Answer:
c
Explanation:
Netherite thats the way to go~
hmm lets see who get’s the reference.
Answer:
Q u a c k i t y
I love him, along with the DreamSMP! Wilbur, tommy, techno, and ranboo and my favorites^^
Explanation:
- Eijiro <3
Does education have the power to transform people?
Answer:
No it simply does not.
Explanation:
Because it only gives you knowledge, rather than the courage and strength to change yourself.
Order the words to make correct sentences. The first word is correct.
1. Hospitality through is welcoming feasts shown in and UAE the guests big offering.
Answer:
Hospitality in UAE is shown by welcoming guests and offering big feasts
Which forms of connotations in the sentence they gobbled desserts at Alison’s party
The connotations of the sentence "they gobbled desserts at Alison's party" are associated with negative meanings. Connotation refers to the emotional or cultural meanings that are attached to words beyond their literal definition.
The words "gobbled" and "desserts" have negative connotations in this sentence that imply that the individuals were not eating their desserts in a refined or polite manner.
"Gobbled" is associated with eating in a gluttonous or excessive manner. The connotation is that the individuals were eating too much and not displaying good manners.
"Desserts" have a connotation of indulgence or luxury. The negative connotation in this sentence suggests that the individuals were being wasteful or selfish by indulging in too much dessert.
The phrase "at Alison's party" has a neutral connotation as it provides information about the location of the event without any emotional meaning. Therefore, the overall connotation of this sentence is negative.
For more such questions on Alison's party
https://brainly.com/question/13814004
#SPJ8
Order the words to form sentences.
there/ is/ milk/ on/ how/ the/ shelves/ ?/ much
Answer:
how is there milk on the shelves?
uh, much doesn't fit in
What is the answer to this ⁉️
Answer:
i am not sure
Explanation
i dont know sorry
I ............. she will to the party, I really want to see her
Answer:nth
Explanation:
Han Yee is texting Yun Yee to
A)inform why he'll be home late
B)tell their mother to pick him up at the sports shop.
C)remind her to rewire the tennis racquet she borrowed
please tell the synonym of push starting with T and it should have 7 letters
Answer:
tushess
Explanation:
Progress:
The movement of the progress bar may be uneven because questions can be worth more or less (including zero)
Who is the intended audience for this passage?
O teenagers planning to get a job
O adults searching for work
O school administrators
O parents of teenagers
The intended audience for this passage is parents of teenagers. Option D.
The supposed target market is the institution of human beings for which the product or service is made. you could additionally consider this organization as the focused target audience in every other feel. Who the writer expects to examine the textual content. realize that you can no longer be the primary target audience for this article because the audience for a text isn't continually similar to the character or people who are analyzing it because writers can not always control who reads their work.
An intended target audience is the human beings most possibly to be interested in your product and offerings. They fit into the particular demographics drawn out to your advertising strategy or exhibit behaviors that make them an ideal match for your product. the supposed audience is described because of the institution of humans for which a service or product is designed. An instance of an intended audience is the populace of people targeted by means of a brand-new film.
Learn more about The intended audience here:-https://brainly.com/question/26120710
#SPJ1
In which sentences is habitat used correctly?
If more logging happens, the birds' habitat will shrink.
It is not her cat's habitat to get up early.
The dog's habitat needs to be brushed daily.
U A snake's habitat is different than a polar bear's.
The sentences in which "habitat" used correctly are:
If more logging happens, the birds' habitat will shrink.A snake's habitat is different from a polar bear's.Therefore, options A and D are correct.
Habitat refers to the natural environment or specific place where a particular species of organism or wildlife naturally lives, grows, and thrives. It encompasses the physical surroundings, including the climate, geography, vegetation, and other elements that provide the necessary resources and conditions for the survival and reproduction of a specific organism or ecological community.
Habitats can vary widely, from forests and oceans to deserts and grasslands, each offering unique features and supporting distinct forms of life. Understanding and preserving habitats is crucial for maintaining biodiversity, ecological balance, and the overall well-being of the organisms that depend on them.
Learn more about Habitat here:
https://brainly.com/question/30636414
#SPJ6
The writer wants to add a sentence after sentence 1 to provide factual support for the introductory claim and focus the audience on the argument of the passage
А
Thanks to a process called neuroplasticity, the brain continually strengthens or weakens neural connections in response to stimuli from smartphones,
B
Researchers at Columbia University argue that "[w]e are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems that remer
с
According to a recent Gallup Poll, only 21 percent of Americans say they "rarely" or "never" feel mental or emotional strain in their day-to-day lives.
