Across the pond it has a different name, but the new flavor I'm trying to solve has an extra ingredient that makes it unique.
The flavor I'm creating has chocolate and peanut butter as it's base, but I'm adding a twist with a hint of salted caramel. The combination of the sweet and salty flavors will create a unique taste that will appeal to a wide range of palates.
The chocolate and peanut butter will provide a comforting, familiar flavor that's sure to be a hit, while the salted caramel will give it a little something extra. To finish it off, I'm adding a touch of cinnamon for a hint of warmth and spice. My new flavor is sure to be a hit with everyone who tries it!.
know more about ingredient here
https://brainly.com/question/30141107#
#SPJ11
complete question is :
I'm trying to solve a new flavor and here's the clue. Across the pond it has a different name but there's an extra ingredient in the game that's my clue. explain.
Identify the method used to correct the ambiguous pronoun reference. If the revised sentence does not improve the pronoun reference, choose "no improvement was made. " original sentence: rowan told david that he had to work monday. Revised sentence: rowan told david that he himself had to work monday.
The pronoun was used incorrectly in the original text because it appeared that the table, not the dishes, needed to be washed. The pronoun is moved closer to the antecedent in the amended sentence to correct this error.
What is an ambiguous pronoun?An ambiguous pronoun, often referred to as a problematic pronoun reference, appears when a statement has two potential antecedents and the reader or listener is unsure to which one the pronoun is referring. It is recommended to put the pronoun near to its antecedent in order to avoid ambiguity.
How can ambiguous grammar be recognized?If there are many leftmost derivations, multiple rightmost derivations, or several parse trees for a given input string, a language is said to be ambiguous. It is said to be unambiguous if the grammar is clear-cut. It is bad for compiler construction if the grammar has ambiguity.
What do ambiguous mean in both senses?Like many English terms, ambiguous has multiple possible meanings, which some could even consider to be a feature of ambiguity. This word can also indicate "capable of being understood in two or more possible senses or ways" and "inexplicable," especially when it comes to obscurity or blurriness.
Know more about pronoun:
brainly.com/question/26257764
#SPJ4
YALL HELP PLZZZ
1) What is this group of words?
She went back into the store, she forgot to buy milk.
A) a good sentence
B) fragment
C)exclamatory
D)comma splice
2) What are the following group of words
I love language arts I would stay in Mrs Burke’s class all day if I could.
A) run-on
B) fragment
C) a good sentence
D) comma splice
3) What is this group of words?
Because I love Mrs Bruke, I would stay in her class all day if I could.
A) run-on
B) a good sentence
C) comma splice
D) fragment
Y’all plz help me with these 3 questions
Answer:
1. D) Comma splice
2. A) Run-on
3. B) A good sentence
John hired Tim to sell his house. Which statement is correct?
A) John is Tim's principal
B) Tim, but not John, can terminate the agency
C) This illustrates a power coupled with an interest
D) All of the above is correct
Write a poem with a minimum of 4 Stanzas and 4 lines per stanza. Do an appropriate topic. Use creativity.
what are two accusations brutus makes against cassius in scene 3?
In Act 4, Scene 3 of Julius Caesar by William Shakespeare, Brutus makes two accusations against Cassius. Firstly, Brutus accuses Cassius of accepting bribes and stealing from the public treasury.
Brutus claims that Cassius has been taking money that was meant for the army and using it for his own personal gain. Brutus believes that this is a serious offense and shows that Cassius is not loyal to their cause. Secondly, Brutus accuses Cassius of being greedy and selfish. He claims that Cassius has been against him ever since he refused to give him the governorship of a certain province.
To know more about offense refer :
https://brainly.com/question/31847841
#SPJ11
this story has a setting that is very important throughout american literature. Its setting is
Use the words to complete the sentences.
