In paragraph 2 of Passage 1 from ''Jane Eyre'', Jane exclaims, “I am not deceitful.” The reason behind usage of such word by Jane is done in order to explain that she is not dishonest. Therefore, the option D holds correct.
What is the significance of ''Jane Eyre''?Jane Eyre is a story or a novel in which Jane and Mrs. Reed are the central characters. It will not at all be wrong to mention that the entire story revolves around the events that take place between Jane Eyre and Mrs. Reed.
At the beginning of the passage 1, it can be seen that Jane uses the term deceitful, and later explains why she is not able to called deceitful. This usage of the word has helped Jane to explain that her nature is not the one of a dishonest person.
Therefore, the option D holds true regarding the significance of Jane Eyre.
Learn more about Jane Eyre here:
https://brainly.com/question/24249175
#SPJ6
What is the definition of the word "great admiration" mean?
What supports the definition?
(look at the image below)
PLS help me 30P + brainlyest
Read "I Wandered Lonely as a Cloud" and answer the question.
[1] I wandered lonely as a cloud
That floats on high o'er vales and hills,
When all at once I saw a crowd,
A host, of golden daffodils;
[5] Beside the lake, beneath the trees,
Fluttering and dancing in the breeze.
Continuous as the stars that shine
And twinkle on the milky way,
They stretched in never-ending line
[10] Along the margin of a bay:
Ten thousand saw I at a glance,
Tossing their heads in sprightly dance.
The waves beside them danced; but they
Out-did the sparkling waves in glee:
[15] A poet could not but be gay,
In such a jocund company:
I gazed—and gazed—but little thought
What wealth the show to me had brought:
For oft, when on my couch I lie
[20] In vacant or in pensive mood,
They flash upon that inward eye
Which is the bliss of solitude;
And then my heart with pleasure fills,
And dances with the daffodils.
Select two lines from the text that demonstrate nature had the power to change Wordsworth's mood.
"lonely as a cloud" (line 1)
"They stretched in a never-ending line" (line 9)
"Out-did the sparkling waves in glee:" (line 14)
"A poet could not but be gay" (line 15)
Answer:
"lonely as a cloud" (line 1)
"Out-did the sparkling waves in glee:" (line 14)
Explanation:
I hope this helps! Stay safe and have a wonderful day! Peace! ✌
The lines, “lonely as a cloud” and “Out-did the sparkling waves in glee” demonstrates the power of the nature to change the mood of Wordsworth.
Who was Wordsworth?William Wordsworth was a famous poet from England, who wrote poems based on romantic themes, and made significant contributions to the Romantic English literature.
Hence, option A and C holds true regarding the mood of Wordsworth.
Learn more about Wordsworth here:
https://brainly.com/question/8696787
#SPJ2
CAN SOMEONE HELP ME PLEASE
Answer:
Explanation:
I DON'T NO MY SEFT
if you see this and it is not 8 am or later..... gO. tO. beD. before i call your parents/gardian lol
Answer:
I apperantly do not get it sincificly when fractions rub toghether moudles shall cerate as in zip lines. Hope this helped!! I know it didint!!
Explanation:
Answer:
huh?
Explanation:
NEIN!
thesis statement for What is the best way to eat an ice cream cone?
Answer:
I believe the best way to eat an ice cream cone is _______ because ___________ and _____________.
Explanation:
please help, I really appreciate it, don't write fake answers
Using the information given in "A Profitable Business," the following items pertain to the churro sheep:
wool
Spain
favored breed
no longer favored
What are context clues?Context clues help to find the meaning of a word taking into account the words that surround the unknown word that make us infer the meaning.
The Navajo-Churro, or Churro for short, is a domestic sheep breed that descended from the Spanish Churra sheep that the Navajo, Hopi, and other Native American tribes acquired sometime during the Spanish Conquest in the 16th century. The breed is recognized for its resilience and climate adaptation.
