Answer:
Which subject is this?
Explanation:
??
plz solve anyone
give me the brainliest answers for everything
please help me
for number 1
compose speech about the effects of pandemic to education
I think the image above will help you
Which research question is most useful to find more information on the process of obtaining cellulose?
A.
What kinds of surroundings are important for treating plant-based substances to prepare cellulose?
B.
How does lime chloride produce a fibrous mass of cellulose?
C.
How many hours does it take to obtain a pound of cellulose?
D.
Which plants produce the greatest quantity of cellulose for manufacturing paper on a large scale?
It relies on a series of neutralisation, washing, and mechanical process stages after acid-catalyzed hydrolysis of amorphous cellulose fibre sections.
how cellulose pulp is created?Chemically digested fibrous plant resources, primarily wood, are used to create cellulose pulp. The sulphate process is the most common one now used to produce cellulose pulp. Through the use of a cooking liquor made from a combination of NaOH and Na2S, the raw wood material is prepared using this approach [31].
Which procedure causes fibres to form?Wet, dry, melt, and gel spinning are the four techniques used to produce filaments of synthetic fibres. The oldest form of spinning is wet. In a solvent-dissolved state, it is employed for materials that form fibres.
To know more about neutralisation visit :-
https://brainly.com/question/23008798
#SPJ1
Write an essay in which you explain how terra snider build an argument to persuade her audience that middle and high school should open later
The above prompt is an explanatory essay. See the explanation below on how to write one.
What is the Process of Writing an Explanatory Essay?To create a high-scoring essay, you must first conduct reliable research on the topic assigned to you.
1. Introduce the issue clearly, following logically from the work and goal you have been assigned. It must be obvious that you are well-versed in the subject.
2. In the body of your essay (which should come after your introduction), you must include enough linked and relevant evidence to back up your claims. Spend one paragraph on each topic and always begin each paragraph with the essential point.
Please keep in mind that it also helps to have your paragraphs around the same length.
3. Demonstrate consistency, style, and structure. Make sure that all of your points are in a logical order.
In the end, always recap your major points and summarize your results.
Learn more about explanatory essay:
https://brainly.com/question/26984401
Based on this passage, the author most likely will argue that: Ap3x
A. :)Glen Canyon would have been better off without the Dam
B. :)more dams should be built across the U.S.
C. :)dams are beneficial to the environment
D. :)more people should visit recreational facilities such as glen
Based on the passage the author will argue that Glen Canyon would have gone better without the dam, as option A shows.
Why would the author make this argument?Because it shows with the dam is harmful to nature.Because it shows how the dam harms plant and animal life.Because it shows how the dam is not able to stabilize the water level.The construction of dams is controversial and generates many different opinions among individuals. This is because many people defend the advantages that dams generate for society, while other people claim that these advantages do not justify the environmental impact produced by them.
The author of the text is showing a part of the environmental impact and showing how the dams prevent the regions from developing plant life, in addition to promoting a dangerous place for animal life, which prevents the environmental diversity and sustainability of the region.
Therefore, the author will argue against the installation of dams and will argue that Glen Canyon would be better without it.
Learn more about Glen Canyon:
https://brainly.com/question/14425040?
#SPJ1
What is a quote for consequence u get when u bully someone?
Answer:
they fight you and beat you
Explanation:
words may hurt but fists hurt more
Select the correct answer which sentence uses the comma correctly A.John was accepted, for the program but Bill was not. B.John was accepted for the program, but Bill was not.
Answer:
B. John was accepted for the program, but Bill was not.
B }
B-John was accepted for the program, but Bill was not.
_______________
Hope this helps
Over a lifetime,people with a professional degree can expect to earn how much more than those with only a high school diploma
Over a lifetime, people with a professional degree can expect to earn over $2.6 million more than those with only a high school diploma.
How to illustrate the amount?Men with bachelor's degrees have median lifetime earnings that are about $900,000 higher than those of men with only high school diplomas. Women earn $630,000 more than men with bachelor's degrees.
