Explanation:
Like this? i apologize if im wrong, i can edit it if i am :3