Learn more about context clues on:
https://brainly.com/question/11247029
#SPJ1
why is the bronx masquerade a novel
Answer: Bronx Masquerade is a novel because it is a work of fiction that tells a story through the use of narrative prose.
Explanation:
one of us is lying
why did Bronwyn feel the need to hide her secret
Answer:
because she needs to get into Yale?
Explanation:
An auxiliary is a verb which
the main verb.
O Replaces
O Identifies
O Blocks
Supports
Answer:
I'd say D. Supports but I'm not 100% certain
For this assignment, use the novel or short story you chose to read for Module 5.
Write a paragraph explaining the conflict and the perspectives of the protagonist and antagonist. Review the example in the lesson.
Be sure your paragraph
mentions the title and author in the first sentence
briefly summarizes the plot
identifies the main conflict
describes the protagonist’s perspective on the conflict
provides a line of dialogue that the protagonist says to support your idea (text support)
describes the antagonist’s perspective of the conflict
provide a line of dialogue that the antagonist says to support your idea (text support)
includes a closing line to summarize the character’s views
uses correct grammar, punctuation, and spelling
the short story is named to build a fire by jack london
Please check this and thank you.
Answer:
It is good
Explanation:
It makes scence I wachted it
What does Robinson Crusoe do to improve his life on Island?What else would you do?
Please answer as fast as you can.
Choose the word in the following sentence that functions as an adjective.
The Birthday present was a dollhouse
1. Dollhouse
2.Brithday
3.Present
4.was
What is the theme of “Oranges” by Gary Soto? Make sure you have TWO pieces of evidence to support your answer
Answer:
It was about a boy which was when the first time he walked with a girl he was 12 he had a orange in his pocket as he walked the girl and they went into a drug store and he only had a nickel and two oranges and the chocolate she picks is a dime and the woman at the counter gives him the chocolate for an orange and nickel he traded one of his oranges for his girl.
Explanation:
How does paragraph 5contribute to the development of the story?
A. It shows Ivan was trying to be brave.
B. It shows why the men make fun of Ivan.
C. It shows that Ivan does not care what the men think.
D. It shows that Ivan will not complete the lieutenant’s challenge.
Answer: A.
Explanation:
Answer:
D. lt shows that lvan will not complete the lieutenant's challenge.
Explanation:
hope it will help
Who needs help with essays?
Answer:
srry
Explanation:
i dont
Answer:
Explanation:
I do! I'm actually about to start one now. I have to do a Rhetoric essay. It can be on anything.
Which of the following source locations requires you to check out the organization first because the source may or may not be reliable?
A) .com
B) .edu
C) .gov
D) .org
How has America changed over time? Is the United States handling the current refugee crisis differently than during World War 2 and the Holocaust?
Answer:
America has changed a lot over time. It was once a nation of immigrants, but in recent years, it has become more and more difficult for refugees to come to the United States. During World War II, the United States took in millions of refugees, but today, the number of refugees admitted each year is much smaller.
There are a number of reasons for this change. One reason is that the United States is now a much more diverse country than it was in the past. In the early 20th century, the majority of Americans were white, but today, the country is home to people from all over the world. This diversity has made some Americans less welcoming to refugees, who they see as outsiders.
Another reason for the change is that the United States is now facing a number of its own problems, such as economic inequality and terrorism. These problems have made some Americans less willing to help refugees, who they see as a drain on resources.
Despite these challenges, there are still many Americans who are willing to help refugees. There are a number of organizations that work to help refugees, and there are also many individual Americans who volunteer their time to help refugees adjust to life in the United States.
It is important to remember that refugees are people just like us. They are fleeing violence and persecution, and they are looking for a safe place to live. We should all do our part to help them.