You'll make an average salary of $1,248 per week, or $64,896 annually; this is an increase of $26,104 per year, or $502 per week, over someone who only has a high school diploma. This amounts to more than $2.6 million over the course of your lifetime, or exactly one million dollars more.
Learn more about diploma on:
https://brainly.com/question/29492482
#SPJ1
HELP ME NOW!!!! plssssss b4 10:00 ASAPPPP
Answer:
In This Order
Rich Apple Filling
Warm, Juic (y) Goodness
Cream (y) Vanilla Bean
Tingles
What type of sentence is this:Allison has an important test tomorrow, so she is staying home tonight to study.
Answer:
compound sentence
Explanation:
the author of Maus transitions between the story's present and flashback to the past events at the end of the selection by-
A. using an imagine that doesnt have a border around it
B. illustrating the mice with their backs to the reader
C. illustrating the mice in old clothing instead of contemporary clothing
D. using white mice instead of mice that are shaded in
The author of Maus transitions between the story's present and flashbacks to the past events at the end of the selection by using white mice instead of mice that are shaded in. The correct option is D.
In Maus, Art Spiegelman tells the tale of his parents' time in Auschwitz and their lives as Jewish survivors. Maus I, the first volume, tells of Vladek's escape from Poland during the Second World War, while Maus II tells of Art's father's life in Auschwitz and the years following the war.In Maus, Art Spiegelman makes frequent use of flashbacks to tell the story of Vladek Spiegelman, Art's father, and his life during World War II. These flashbacks are usually set apart from the present narrative by variations in the art style, with the past sequences often appearing in black and white while the present-day sequences are usually in full color. The correct option for the given question is D. However, after the first volume of Maus, Spiegelman breaks from this style and utilizes white mice instead of mice that are shaded in, to demonstrate that the past has now completely overtaken the present.For more questions on Maus
https://brainly.com/question/30341115
#SPJ8
In "Mary Cassatt: Artist and Trailblazer," how does Vanessa Wright convey her viewpoint that Cassatt cared more about her art than popularity and wealth?
Wright explains how Cassatt was the only American artist to exhibit with the Impressionists.
Wright states that Cassatt moved to Paris to study painting.
Wright describes Cassatt's reaction when she first saw Degas' art.
Wright describes how Cassatt left the Salon to paint with Degas' group.
Answer: Wright describes how Cassatt left the Salon to paint with Degas' group.
Explanation:
Mary Cassatt had moved to Paris in 1866 to pursue her painting career. She met Edgar Degas and they became fond of each other with him influencing her work quite a bit.
Ms. Cassatt had been selling her artwork at the Salon and so did Edgar Degas. She however left the Salon and joined Dagas' group, the Impressionists so that she could improve her art even though they were an independent group and would not make as much as the Salon.
Answer: Wright describes how Cassatt left the Salon to paint with Degas' group.
Explanation: I took the k12 quiz
[1] what are the legal ways Americans can express disagreement with the government?;
40 POINTS PLEASE HELP ASAP
How are the Jim Crow etiquette norms different from the Jim Crow laws?
Answer:
Explanation:
Jim Crow was the name of the racial caste system which operated primarily, but not exclusively in southern and border states, between 1877 and the mid-1960s. Jim Crow was more than a series of rigid anti-black laws. It was a way of life. Under Jim Crow, African Americans were relegated to the status of second class citizens. Jim Crow represented the legitimization of anti-black racism. Many Christian ministers and theologians taught that whites were the Chosen people, blacks were c-u-r-s-e-d to be servants, and God supported racial segregation.
Never assert or even intimate that a white person is lying.
Never impute dishonorable intentions to a white person.
Never suggest that a white person is from an inferior class.
Never lay claim to, or overly demonstrate, superior knowledge or intelligence.
Never curse a white person.
Never laugh derisively at a white person.
Never comment upon the appearance of a white female.