Some countries destroy their own satellites as the objects orbit Earth. When a satellite is
destroyed, it breaks up into many
some large and some tiny. These pieces
contribute to space
or junk. Space junk is a big problem because it can collide
with spacecraft, resulting in damage. In 2022, the United States put a
on the
destruction of satellites in the hope that other countries would do the same. The U.S. had
that doing so would help limit the amount of space junk orbiting Earth.
ban
confidence
debris
fragments
what are the witches predictions in macbeth
Answer:
The witches predictions in Macbeth is that after The Battle of Scotland Macbeth would be the thane, Macbeth will be King while Banquo's sons will be Kings
Explanation:
Answer my question please
Answer:
A loved one passes away
Pessimistic: You loved them, they supported you, it hurts you more than it did them, they were all you had.
Optimistic: You didn't like them so now you don't have to deal with them, you are in their will, they are in a better place now, they don't have to suffer anymore.
The Benefits: There is no benefits with death or the people that pass, they either get on the train or they wait for the next stop.
who said so call the field to rest and lets away to part the glories of this happy day in julius caesar
Octavius said to call the field to rest and then to drive away to the glories for the happiness. According to him he has that virtue that let's him respect all the rituals and burial.
The act is taken from the act 5 of Julius Caesar, written by Shakespeare. Here Octavius is the person who has the character of entertaining the men who would serve Brutus. Octavius also says Brutus that he will bury him with an honor when he dies also when Brutes would announce as victory he would celebrate the victory and also agrees with time and tent for the night.
The end of the story is not a happy ending as the main character would lose there life. In the act Antony would also depict his part for analyzing the strategy of Caesar's death. Octavius would be brave he walks to the battel field with Antony and march right they also realize that there enemy was so close to them so they had to plan for something new to protection. Hence Antony would order him lead the war in soft manner so Octavius accepts the decision of Antony.
To know more about the glories of this happy day in Julius Caesar follow the link below:
https://brainly.com/question/1818707
#SPJ4
Select the correct text in the passage.
Which detail demonstrates President Roosevelt's faulty reasoning in favor of the appeal of the Eighteenth Amendment?
excerpt from Statement about Proclamation 2065: Repeal of the Eighteenth Amendment
by President Franklin D. Roosevelt
In the following speech, President Roosevelt defends the repeal, or cancellation, of the Eighteenth Amendment, which had banned the sale and consumption
of alcohol in the United States.
Whereas it appears from a certificate issued December 5, 1933, by the Acting Secretary of State that official notices have been received in the Department
of State that on the fifth day of December, 1933, Conventions in thirty-six States of the United States, constituting three-fourths of the whole number of the
States had ratified the said repeal amendment;
Now, Therefore, I, Franklin D. Roosevelt, President of the United States of America pursuant to the provisions of Section 217 (a) of the said Act of June 16,
1933, do hereby proclaim that the Eighteenth Amendment to the Constitution of the United States was repealed on the fifth day of December, 1933.
Furthermore, I enjoin upon all citizens of the United States and upon others resident within the jurisdiction thereof, to cooperate with the Government in its
endeavor to restore greater respect for law and order, by confining such purchases of alcoholic beverages as they may make solely to those dealers or
agencies which have been duly licensed by State or Federal license.
Observance of this request, which I make personally to every individual and every family in our Nation, will result in the consumption of alcoholic beverages
which have passed Federal inspection, in the break-up and eventual destruction of the notoriously evil illicit liquor traffic, and in the payment of reasonable
taxes for the support of the Government and thereby in the superseding of other forms of taxation.
I call specific attention to the authority given by the 21st Amendment to the Government to prohibit transportation or importation of intoxicating liquors into
any State in violation of the laws of such State.
I ask the wholehearted cooperation of all our citizens to the end that this return of individual freedom shall not be accompanied by the repugnant conditions
that obtained prior to the adoption of the 18th Amendment and those that have existed since its adoption. Failure to do this honestly and courageously will be
a living reproach to us all.
I ask especially that no State shall by law or otherwise authorize the return of the saloon either in its old form or in some modern guise.
