Answer:
She is heartbroken, he is relieved.
Explanation:
It's harder for me to know without context, because they both seem pretty anxious, but my best educated guess would be the first one. After the wish has been made and the knocking ceases, Mr. White must be relieved and Mrs. White gave a "loud wail of disappointment," which sounds like heartbreak to me.
Answer:
Your answer would be A :)
Explanation:
Is “the haunted mansion” a sentence or fragment.
Magda Trocmé explained, “Sometimes people ask me, “How did you make a decision?” There was no decision to make. The issue was: Do you think we are all brothers or not?” According to her explanation, what belief motivated her to take action in hiding the Jewish refugees?
Please help!!!
The belief that motivated her to take actions in hiding the Jewish refugees was Brotherhood and Humanity nothing else.
The Jews were also humans who deserved and wanted to live and grow old, so to turn them in just of what kind of race they come from would be nothing less than taking part in the mass massacre. Magda Trocmé knew it and thus she and her village helped everyone they could. They never distinguished between the Jews and the non-Jews as everyone was their brother and sister, even the children. This in itself was a remarkable feat.
To know more about Jews visit:
https://brainly.com/question/11702706
#SPJ1
What is the purpose of a topic sentence in a paragraph?
A- To describe the most important details that will be included in this paragraph
B- To explain where readers can find more information about the topic of a paragraph
C- To provide evidence for the ideas in the paragraph
D- To express the central idea of a paragraph
Answer:
D To express the central idea of a paragraph
I WILL GIVE BRAINLIEST!!!
Choose whether the bolded part of the sentence is the subject or the predicate.
Skylar tried on a zesty new color of nail polish.
Choose 1 answer:
(Choice A)
A
subject
(Choice B)
B
predicate
Answer:
Predicate
Explanation:
Hope this helps, PLS mark brainlest!!
Answer:
A)
Explanation:
mark as brainleast and fo-ll-ow me
Read the excerpt from Gentleman of Río en Medio. I sent a messenger up to the mountains for Don Anselmo. It took a week to arrange another meeting. When he arrived, he repeated his previous preliminary performance. He wore the same faded cutaway, carried the same stick and was accompanied by the boy again. He shook hands all around, sat down with the boy behind his chair, and talked about the weather. Don Anselmo continues to wear the same clothes after the sale of his land which shows that he does not see any value in money. the appearance of wealth is not important to him. he does not believe he will get the money he is owed. the meeting with the narrator is not important to him.
Answer:
the appearance of wealth is not important to him.
Explanation:
According to the excerpt from Gentleman of Río en Medio, the narrator talks about Don Anselmo who just recently sold his land and has money, but when he came for a meeting, he wore the same clothes he wore the previous week.
Don Anselmo continues to wear the same clothes after the sale of his land which shows that the appearance of wealth is not important to him.
Answer:
Answer is B > The appearance of wealth is not important to him.
Explanation:
Hope this helps all of you guys! I answered it because I got it right on my quiz.
Which sentence would add relevant details to this paragraph a) most houses in our neighborhood have fenced backyards. B) the number of fires in our neighborhood has decreased since last spring. C) these individuals even have lawn mowers and landscaping tools on their trucks. D) police have repeatedly been notified about leash laws and speeding violations
Most houses in our neighborhood have fenced backyards, and many homeowners have taken it upon themselves to hire lawn care services.
What is lawn ?Lawn is an area of grass, usually situated in a garden, that is kept regularly mowed to a low and even height. Lawns are usually planted with turf grass, but can also be composed of other plants such as clover, wildflowers, and moss. Lawns can provide a visually appealing outdoor area and can be used for recreational activities, such as sports and picnics. They can also be used to filter pollutants from the air, reduce noise, and provide habitat for wildlife. Proper maintenance of a lawn requires regular mowing, fertilization, and watering to keep the grass healthy and lush.
To learn more about lawn
brainly.com/question/17256353
#SPJ4
Choose the correct answer. When the word “not” is used in a contraction, ______________.
A) the contraction sometimes is negative
B) the contraction always is negative
C) another negative can be used in the sentence
D) it is no longer being used to show something negative
When the word "not" is used in a contraction, the contraction always is negative. Thus, the correct option is B.
What is the use of not?"Not" word is used with the verbs to form negative sentences. A person put "not" word after the first auxiliary verb or the modal, if there is one present. They are not seen as the major problems. They might not even notice this.
A contraction is a reduced version of a word, syllable, or a group of word which is made by the leaving out internal letters and sounds from the spoken and written versions.
When the word not is used in a contraction, the contraction is always negative.
Therefore, the correct option is B.
Learn more about Contraction here:
https://brainly.com/question/8286137
#SPJ1
Which line from the second stanza in the poem best supports the inference that the bird feels trapped?