Answer:
hole
Explanation:
Fill in the blanks with the help of conjunction:
a) It was possible that she did not get lost. She took a map (in case)
b) we enjoyed the holiday. It rained everyday (in spite of)
Answer:
a I think
Explanation:
it makes more sense
What does the word dispensary mean?
Answer:
a place where medicine is prepared and sold
Explanation:
A dispensary is often run by a pharmacist, doctor, or nurse, who is authorized to dispense (hand out medicine).
It's not a place where medications are made
It's also not a place where medical treatment is in short supply
Therefore, it's a place where medicine is prepared and sold.
What is the main contrast the author explores
in the article?
a voter outreach on campuses versus in other places
b likely youth voter turnout in battleground states
versus likely turnout in other states
reasons youth voter turnout might be high in this
election versus reasons it might not be
d reasons young people were motivated to vote
in the past versus what motivates them now
Answer:
Reasons youth voter turnout might be high in this election versus reasons it might not be
Explanation:
How can I reword this?: Currently, biometrics is an elementary security technique that links identity to an individual, using methods that focus on the diversity between members of a given population.
Which statement most clearly supports the idea that Douglass's purpose is not to educate people about the evils of slavery but to spur action to stop it? a b Paragraph 7: There is not a man beneath the canopy of heaven that does not know that slavery is wrong for him. Paragraph 8: Must I argue that a system thus marked with blood, and stained with pollution, is wrong? Paragraph 10: For it is not light that is needed, but fire; it is not the gentle shower, but thunder. Paragraph 11: There is not a nation on the earth guilty of practices more shocking and bloody than are the people of these United States,...
Answer:
Paragraph 10: For it is not light that is needed, but fire; it is not the gentle shower, but thunder.
Explanation:
According to the available options, the statement that most clearly supports the idea that Frederick Douglass' purpose is not to educate people on the evils of slavery but to spur actions to stop it is option C.
This is because he does not believe that light is needed, but fire, and not gentle shower, but thunder.
what is wrong with this sentence?
that was the best movie I've ever seen exclaimed marcus.
Answer:
"That was the best movie I've ever seen!" exclaimed Marcus.
Explanation:
Answer:
"that was the best movie I've ever seen!" exclaimed Marcus.
Explanation:
What is the central conflict in the story Three is a rational number by Michele Finn Johnson
The short story “Three is a Rational Number” by Michele Finn Johnson features a central conflict that is between the main character, an unnamed narrator, and her husband, Stephen. Stephen wants to have a child, while the narrator does not. This is the source of the central conflict
The narrator’s husband, Stephen, has been looking forward to having a child. He brings up the subject again, but the narrator is firm in her decision to not have children. This is the source of the central conflict. The narrator resists Stephen’s request for a child, while Stephen becomes increasingly insistent.The conflict is central to the story because it drives the plot. Stephen’s desire for a child leads to tension between him and the narrator. It creates a rift between them that they are unable to bridge, despite their love for one another. This conflict ultimately leads to a rupture in their relationship. The conflict is also essential to the theme of the story. It explores the idea of the consequences of wanting different things in a relationship and what that means for the future of a relationship.
For more question “Three is a Rational Number”
https://brainly.com/question/30619075
#SPJ8
e.
6
Sonya, Jill, and Donna run each Monday, Jill ran 6/12 of an hour and donna ran 5/12 of an hour . If the girls ran a total
The fraction given simply illustrates that the difference in the time taken will be 1/12.
How to solve the fractionYour information is incomplete. Therefore, an overview will be given based on the information provided.
In this case, each Monday, Jill ran 6/12 of an hour and donna ran 5/12 of an hour. It can be deduced that the difference between the time taken will be:
= 6/12 - 5/12
= 1/12
In conclusion, the correct option is 1/12.