The policy of the Government will be to see to it that the Social and political evils that have existed in the pre-prohibition era shall not be revived nor
permitted again to exist. We must remove forever from our midst the menace of the bootlegger and such others as would profit at the expense of good
government, law and order.
I trust in the good sense of the American people that they will not bring upon themselves the curse of excessive use of intoxicating liquors, to the detriment
of health, morals and social integrity.
The objective we seek through a national policy is the education of every citizen toward a greater temperance throughout the Nation.
The objective we seek through a national policy is the education of every citizen toward a greater temperance throughout the Nation. This is correct text in the passage.
Comprehension passage is a very important section in English Language Reading Skills. In the comprehension section, an unknown and unseen passage is given on any topic, and candidates are asked to read it and understand well then questions and answers based on it are given to solve using it. It checks the vocabulary, grammatical knowledge, reading skills, and observation of candidates. The objective we seek through a national policy is the education of every citizen toward a greater temperance throughout the Nation. This is correct text in the passage.
To know more about passage, here:
https://brainly.com/question/29546173
#SPJ1
Combine the two ideas into a single sentence.
"Guys, I thought we were here for the games," he started to say, _______ his friends were already changing into their skates.
A. so that
B. whether
C. but
D. unless
Answer: C, but
I got it right
50 POINTS
32
Which sentence from the passage best reveals the writer's beliefs ásamt
cheerleading injuries?
(1 point)
Today, cheerleaders perfam incredible stunts that Iszal those of
Eymnasts
Cheerleasing results in 20 major stijuries per 100.000 athletes
With proper supervision, training, and common sense, many of the
more serious injuries can be avoided
When smething goes ariss, a sprained or broken ankle is among
the least serious of injuries that might result
The sentence from the passage that best reveals the writer's beliefs about cheerleading injuries is: With proper supervision, training, and common sense, many of the more serious injuries can be avoided.
What is an opinion?An opinion is the personal belief of an individual on a matter. An opinion is subjective. This means that it reflects the thoughts of the writer.
Of all the provided options, the third sentence shows the writer's personal views on ways in which cheerleading injuries can be avoided.
Learn more about cheerleading injuries here:
https://brainly.com/question/1221103
Answer:
The other question is right
Explanation:
Which pays more being a new anchor or flight attendant?
News anchors make an average of $38,647 per year in the United States. The typical salary range for news anchors starts at $14,000 per year and extends to $95,000 per year.
According to the Bureau of Labor Statistics, flight attendants make an average of $56,000 per year. ... While flight attendants have better salaries than your average service worker who gets paid around $30,000 a year, they make a little less than the average professional worker, who gets paid around $60,000 a year.
"A crowd of animals formed around me with expressed perplexity, unsure of what to do."
Does this make sense? IF yes, tell me why (and show me what you understand) IF no, tell me why and suggestions.
Explanation:
yes it makes sense..
this is because he became confused after a crowd of animals forming around him
i understand that there was confusion(perplexity) caused by animals
Which line from William Blake's "The Tyger" contains the CLEAREST example of symbolism?
"In the forests of the night.."
"Dare its deadly terrors clasp?"
"And when thy heart began to beat...."
"Did he who made the Lamb make thee?"
Answer:
The correct answer is "In the forests of the night.."
Explanation:
Let's start by clarifying what symbolism is. This tool used in literature is used to give an alternative meaning to an object, situation or person. This meaning is usually deeper than what is being talked about in the story in general.
Here we have " In the forests of the night " it could symbolize fear of sleep or darkness.
The nights do not have forests, so we should not take into account their literary meaning.
In Elizabethan England, it was common for money to be a large consideration when
considering whether two people would marry. Which line from Passage 2 reflects this
aspect of Elizabethan culture?