D
A recent study found that 86 percent of Americans are stressed out from constantly checking their smartphones.
Neuroscientist Susan Greenfield cautions that social media can become a platform for constructing an artificial identity to impress an audience of harah
Answer:
its A
Explanation:
minutes, according to brain scans, the babies had learned to tense their eyelids when they heard the
tone.
(12) Not only are babies’ brains too busy during REM sleep to dream, says Foulkes, but they also lack the
ability to imagine things visually, a skill necessary for dreaming. (13) In fact, according to his research,
children don’t start dreaming until they are four or five years old, and even then, the dreams lack the vivid
details and structured story lines that characterize adult dreams.
(14) For example, sometimes parents claim that they have witnessed their toddlers having terrible
nightmares, which can be more frightening for the parents than for the toddlers. (15) Furthermore, it is
only when children develop strong self-awareness, typically around age seven or eight, that they begin to
place themselves in their dreams and have dreams with clear narratives. (16) Babies, Foulkes argues,
are nowhere near that level of cognitive development.
Write a letter to the Editor -in-chief of the new Nigeria Newspaper about how the current fuel scarcity and the naira swap can be tackled without causing more havoc to our economy and the poor Nigerians. Note it be within 350 words
Dear Editοr-in-Chief,
I am writing tο express my cοncern abοut the current fuel scarcity and the Naira Swap being implemented in Nigeria.
What is Naira Swap?Naira Swap is a Nigerian-based peer-tο-peer platfοrm that allοws users tο buy and sell fοreign currencies, including US dοllars, pοunds, eurοs, and οther currencies.
This issue has caused a great deal οf disruptiοn tο the ecοnοmy, and has been particularly hard οn the pοοr Nigerians whο are unable tο access the services they need due tο the lack οf fuel.
The Naira Swap is a shοrt-term measure that is intended tο address the current fuel scarcity, but it has had sοme unintended cοnsequences. The Naira Swap has resulted in a significant depreciatiοn οf the Naira, which has further weakened the ecοnοmy and the purchasing pοwer οf the average Nigerian. This has been particularly hard οn the pοοr, whο have fewer resοurces tο cοpe with the ecοnοmic crisis.
I suggest that the gοvernment takes a mοre prοactive apprοach tο addressing the fuel scarcity and the Naira Swap. The gοvernment shοuld take steps tο increase fuel supply in the cοuntry. This cοuld be dοne by increasing impοrts, increasing dοmestic prοductiοn, and/οr by encοuraging alternative energy sοurces. Additiοnally, the gοvernment shοuld seek tο strengthen the Naira by increasing fοreign reserves and imprοving macrοecοnοmic cοnditiοns.
Finally, the gοvernment shοuld take steps tο address the underlying causes οf the fuel scarcity and the Naira Swap. This includes addressing the cοrruptiοn and mismanagement that have plagued the Nigerian ecοnοmy fοr decades. The gοvernment shοuld alsο take steps tο imprοve infrastructure and reduce pοverty, as these are key factοrs in ensuring that the ecοnοmy remains stable and that the pοοr are nοt left behind.
I believe that if the gοvernment takes the necessary steps tο address the fuel scarcity and the Naira Swap, οur ecοnοmy can be stabilized and the pοοr Nigerians can access the services they need. Thank yοu fοr yοur time and cοnsideratiοn.
Sincerely,
[Yοur Name]
To learn more about macroeconomic
brainly.com/question/18645299
#SPJ9
Explain the metaphors used in this poem.
Answer: roar is like you want to get out from under the city and the zoom is the subway
Explanation:
what does it mean to contrast ideas? is it the same thing as comparing?
Is it the same thing as comparing?
no, coz contrasting means looking the things differ. While comparing examining how things are similar.
Explanation:
:)
No, contrasting ideas and comparing are not the same things. Comparing them involves pointing out their similarities and/or differences, whereas contrasting entails comparing two or more things or events in order to highlight their contrasts.