Learn more about fractions on:
https://brainly.com/question/78672
Read the passage and then answer the question. Victor was angry. Somebody had stolen $500 in cash from him, and when he found who it was, he was going to make the thief pay. He looked around for suspects and saw Gil smiling at him. It had to be him. Victor threw himself at Gil, ready to punch his lights out. Which ending to this scene would be most ironic? O A. The cash was in Victor's pocket the whole time, but he loses it while he is fighting Gil. O B. In the ensuing fight, Gil unexpectedly pleas for mercy. Victor feels awfu O C. Victor wins the fight and takes back his $500. Don't do that again; he says. O D. The friendship between Gil and Victor never recovers after their terrible fight.
ANSWER:
option A.
EXPLANATION:
why not O B?
I haven't read the full story but it seems like, pleading for mercy is likely, but I don't think he'd stop just because he begged for mercy.
why not O C?
i feel like this is what is super expected. he obviously needed the money back so, in my opinion, the obvious outcome would be that he gets it back
why not O D?
this gives me a sense that they're friends. so, like O C, it's likely that whether or not Gil had the money, he would still be mad at Victor for thinking it was his friend who stole it from him and even more so if he actually didnt have it.
Which word best completes the sentence?
Try to see the issue from a different
Choose...
.
Answer: Perspective
Perspective is the only answer that makes sense from the context given in the quiz.
A.underline the words or expressions considered as colloquial
The words or expressions considered colloquial:
a lot ofa bita lota lotget togetherWhat is a colloquialism?Language used in informal conversation is referred to as colloquialism. The most widely used practical speech style is colloquial. widely used in informal settings and daily conversation.
In informal speaking, interjections and expressions are frequent. Slang is a part of many common phrases, but not all. When used informally, vernacular is typically connected to and occasionally limited to a specific social group.
A word or expression that is part of the informal language used in casual talk is known as a colloquialism. Slang, as well as abbreviations, contractions, idioms, turns of phrase, and other informal words and phrases, are all considered to be a part of colloquial language and are known to the majority of natural users of a language or dialect.
To know more about colloquial, visit:
https://brainly.com/question/27912759
#SPJ9
The complete question is,
1. With the growing number of health-conscious articles, a lot of young professionals are becoming serious about maintaning a healthy life-style.
2. It is a bit improper to assume that the plan does not work.
3. Expert determined that a lot of health ingredients come from china.
4. Teachers say that a lot of incoming freshman students are interested in sports activities.
5. Lucas got together with castro in conducting an experiment on effectively enhancing muscle build up
Which of the following best explains man vs. nature conflict from the story Jane
Eyre?
Which of these is a sentence fragment?
All they ate was bread.
We had guests for dinner one night.
When dessert came, they were starving.
The boy in the green and yellow suit.
Answer:
The boy in the green and yellow suit.
Explanation:
A sentence fragment contains group of words which do not express a complete thought because they lack either a verb, subject or both.
Therefore, the correct option is D because "The boy in the green and yellow suit" does not have a subject and a verb and cannot stand alone.
Answer: The boy in the green and yellow suit.
Explanation:
This is not a complete sentence! There must be a continuation, like:
The boy in the green and yellow suit went to get tea.
Glad if I helped
The princess had nightmares about having to watch her lover marry another.
True
False
Answer:
True
Explanation:
how is the title of wind and the boy related to the story
The title "Wind and the Boy" suggests that there is a meaningful connection between the two elements in the story. It implies that the wind holds importance in the boy's life or journey.
The wind could serve as a symbol of change, freedom, or a force that influences the boy's experiences. The title hints at a dynamic relationship between the boy and the wind, indicating that their interaction will play a significant role in the narrative.
Through this connection, the story may explore how the wind impacts the boy's growth, challenges, or understanding of the world around him, creating a captivating and meaningful narrative.
To know more about Wind:
https://brainly.com/question/12005342
#SPJ1
0. What do you think the phrase, "a lomb to the slaughter' means? Why does August's dad say this phrase? Wonder
"A lamb in the slaughter" means without knowing that something bad will happen . Since Auggie is "different" sending him to school could be a negative experience for him because of his disabilities and how cruel kids can be.