Explanation:
. You said to me, “Have you read the article?” Change into Indirect Speech
Answer:
Was the article read by you?
this is the indirect form of speech
Explanation:
Hope this helps you ☺️
If yes then do mark my answer as brainliest
Answer: He/she asked if you read the article
Explanation: its my first answer to a question :)
clues from magnetic rocks
Answer: 4
the diagram helps by explaining the details
Explanation:
We know this is an expository text because it gives information and facts on the topic of magnetism and magnets.
what three text features does this text include?This text has several text features that include the heading, labelled diagram and the box that the text is confined to.
What one fact provides evidence to support scietific knowledge?We know that the magnetic poles have changed through the course of time and that the particles in a magnet align with the magnetic field it is kept in, theses concepts are supported by the fact that magnetic rock that formed in different periods of time has particles aligned differently according to earths poles at the time.
How does the diagram help you understand the text?The ideas in the text are highly conceptual and cant be understood well just by plain reading the diagram provides the reader with more details and explains how magnets work making it easier to understand the ideas in the text.
To learn more abut texts visit:
https://brainly.com/question/29784279
#SPJ1
Directions: Answer the following questions after reading Act I, scene 3 of The Diary of Anne Frank.
1. Why would Ms. Van Daan tease Peter about Anne being hl bedroom as a 40 year-old man?
Peter's shoes are being concealed by Anne as a joke on him. Peter becomes humiliated and retreats to his home to feed her cat as Anne and him fight over the shoes.
Does Peter develop feelings for Anne?Peter and Anne drew closer the more time they spent in hiding. Anne took the initiative because she felt the need to talk to someone about her thoughts. They started interacting more frequently. Peter and Anne started dating.
What transpired between Peter and Anne?Officials at the Frank Frank House claim that Peter Schiff passed away in Auschwitz on May 31, 1945, 4 weeks after the camp was liberated and only a few years after Anne Frank.
To know more about Anne and peter visit:
https://brainly.com/question/456318
#SPJ1
How is love like a guide, i need 2 reasons (in similies if possible)
Read the excerpt from The Monsters Are Due on Maple Street. SALLY There's . . . there's a light on in the Goodman house. The people now turn as if by direction toward the last house on the street. CUT TO: 37. PAN SHOT – ACROSS THE STREET DOWN THE ROW OF HOUSES 37. Each is the same in general style, the front porch, the gliders, the rest of it. Then suddenly the CAMERA STOPS on the last house in the line. There's a spot light set up on the porch and even in the daylight we can see it shining. CUT TO: 38. CLOSE SHOT – THE SPOT LIGHT 38. CUT TO: 39. REVERSE ANGLE – LOOKING TOWARD FACES OF THE PEOPLE 39. As they stare at it. MAN ONE That's Les Goodman's house. He's got lights! 40. PAN SHOT ACROSS FACES OF THE PEOPLE 40. As they stare, somehow caught up by this revelation and desperately frightened by it. Based on the clues in this excerpt, what will most likely happen next?
Answer: I think it is b
Explanation:
sorry if i did not help you
Answer:
The correct answer is D
Explanation:
I got it right edge 2022
Please consider brainliest <3
Write an alternate narrative ending to Animal Farm. What happens next? What would happen if Snowball had come back? If Boxer had lived? If Napoleon had died? What would the lives of the other animals be like? You choose from where the story changes and what happens to each character. Your narrative must include characters, plot, setting, and a theme. It needs to be 200-300 words in length.
P.s I WILL Report unnessisary stuff 100 points
Answer: write that snowball managed to convince the rest of the animals about the pigs hypocritical behavior and the animals ridding the pigs from the farm, creating rules of their own and successfully achieving equality for all animals
Explanation:
Based on the short story " The Landlady" by Roald Dahl
How did Billy's actions contribute to the overall theme of the story?
(There are no answer choices.)
(Essay)
Answer:
This article examines "The Landlady" by Roald Dahl, including its topic, foreshadowing, irony, and summary.
"The Landlady" by Roald Dahl is a classic. It is a thrilling horror story with an unexpected conclusion. The word count is manageable at 3,500. Billy Weaver arrives in Bath by London train at 9 p.m. chilly and windy He asks the porter whether there is an inexpensive motel nearby. Within a quarter mile, he is directed to The Bell and Dragon.