How do you introduce a contrasting idea?Sometimes we want to connect two concepts that are dissimilar to one another or we want to connect one concept to another that is unexpected or startling. However, although, and despite are all linking words that can be used to do this. Contrast frequently refers to the "opposite" of something; for instance, black is the antithesis of white, making the contrast between black ink and white paper obvious.
Compare and contrast is a useful method for any significant judgments you need to make and is frequently utilized as a development strategy for essay assignments. In general, when two items are related in some way, comparing highlights similarities while contrasting highlights contrasts.
Learn more about Comparing here:
https://brainly.com/question/981402
#SPJ2
Study the timeline of Russian history, and read the passage from chapter 1 of Animal Farm.
A timeline of Russian history from 1890 to 1940. Tsar Nicholas the second is crowned in 1894, World War One begins in 1914, agriculture is collectivized by the Communist Party in 1928, and between 6 and 8 million people die during the Soviet famine from 1932 to 1933.
"But is this simply part of the order of Nature? Is it because this land of ours is so poor that it cannot afford a decent life to those who dwell upon it? No, comrades, a thousand times no! The soil of England is fertile, its climate is good, it is capable of affording food in abundance to an enormously greater number of animals than now inhabit it. This single farm of ours would support a dozen horses, twenty cows, hundreds of sheep—and all of them living in a comfort and a dignity that are now almost beyond our imagining."
Which event in Russian history does the sentiment of this passage most point to?
the crowning of Nicholas II, and the bourgeois’ enjoyment of luxuries
the start of World War I, and Russia’s hopes of benefitting from it
the beginning of collectivization, and the idea that all should share in wealth
the Soviet famine, in which so many people died due to poorly planned policies
Mark this and return
Russia attacked and started a war.
Explanation:
Write a letter to the ministry of education stating three vital things needed in your school to enhance teaching and learning
what are the choices?
Explanation:
What inference can be made about the availability of
food, based on this passage?
There was plenty of food in Elizabethan England.
There was never enough food in Elizabethan
England.
...storage of food is most important. The principal rule
is to have separate places for different types of
commodity: dry things can be kept in a pantry with bread
and dry linen; wet things are normally stored in the
buttery. Wine and meat must be kept apart, and cellars
should be avoided on account of their dampness. Meat
should be seethed in summer to keep it fresh, then kept
in a cool cellar, soaked in vinegar with juniper seeds and
salt. Most yeomen will have vats and presses for making
cheeses-a valuable source of protein in the long winter
season. Similarly, most livestock owners have troughs for
salting meat or allowing it to steep in brine.
- The Time Traveler's Guide to Elizabethan England,
Ian Mortimer
O The winter months produced less food.
The summer months produced less food.
) Intro
Done
The correct answer is C. The winter months produced less food.
Explanation
The fragment talks about the importance of storing food in different conditions depending on the characteristics of the food, for example, foods such as bread in a pantry. Text also talks about the preservation processes that were done to food for the winter season, suggesting that during this season there was less food production by saying that "Meat should be seethed in summer to keep it fresh ... Most yeomen will have vats and presses for making cheeses — a valuable source of protein in the long winter season. " According to the above, the correct answer is C. The winter months produced less food.
Answer:
C. The winter months produced less food.
Explanation:
correct on EDGE2021
Djdhdjdjdhd fhdhdhdbdjdjdhdbdd
Answer:
Exactly what is your question? Sorry!!
Which statement best explains the way the author uses description in the passage?
The adjectives show the appearance of the musical instruments.
The adjectives show the purpose of the musical events.
Nouns provide information about specific instruments played.
Nouns provide details about the different people who played the instruments.
Answer:
The adjectives show the appearance of the musical instruments.
Explanation:
The adjectives show the appearance of the musical instruments because an adjective is a describing word and appearance is something you describe.
Which of these statements BEST describes the author's
point of view in this blog post?
Teenagers need more sleep, so schools should start
later in the morning.
Teenagers should have schedules that allow them to
nap in the middle of the day.
Teenagers go to bed later on weeknights, so it's
important that they sleep in on weekends.
Teenagers need about nine hours of sleep every night,
so they should give up some activities.
I think it would be the last one just because it seems to express the author's POV more. Either the last one of the second to last one.
1) Describe Shukumar. How did the baby's death change him? How does he spend his days? What does he envy about Shoba? What is his marriage like? What does he think the future holds for him?