I don't have the poem :/ !!
A "For he must fly back to his perch and cling"
B "And they pulse again with a keener sting—"
C "And a pain still throbs in the old, old scars"
Read this sentence from “My Escape from Slavery.”
My free life began on the third of September, 1838.
What is the effect of beginning the second paragraph with this sentence?
A.
It conveys a sense of the surprise and joy that Douglass experienced.
B.
It reveals that Douglass counted the days he spent in slavery.
C.
It offers a reminder that this describes an event from history.
D.
The fourth option was not included. However, given the options above and the context of Douglass' writing, we can deduce that the effect of beginning the second paragraph with this sentence is;
C. It offers a reminder that this describes an event from history.The mention of the date in this excerpt from the writing of Frederick Douglass shows that he was reminding his audience that the events being described were things that happened in the past.
The reader is thus made to go back in time to recall the suffering of Frederick Douglass and how he now broke away from all of that on the third of September, 1838.
Learn more here:
https://brainly.com/question/12694273
Which of the following words is an interjection?
Diamond
Flat
Phew
Tree
Answer:
PHEW
Explanation:
it is an interjection used to express or show relief or fatigue
Please answer asap!! Which sentence most clearly describes the genre of a story?
A. Because if it’s drawn out resolution, the story starts to feel boring.
B. Showing a character from a novel on the screen brought her to life.
C. In any story, the characters have to want something they can’t get.
D. Introducing fantasy elements in a realistic story surprised everyone.
Answer:
D
Explanation:
The reason I say d because all the other the last one says fantasy and fantasy is a genre. B- Is more like a theme, C- Seems like a conflict and A-seems opintanted
simile metaphor alliteation personification oxymoron onomatopoeia
Answer:
What are you asking?
Explanation:
Answer:
for what? is there a photo attached?
Explanation:
PLZ HELP!!
In a peer review session, which question should you ask yourself about the characters in a piece of flash fiction?
Do all characters serve a purpose in the story, or could some be removed?
Can I clearly picture how all the characters dress, move, and speak?
Are the characters active enough, or should they be doing more?
Is the main character a person I would like and want to be friends with?
Answer:
Do all characters serve a purpose in the story, or could some be removed?
Explanation:
Took the quiz got it right:)
In a peer review session, the question one should ask about the characters in a piece of flash fiction is "Do all characters serve a purpose in the story, or could some be removed?".
What is flash fiction?"Flash fiction is a fictional work of extreme brevity that still offers character and plot development."
Since a flash fiction is concise it should only consist important events, characters and other necessary details.
Thus, whenever a flash fiction is reviewed one can analyze every characters' purpose and remove the unnecessary ones.
To learn more about flash fiction here
https://brainly.com/question/23516431
#SPJ2
what happened after this event
What is the event exactly?
Match each character type with its description. dynamic character round character flat character static character a character who has few personality traits arrowRight a character who doesn't change over time arrowRight a character who changes over time arrowRight a character who has a complex personality arrowRight Reset Next
Answer:
Dynamic character → A character who changes over time.
Round character → A character who has a complex personality.
Flat character → A character who has few personality traits.
Static character → A character who doesn't change over time.
Where should the ball be in relation to your body in basketball?
The ball should be in the **shot pocket**, which is the area between your waist and your chest. Your shooting hand should be underneath the ball, with your fingertips on the side of the ball and your palm on the bottom. Your guide hand should be on the side of the ball, with your fingers spread out to help you balance the ball.
The ball should not be too high or too low in your shot pocket. If it's too high, you'll have to reach for it, which will cause you to lose power and accuracy. If it's too low, you'll have to bend your wrist, which can also lead to inaccuracy.
The ideal position for the ball in your shot pocket will vary depending on your individual height and wingspan. However, as a general rule, the ball should be about eye level when you're shooting from mid-range.
Here are some tips for keeping the ball in the right position in your shot pocket:
* Practice shooting with a ball that's slightly deflated. This will make it easier to feel the ball in your hand and learn where the shot pocket is.
* Use a mirror to check your form. Make sure that the ball is in the right position in your shot pocket before you release the shot.
* Have a coach or experienced player watch your form and give you feedback.
With a little practice, you'll be able to consistently find the shot pocket and shoot with accuracy.
A sentence with dependence? (A simple sentence please..!!)
Answer:
here
Explanation:
adjective he has been alcohol dependent for several years.
What type of figurative language is used:
I'd rather take baths
with a man-eating shark,
or wrestle a lion
alone in the dark,
eat spinach and liver,
pet ten porcupines,
than tackle the homework,
my teacher assigns.