Billy's first visit to Bath. The Head Office in London instructed him to report to the local Branch Manager.
Billy, age 17, is launching a business and donning new attire. On the residential street, he quickly walks. It is surrounded by decaying mansions.
A lighted window draws his attention. It says "Bed And Breakfast" on it. He walks up and peeks inside. There are flowers, green velvet drapes, and a dog curled up in front of the fireplace. It is nicely appointed. A caged parrot also attracts his attention.
It is more hospitable than a bar. He enjoys the beer, darts, and company at the Bell and Dragon. He is afraid of dormitories. Before making a decision, he watches The Bell and the Dragon.
As he departs, he examines the "Bed And Breakfast" sign. He is required to stay. Immediately, he rings the doorbell. Before he can retract his finger, a woman of middle age answers the door. Billy is amazed by her prompt response.
She greets him with a warm smile. Again, he desires to remain. He demands a room costing five and sixpence. Surprisingly inexpensive. He accepts and enters.
She is kind. She helps him with his coat. There are no further coats on the rack. She says it's just her and him. Billy is perplexed. She claims to be picky. She is, however, ready for Billy or another gentlemanly young guy. He is examined.
She invites him to a room on the second floor. It is comfy. Billy corrects her when she calls him Mr. Perkins.
Billy assures the landlady that she need not be concerned. She asks about supper plans. He will sleep, as he is not hungry. Before retiring, she requests that he sign the guestbook. Unpacking is next.
She is odd, but Billy doesn't care. Ultimately, she is nice. Presumably, she had lost a son in the war and was still in mourning.
In the living area. It's pleasant, and the dog continues to sleep by the fire. He signs the register. Only Christopher Mulholland and Gregory Temple are present. Both names are well-known to him. He remembers his sister, his father, and school. He cannot identify them.
Keep Reading
Greater Owlcation
Analysis of "The Road Not Taken" by Robert Frost.
Summary, Themes, and Analysis of "The Scholarship Jacket" by Marta Salinas
Hernando Tellez's "Lather and Nothing Else": Analysis
The landlady comes carrying a tea tray. Billy inquires about the fame of the two men. They were appealing, just like Billy. He notes their biennial and triennial trips. How much time has passed? Again, she refers to him as Mr. Wilkins, and Billy corrects her.
Billy recalls a relationship between the names in the guestbook. His hostess serves him with tea and cookies. He continues to discuss the individuals, certain that he will remember them.
He believes he recalls Christopher Mulholland, a schoolboy on a hiking trip. She says that wasn't the one that stayed with her. She has Billy over for tea. She watches him drink. Billy perceives that she smells like pickled walnuts, new leather, or a hospital corridor.
According to the landlady, Mr. Mulholland drank a lot of tea. Billy claims that he left recently. She claims that he and Mr. Temple never separated. On the third floor, they will remain.
Explanation:
I NEED HELP THIS IS DUE TODAY!!!!!!
Answer:connecting complete thoughts
Explanation:
Identifying Text Structures
¨There are many theories about why the dinosaurs vanished from the planet. One theory that many people believe is that a gigantic meteorite
smashed into the Earth. Scientists believe that the meteorite was very big and that the impact may have produced a large dust cloud that covered
the Earth for many years. The dust cloud may have caused plants to not receive sunlight and the large plant eaters, or herbivores, may have died
off, followed by the large meat eaters, or carnivores. This theory may or may not be true, but it is one explanation as to why these giant reptiles
no longer inhabit the Earth. ¨
A.Chronological
B.Sequence
C. Cause and Effect
D. Problem and Solution
E. Compare and Contrast
Hi savaine, this is for you
Although my alarm clock went off on time, I was late for school this morning.
- Simple
- Complex
- Compound-Complex
ANSWER: COMPLEX
EDGENU.ity