2) Shukumar recalls seeing Shoba pregnant for the last time. Describe that scene in the story. What is the significance of the taxi ride? How does Shukumar view becoming a father? Is he representative of most men his age? Why or why not?
3) How is Shukumar an outsider, lost in his own home? By the end of the story, does he find his way?
4) The story is told from Shukumar's point of view. Discuss as a class how the descriptions of Shoba are seen through Shukumar's eyes. As he wakes much later than she does, what does he see? What does he picture Shoba doing? What does her work say about her? What does Shukumar think of her work? Is Shukumar a reliable narrator?
5) Shukumar describes Shoba's actions the day they come home from the hospital. What did she do? Why do you think she did this? What reaction does Shukumar have to what she does? What does this foreshadow in the story?
6) Shukumar is using all the supplies Shoba had filled the pantry with before the death of their baby. What does Shukumar's use of all the supplies without replenishing them represent?
7) Shoba comments sitting in the dark is like India where power is off for hours at a time. Shoba says they all had to say something during dark times as a child in her grandmother's house in India. Shoba suggests they play the game by telling each other something they have not told each other before. What do they tell each other the first night? What does this say about their personalities and their relationship?
8) Shukumar looks forward to the second night of their telling game. He is anxious about things Shoba might tell him. Discuss what they tell each other on the rest of the dark nights. What effect does what they share have on each other? What is significant about their secrets? Are they big secrets? What effect does the sharing have on their marriage? How does the telling game further the plot of the story?
9) Is this the end of their marriage? What do you think is the overall theme of the story? What is significant about the title of the story, "A Temporary Matter," and how does it relate to the telling game? Answer fully in paragraphs.
10) How would you characterize their relationship after the death of the baby? Do you think the change was gradual or happened the day they came home from the hospital? How are they both outsiders in their own home? How could that be related to the process of birth? Discuss in small groups, also comparing notes on the relationship before/during the pregnancy. Discuss what is meant by a metaphor. Then make a picture that depicts their relationship. How is the baby an extended metaphor for their relationship?
Answer:
Shukumar is a 35-year-old doctoral student. Until somewhat recently, he’d been researching the agrarian revolts in India. Six months before the story takes place, Shukumar and his wife, Shoba, had been expecting their first child. While Shukumar was away at a conference, Shoba went into early labor and the baby was born as a stillbirth. Shukumar feels guilty for being away from Shoba during the tragedy, and he questions whether he even deserves to mourn their dead child. Shukumar’s inability to reckon with his grief causes his relationship with Shoba to become increasingly strained. Shukumar spends his days home alone, essentially abandoning his dissertation. His guilt and grief leave him unable to work, socialize, or leave the house. Since the death, Shukumar has taken on the task of cooking for the couple, which he likes for the sole reason that it makes him feel productive. Shukumar frequently reflects back on happier times with Shoba. During a blackout that occurs for one hour each night while the electric company repairs a damaged power line, Shoba suggests that they share secrets in the dark. Shukumar jumps at the chance to reconnect with his wife. Confiding in one other seems to bring them closer together, and Shukumar responds to this new habit with a cautious optimism. In the very least, Shukumar hopes that their renewed communication might allow them finally to move on their lives—regardless of whether or not they choose to do so as a couple. When Shoba reveals that she’s found an apartment and will be leaving Shukumar, he feels relief, for he admits to no longer loving his wife. But the shock of the news hurts him, and he retaliates with a secret of his own: unbeknownst to Shoba, he held their baby before it was time to cremate the body. Holding the baby and finding out details about the child was something Shoba didn’t want to do. Because he no longer loves her, Shukumar describes the baby in vivid detail. Though cruel, getting this secret off his chest seems to provide Shukumar with some sense of closure.Explanation:
please this needs to be done it would be very nicee
FOR CALL OF THE WILD IT WAS IN 1903. EASY 15 POINTS.
What was the economic situation during the time in which the novel was written? Was there a depression or any type of major financial suffering during this time?
Answer:
There was the economic urgency and need to get ahold of gold that was rumored to be in plenty in the Yukon area. This event in history came to be known as the "Klondike Gold Rush".
Explanation:
Jack London's adventure novel "The Call of the Wild" revolves around the character of Buck, a domesticated dog who ended up being brought and sold to prospective gold miners in their need for sled dogs. Though a domestic dog, Buck grew and developed into a faithful, and much stronger dog, faithful to John Thornton who rescues him from his abusive master.