Among the options from "The Merchant of Venice," the one that reflects that fact that it was common for money to be a large consideration when two people would marry in Elizabeth England is:
B. "I do in birth deserve her, and in fortunes," (Line 32)
Who is the speaker of the lines?The lines from Shakespeare's "The Merchant of Venice" are spoken by the Prince of Morocco, one of Portia's suitors. Portia is a beautiful, intelligent, and wealthy heiress.Who does line B reveal about Elizabethan England?In the line spoken in option B, the Prince of Morocco is saying that he deserves to marry Portia because they are both equally well born and rich.Such a statement reveals that, in Elizabethan England, money was a large consideration when it came to marriage. The Prince would not be deserving of Portia had he not been rich enough.With that in mind, we can choose letter B as the best among the options given.
The options for this question were missing. They are the following:
A. "A golden mind stoops not to shows of dross;" (Line 20)
B. "I do in birth deserve her, and in fortunes," (Line 32)
C. "Why, that's the lady; all the world desires her;" (Line 38)
D. "Being ten times undervalued to tried gold?" (Line 53)
Learn more about "The Merchant of Venice" here:
https://brainly.com/question/14106055
which of the following is not true about the main points of a speech? group of answer choices a. these are the key ideas that the audience should remember b. there should be three to eight main points c. they may contain arguments d. they consume the largest amount of the speaking time e. they directly support the thesis statement
Answer:
e
Explanation:
The one that is not true about the main points of a speech is they directly support the thesis statement. The correct option is e.
What is a speech?Speech refers to the skill or power of speaking, oral communication, and the capacity to convey ideas and feelings through speech and gesture.
The finest speeches have a concise, important theme and a few memorable anecdotes to support it.
Forget about data overload and elaborate PowerPoint presentations. Keep your speech straightforward, with a distinct beginning, middle, and end. Eliminate all others and concentrate on one theme.
There should be three to eight primary themes; they are the main ideas that the audience should retain.
They take up the majority of the speaking time and may feature arguments.
Thus, the correct option is e.
For more details regarding speech, visit:
https://brainly.com/question/29586134
#SPJ2
Identify a central theme or idea of “The Monkey’s Paw” and analyze the way events, setting and character interactions help develop this theme. -I’m having trouble analyzing the way events, setting, and character interactions help develop this theme...
Answer:
power of fate
Explanation:
"The Monkey's Paw" is a collection of short stories. It was written by famous author, W. W. Jacobs. It is collection of supernatural stories. This book was published in England.
In the story, the owner was granted three wishes but all these wish comes with a price and plays with his destiny and fate. The main idea of the story " the Monkey's Paw" or the theme is that fate or destiny rules our life and if someone interferes with his destiny, then he will have to suffer its consequences. The interference with one fate comes with great price.
The story revolves about the couple Mr. and Mrs. White who founds the Money's paw that was spelled by a fakir. They wished for wishes to come true that will change their fate. Though their wish was granted but it came with a huge price as Herbert dies at an accident as the wish was fulfilled.
how to dress/act/decorate/BE indie?
Answer:
wear Bright colors, oversized jeans, chunky sneakers, and the Y2K trends
Explanation:
When you wear these things you will achieve your 2000 indie aesthetic .
What happens before Steven runs back into the garage with the cash box?
Answer:
Steven falls down
Explanation:
Mark as brainliest I need more thingiese nodnofinodsnaoi.
Come up with 3 questions opposing to the topic "should
more lands be dedicated to national parks?"
Note: I live in the Philippines
Here are three questions opposing the topic "Should more lands be dedicated to national parks?" in the context of the Philippines:
1. How would dedicating more land to national parks impact the agricultural sector and food security in the Philippines, given that these areas might have been used for crop cultivation or livestock farming?
2. Considering the existing national parks and protected areas in the Philippines, are there sufficient funds, manpower, and infrastructure to manage and maintain an expansion of protected lands, or should resources be dedicated to improving current parks and conservation efforts?
3. How would the local communities and indigenous people, who may depend on the land for their livelihoods and cultural practices, be affected by the expansion of national parks in the Philippines, and would their needs and rights be taken into account in the decision-making process?