Answer:
Hyperbole
Explanation:
A hyperbole is a figurative statement wherein the speaker makes an exaggeration that is hard to believe because he wants to make a point. In the poem above, the speaker makes a lot of exaggerations that are hard to believe simply because he wants to make the point that he will not do the assignment that his teacher assigned him.
It is impossible to bathe with a man-eating shark, or wrestle a lion or even pet ten porcupines. This demonstrates the determination of the poet not to tackle the assignment that his teacher gave.
Base your answer to the following question on "A house divided against itself cannot stand. . . . I do not expect the Union to be dissolved; I do not expect the house to fall; but I do expect it will cease to be divided. It will become all one thing, or all the other. . . ." 3⁄4 Abraham Lincoln, 1858 A) expansionism B) war with Mexico C) slavery D) the suffrage movement What was the primary cause of the "divided house" referred to in this speech?
The primary cause of the "divided house" referred to in this speech is slavery.
"A house divided against itself cannot stand. . . . I do not expect the Union to be dissolved; I do not expect the house to fall; but I do expect it will cease to be divided. It will become all one thing, or all the other. . . ." - Abraham Lincoln, 1858. The division in the house referred to slavery. Abraham Lincoln delivered the "House Divided" speech on June 16, 1858, at the Illinois State Capitol in Springfield, accepting the Republican Party's nomination for senator of Illinois. In the address, Lincoln discussed the various divisions that had arisen in the United States over the issue of slavery.
To learn more about speech click here https://brainly.com/question/30023434
#SPJ11
You have been invited to by a youth organization to speak on "indiscipline among youths". Write your speech
Let us all commit to working together to promote discipline and responsibility among our youth. By doing so, we can help them to reach their full potential and contribute positively to our communities and our world. Thank you.
Dear members of the youth organization,
I am honored to be here today to speak about the important issue of indiscipline among youths. As a society, we have all witnessed the negative impact that indiscipline can have on our communities and our lives.
Indiscipline among youths can take many forms, from disruptive behavior in the classroom to criminal activity on the streets. It can lead to poor academic performance, difficulty in finding employment, and a lack of respect for authority and other people.
But I believe that there is hope for our youth. By teaching our young people the importance of discipline and responsibility, we can help them to develop the skills they need to succeed in life.
This means setting clear expectations and consequences for misbehavior, providing positive role models and mentors, and encouraging our youth to take ownership of their actions and decisions.
It also means recognizing that indiscipline is often a symptom of deeper issues, such as poverty, lack of parental guidance, or mental health problems. As a society, we must work to address these underlying issues if we want to truly make a difference in the lives of our youth.
In conclusion, let us all commit to working together to promote discipline and responsibility among our youth. By doing so, we can help them to reach their full potential and contribute positively to our communities and our world. Thank you.
Learn more about discipline Visit: brainly.com/question/10677070
#SPJ4
how does jane’s stay at marsh end and the moor house affect her state of mind?
What is the main setting of "Not That I Care"?
O A. Marcus's car
B. A pond
C. The narrator's home
OD. A coffee shop
Exercise 1 Draw a vertical line between the subject and predicate of each sentence. Underline each noun. Circle each verb. Label each participle P, each gerund G, and each infinitive I.
Miki is putting together an album of pictures to show her biology class.
We can see here the breakdown of the given sentence:
Miki | is putting together an album of pictures | to show | her biology class.
What is noun?A noun is a word that represents a person, place, thing, or idea. It is one of the fundamental parts of speech in English grammar. Nouns are used to name or identify objects, people, places, qualities, actions, and more.
We can see here that the nouns are underlined.
Nouns:
Miki (underlined)
album (underlined)
pictures (underlined)
biology class (underlined)
Verbs:
is putting (circled)
show (circled)
Participles (P):
putting (labeled as P)
Infinitives (I):
to show (labeled as I)
Learn more about noun on https://brainly.com/question/26102308
#SPJ4
why do you think the children are so mean to Margot? what traits of theirs or Margots influence their behavior? Answer in an essay of at least 250 words, using specific examples from the story to support your agruement.
how to write a plan of investigation
Answer:
State your research question. You should briefly explain and justify the reasons for choosing your theme. ...
Define the scope of the investigation. You should clearly identify the themes or lines of argument to be considered in your research. ...
Explain the method used.
Explanation:
Look at the table below about Faith's father, Reverend Sunderly.
Complete the gaps.
Quote from the text
****
his unyielding stare ...' (Lines 34-35)
'He was out of his element...' (Line 38)
Explanation
He doesn't talk much.
He chooses not to get involved with what's
happening.
E
It seems that Reverend Sunderly is a complex and intriguing character, with many layers to his personality. While he may not be the most forthcoming or communicative person, his actions and words likely carry a great deal of weight and significance.
Based on the table provided, it is clear that Faith's father, Reverend Sunderly, is a rather enigmatic character. The two quotes provided in the question shed some light on his personality and behavior.
The first quote, "his unyielding stare..." (lines 34-35), suggests that Reverend Sunderly is a man of unwavering resolve. He seems to have a stern and unapproachable demeanor, which may make it difficult for others to communicate with him.
This could be interpreted as a sign of his strong convictions and moral character, as he is unwilling to compromise on his beliefs.
The second quote, "He was out of his element..." (Line 38), implies that Reverend Sunderly may be uncomfortable or out of place in certain situations. This could be due to his reserved nature or his reluctance to get involved in matters that do not directly concern him.
It may also indicate that he is not a particularly sociable or outgoing person, preferring instead to keep to himself.
It will be interesting to see how his character develops over the course of the story, and what role he will play in Faith's journey.
For more question on intriguing visit:
https://brainly.com/question/27447995
#SPJ11
Describe a place you loved as a child
Answer:
tv
Explanation:
because every one loved
Answer: I loved going to the park when I was a kid because that was where I could run around and play. I also liked going to Bass Pro Shops and seeing all the animals. Another place I liked to go to when I was a kid or child was the zoo.
I hoped this helped.
Explanation:
which statement best evaluates the effectiveness of the evidence in the passage? it effectively appeals to emotion and nationalism with logical and anecdotal evidence of citizenship trends that support the empire. it ineffectively uses logical evidence because it is not clear whether the immigration patterns verifiably support decolonization. it effectively uses anecdotal evidence to verify the immigration trends and support the empire. it ineffectively uses anecdotal evidence because it makes canada seem powerful.
The statement that best evaluates the effectiveness of the evidence in the passage is: "It ineffectively uses logical evidence because it is not clear whether the immigration patterns verifiably support decolonization."
This statement highlights the weakness in the logical evidence presented in the passage. It points out that the connection between immigration patterns and decolonization is not clearly established or verified. While the evidence may appeal to emotion and nationalism, it lacks a strong logical foundation to support the argument about the relationship between immigration and decolonization.
The other statements either incorrectly attribute effectiveness to the evidence (the first and third statements) or misinterpret the impact of the evidence (the fourth statement). The evaluation that the evidence effectively appeals to emotion and nationalism with logical and anecdotal evidence that supports the empire is an incorrect assessment of its effectiveness in proving the link to decolonization.
To learn more about decolonization, visit here
https://brainly.com/question/20374937
#SPJ11
After introducing the characters and the bleak setting of New Chicago at the beginning of the rising action, these paragraphs
A. build suspense by detailing how the monkey’s paw caused the virus to spread
B. ease the tension with accounts of survival and hope for a better future
C. increase the tension with details about the virus and its impact on the population
D. reduce the reader’s fear that Cole and Tyler will become infected with the virus
After introducing the characters and the bleak setting of New Chicago at the beginning of the rising action, these paragraphs: " increase the tension with details about the virus and its impact on the population" (Option C)
What happens during a rising action?During a rising action in a story, the suspense and tension increase. This happens in order to keep the interest of the reader or audience.
Thus the correct answer is option C.
Learn more about rising action at;
https://brainly.com/question/1666235
#SPJ1
Answer:
increase the tension with details about the virus and its impact on the population
Explanation:PLATO
In the first section of the story (paragraphs 1–44), the tension begins with the introduction of the main characters and the setting. In the second section (paragraphs 45–48), the tension begun in section 1 is intensified with details about the virus and its impact on the population. This creates suspense as readers grow fearful about how Cole and Tyler will survive in New Chicago.
Learning Task 2 This time, read an excerpt from President Manuel L. Quezon's speech. In your pad paper, write down three statements indicating factual information and three statements expressing subjective content from the speech.
Learning Task 2 President Manuel L. Quezon was a Filipino statesman who served as the President of the Commonwealth of the Philippines from 1935 to 1944.
He was a lawyer who had previously served as the Resident Commissioner of the Philippines to the United States, and he was one of the most influential political figures in the Philippines during his time. In his speeches, President Quezon often spoke about the importance of democracy, nationalism, and social justice. His speeches were passionate and persuasive, and he was widely admired for his eloquence and leadership skills. The following are three statements indicating factual information from President Manuel L. Quezon's speech: "We are gathered here today to celebrate the birth of a new era in the history of our people.
The Filipino people have suffered for too long under the yoke of foreign domination." "We must work together to build a better future for ourselves and for our children." The following are three statements expressing subjective content from President Manuel L. Quezon's speech: "I am filled with hope and optimism for the future." "We must never forget the sacrifices of our ancestors." "We must be prepared to fight for our freedom and our rights."
To learn more about Manuel L. Quezon :
https://brainly.com/question/26673610
#SPJ11