The need and importance of sled dogs was a result of the rumor that there is plenty of gold to be found in the icy, cold, freezing Yukon area. Many prospective 'gold-miners' came to the region, descending like a flock of vultures ready to get their hands on any bit of gold they can find and get rich. The urgency with which the gold will elevate a person's status led to this massive flocking. The economic situation seems to be a time of poverty, and the need to gain more wealth. Historically, the event became to be known as the "Klondike Gold Rush".
Fill in the blank using much or many.
Answer:
Be careful how You make the BBQ Because you will produce Much smoke
*We use much for uncountable things and here smoke is uncountable
Informational books are not...
A biography
A joke book
A text with characters
All of the above
Who is the Reverend Julian Byrd in first do no harm
In "First Do No Harm", Reverend Julian Byrd is the Head Chaplain at Hermann. He left Hermann in 1987 and also formed the ethics committee.
"First Do No Harm" is a dramatization of actual ethical situations that doctors, patients, and patients' families deal with on a daily basis. A great number of doctors, nurses, assistants, parents, relatives, kids, babies, and hospital administrators are among the numerous characters in the novel.
The Hermann Hospital in Houston serves as the book's backdrop, and most of the important characters, including Reverend Julian Byrd are either Hermann associates, workers, patients, or their family. The ethics committee at Hermann Hospital is made up of a diverse cast of characters, including doctors and a mother of a disabled kid.
To learn more about First Do No Harm here: https://brainly.com/question/28285643
#SPJ1
If an author wanted to inform readers about the different types of advertisements, how would this shape his essay’s content and delivery?
Answer:
A
Explanation:
In "The Story-Teller," what is meant by the word flicker in the line, "The children’s aroused interest began to flicker?" Their interest goes back and forth in the story. The children's interest is aroused further. They become too tired to be interested. The children's interest is unaffected.
Answer:
if you guys dont know what hes talking about the answer is : Their interest goes back and forth in the story.
Explanation:
In "The Story-Teller," the word flicker in the line conveys the meaning that their interest goes back and forth in the story. Thus, the correct option for this question is A.
What is the central theme of "The Story-Teller?"The central theme of "The Story-Teller," illustrates the emotions of gratification, goodness, curiosity, and storytelling. For example, the story of Bertha is about how her dignity averted her from being good and led to her passing away.
According to the context of this question, in the short play "The Story-Teller," the word flicker in the line "The children’s prompt interest began to flicker" represents the interest of children on the behalf of the story.
It signifies that the interest of the children goes back and forth depending on the overall situation of the play with respect to the circumstances.
Therefore, in "The Story-Teller," the word flicker in the line conveys the meaning that their interest goes back and forth in the story. Thus, the correct option for this question is A.
To learn more about The Story-Teller, refer to the link:
https://brainly.com/question/17398596
#SPJ2
Involving willfully told untruths A.Perjured
B. Devised
C. Progeny
Answer:
C.
Explanation:
Well, i think it's C.
because it's involving willfully told
untruths.
05.04 Novel/Short Story Analysis Worksheet DIRECTIONS Use complete sentences to respond to each question about your novel or short story. When providing quotes from your text, include page numbers in parentheses. Example: Describe the protagonist of your novel or short story. The protagonist of my novel is a tough sixteen-year-old girl named Delaney, who is struggling to raise her little sisters. Provide a quotation from the text to support your answer. Although she was just sixteen years old, Delaney had spent much of them providing for her sisters. She displayed the toughness––and weariness––of someone twice her age. (Page 16) Title of novel or short story __________________________________________________ Author ___________________________________________________________________ Identify the point of view in your novel or short story. Provide a quotation from the text to support your answer. Discuss two examples of suspense or humor created by point of view in your novel or short story. Provide a quotation from the text to support your answers. Identify an example of dramatic irony in your novel or short story. If your story has not presented any examples of dramatic irony, describe your own suggestion for adding dramatic irony to a scene from your novel or short story
Answer:
the answer is for a story of your chooseing like for me it was the golden touch, gift of the mag, and the open boat and answer the questions forom the story here is the audio file for it The Golden Touch - Audiobook.mp3 paste that into browser
Explanation:
i did the asighnment