To know more about national parks:
https://brainly.com/question/30658713
#SPJ11
recount the story of george daniel and list each example of how he may have been treated unfairly. does everyone in the group agree?
No everyone in the group does not agree.
Briefing:
George Daniel had brain injury after being in an automobile accident. He had hallucinations because he received no medical care. He acted in an eradicating manner. Just on way to the hospital, when he was lacking shoes or a shirt, the bus driver threw him off. He entered a stranger's home and was forcefully evacuated by the owner before being attacked by an angry top.
What do you mean by agree?When you say "agree," what do you really mean? It means to acknowledge or concede something, such as the opinions or desires of another. successfully or harmoniously.
To know more about agree visit:
https://brainly.com/question/2099328
#SPJ4
Compare and contrast two of your classes
Which sentence from the passage shows why Joelle’s debate assignment is ironic?
The sentence from the passage that shows why Joelle's debate assignment is ironic is one that contradicts her real belief.
What is irony?Irony refers to the opposite of an expected outcome. The only reason why a debate assignment would be ironic is if the topic that one is told to debate for or against does not really align with their values.
For instance, if a person is told to speak against racial discrimination while that is what they practice, then the assignment can be considered an irony.
Learn more about irony here:
https://brainly.com/question/26138104
#SPJ1
what is a good technique when listening to make sure that you understand a speaker correctly? a. ask them questions often. b. nod often. c. paraphrase (by stating in your own words) the main points. d. ask them for notes of what is being said.
Paraphrase the main points is a good technique when listening to make sure that you understand a speaker correctly.
Using the communication strategy of reflective listening, the listener attempts to comprehend the speaker's point of view before relaying it back to them to ensure it was understood correctly. Reflective listening demands the speaker to be able to accurately reflect the speaker's thoughts and feelings, in contrast to most conversational strategies, which often ask for the listener to respond to the speaker's message.
Click the link to learn more about paraphrasing
https://brainly.com/question/16660553
#SPJ4
Which of the following statement would Thoreau agree with?
Discussion Topic
Economics affects nearly everything we do in some way. Someone else has produced most items we consume, or use, in our daily lives, from food to clothes to music to gas for our cars. Chances are, when we purchase these daily items, we don't question the price with the producer. But in the United States, the interactions between the
consumers and producers determine quite a lot in terms of business and economics.
Think about the items and services that you and your family buy or consume. What causes you to pay the prices that you do for these goods and services? What determines the price that's on the price tag? What goes into determining, or setting, that price? Consider all the possible elements that could influence the prices you pay.
Prices for goods and services are influenced by consumer demand, production costs, and competition in the market.
The price for goods and services is determined by various factors.
One of the most important factors is the level of consumer demand for the product or service.
If there is high demand, the price tends to be higher.
Another factor is the production cost, which includes materials, labor, and overhead expenses.
Companies may adjust their prices based on the production cost.
In addition, the level of competition in the market can also affect the price. If there are many competitors, the price tends to be lower.
Other factors that may influence prices include taxes, tariffs, and government regulations.
Ultimately, the price is a reflection of the supply and demand in the market.
For more such questions on Prices, click on:
https://brainly.com/question/30801571
#SPJ11
in five to seven complete sentence cite examples from the passage to explain the authors implication of the role of women in society .
According to the author, the role of women is limited to environments of peace, harmony, and well-being and this reinforces the places of obedience and submission to which they are submitted.
Why does the author think this way?The author believes that women are not combative.The author believes that the lack of violence romanticizes the role of women.The author reinforces how women lose positions of leadership and sovereignty due to their peaceful and kind nature. Although these are positive characteristics, the author reinforces that women are not in a world that follows these characteristics, but rather a violent, combative, and aggressive world.
This causes women to live in environments of submission and obedience, without being considered in solving problems and in leadership positions.
Learn more about the role of women:
https://brainly.com/question/1002704
#SPJ1
I don’t understand these, pleasee help
Answer:
The lady with silver ribs lost the umbrella
Explanation: