Explanation:
Coronavirus, the worst disease,
Hide in your homes, if you please.
Coronavirus, the worst disease,
Hide in your homes, if you please.
A disease killing lives,
And spreading negative vibes,
Symptoms like fever making us weak,
Doctor’s help, we need to seek.
Started in China, now, the world if sick,
Let us unite and find a cure, quick.
You will have fever as I told,
You will get headache and a cold.
Following up, then comes cough,
Getting rid of, is now quite tough.
You will get problems of respiration,
Now, we all need prevention.
Muscle pain can come too.
Let us build immunity, me and you.
Wash your hands with some soap,
We’ll fight the virus, that’s the hope.
Sneeze and cough into a tissue,
Let’s take some steps to tackle this issue.
Don’t go to crowded places,
Don’t be one of those thousand cases,
Visit a doctor if you need care,
Now, just make others, all aware
Answer:
What if 2020 isn’t cancelled? What if 2020 is the year we’ve been waiting for? A year so uncomfortable, so painful, so scary, so raw — that it finally forces us to grow A year that screams so loud, finally awakening us from our ignorant slumber. A year we finally accept the need for change, Declare change. Work for change. Become the change. A year we finally band together, instead of pushing each other further apart. I think that people are feeling that lack of hope, but they need to remember it is still there.
Explanation:
When analyzing the development of a text's central ideas, readers should consider
the author's purpose
the author's point of view
how central ideas connect
how to summarize the text
Mark this and retum
Save and Exit
Next
Submit
Answer:
How central ideas connect
Explanation:
When analyzing the development of a text's central ideas, readers should consider " how to summarize the text".
What is the central idea of text?
The central idea of a text refers to the main point that an author is making about a particular topic. It is referred to as the author's primary message.
Sometimes the central idea in a text can be stated but sometimes can as be inferred. In such case, it's important to summarize the text in order to derive the main point.
Therefore, correct option is D.
Learn more about central ideas, refer to the link:
https://brainly.com/question/8282081
Which of the following describes utopias?
A
They are difficult to achieve.
B
They are the same as dystopias.
С
They are too perfect to exist.
D
They inevitably turn into dystopias.
Among all the given statements, the one that gives the description about utopias is: “They are too perfect to exist.” Hence, Option C is correct.
What is the meaning of the term “perfect”?The definition of "perfect" refers to words that are created without any errors or to someone who can accurately repeat a certain text from memory: He practiced his lines with his mother, and by the time the play started, he was word-perfect. Franz commented, "His German was flawless."
Its root is the Latin word perficere, which can be translated as "totally" by the prefix per. The grammatical word "as a noun perfect" refers to a tense of verbs that describes an action that has been finished. The remark "They are too perfect to exist" stands out among the others as describing utopias.
Therefore, Option C is correct.
Learn more about perfect from here:
https://brainly.com/question/13444039
#SPJ2
Why is tone important in literature?
In three to five sentences identify and explain the effect of the point of view in this passage
Answer:
The author uses second-person point of view in this text by addressing the reader directly. The consequences listed for the felony of theft of livestock seem much more severe when readers consider they might happen to them. By speaking to the reader as a distinct individual, the author captures the attention of a reader who in other circumstances might not take the punishment of a crime in Elizabethan England as seriously.
Answer:
The author uses second-person point of view in this text by addressing the reader directly. The consequences listed for the felony of theft of livestock seem much more severe when readers consider they might happen to them. By speaking to the reader as a distinct individual, the author captures the attention of a reader who in other circumstances might not take the punishment of a crime in Elizabethan England as seriously.
Explanation:
14 points~
Explain why heartbreak is so hard to get over with.
Answer:
because you have a empty hole in your chest when they leave you and it takes about 4 to 5 weeks for a sprained ankle to stop hurting and it the same with a heart .
Explanation:
Advice to you do think that make you happy and stoke your freezer with ice cream
Because you just keep it in your mind and you still thinking about it.
That why you can't get over it.
For what purposes do animals use the following?
i) webbed feet
ii) sharp claws
iii) strong eyesight
iv) gills
v) wings
The following are the purposes animals use the following:
Webbed feet: The majority of creatures having webbed feet are aquatic creatures that dwell in, on, or close to water. When pursuing prey or fleeing from predators, webbed feet let them move swiftly across the water.Sharp claws: Carnivorous mammals like cats and dogs use their claws to catch and retain their prey, but they can also be employed for self-defense, digging climbing trees, and grooming, among other things.Strong eyesight: They can see a large area, and their color sensors enable them to detect minute changes in color nearly instantly. This can assist them in locating prey, partners, and predators.Gills: Many aquatic species use their gills as respiratory organs to take in dissolved oxygen from the water and expel carbon dioxide. Some species, like hermit crabs, have modified their gills to enable breathing on land as long as the environment is kept moist.Wings: Birds acquired from their predecessor's wing features that help them avoid predators, access more food sources, and reduce stress.Why are wings important for birds and insects?Their function is another significant distinction between insect and avian wings. Birds use their wings to propel their bodies forward, whereas insects utilize them to keep their bodies in the air.
Thus, the mention above are explain in brief the purposes animals use the following.
Learn more about Wings here:
https://brainly.com/question/2127228
#SPJ5
1.Match the meaning of each of the suffixes.
ANSWERS:
-ment
-ly
-ness
-ful
-er/-or
-y
-ous/-eous/-ious
-less
-able/-ible
-en
-al/-ial/-ical
A. able to be
B. having characteristics of
C. made of, cause to be
D. one who
E. full of
F. without
G. characteristic of
H. action or process
I. state of, condition of
J. possessing the qualities of
K. characterized by, consisting of, or inclined toward
Suffixes are groups of letters that are added to the end of words to alter and change their meanings.
What are some examples of a suffix?
Examples of common suffixes are -able, -al, er, est, ful, and ible. A root word can have any of these added to the end of it to alter it. Examples of suffixes from a variety of word classes are provided below.
How does one locate a suffix?
A suffix is a letter or collection of letters that is added to the end of a word to form a new word. The new word typically falls under a different word class than the old word. The suffix -ful has transformed verbs into adjectives in the table above.
To know more about suffixes visit:
https://brainly.com/question/20716086
#SPJ1
I agree. This seems to be a non-routine change that will affect the entire organization. How do you think we should message out a new social media policy?
-Newsletter
-Flyer
-Email from CEO
-Face to face with manager
To effectively communicate a new social media policy that will have a significant impact on the entire organization.
Firstly, it is important to recognize that this is a non-routine change that requires careful consideration of how the message will be delivered. Secondly, utilizing multiple communication channels will help to reach a wider audience. An email from the CEO can add a sense of urgency and importance to the message.
Lastly, it is important to provide an opportunity for employees to ask questions and provide feedback. This can be done through a face-to-face meeting with a manager or through an online forum. By creating a space for dialogue, employees will feel more engaged and invested in the new policy.
To know more about communication visit:-
https://brainly.com/question/30106344
#SPJ11
change the voice smitha will do this work
Answer:
This work will be done by smitha.
Active voice:-
The voice told directly by the speaker is called active voice
Ex:-I play cricket
Passive voice:-
The voice told indirectly by the speaker is called passive voice.
Ex:-Cricket is played by me
please solve for me
I need your help
How does this rhyming couplet affect the poem’s meaning?
It draws attention to how similar writing poetry is to writing songs. It draws attention to the fact that the words of the poet are strange. It emphasizes the fact that poets usually do not recite poetry. It emphasizes how amazed the speaker is to be a Black man and poet
The rhyming couplet "It draws attention to how similar writing poetry is to writing songs. It draws attention to the fact that the words of the poet are strange.
It emphasizes the fact that poets usually do not recite poetry. It emphasizes how amazed the speaker is to be a Black man and poet" has the potential to affect the poem's meaning in several ways. First, the use of rhyme and rhythm in the couplet can create a musical quality that enhances the overall rhythm and flow of the poem. This can help to create a sense of unity and coherence in the poem, making it more memorable and enjoyable to read.
Second, the couplet's focus on the similarities between poetry and music can draw attention to the role of music in poetry, and how both forms use rhythm, melody, and repetition to convey meaning. This can add depth and complexity to the poem, and encourage the reader to think more deeply about the relationship between poetry and music.
Learn more about rhyming visit: brainly.com/question/30240770
#SPJ4
Who does Nick try to contact in the wake of gatsby's death? why?
Answer: Nick tries to contact Meyer Wolfsheim
4.
How do you think the experience of having a crush can shape a person? Do you think you
have experienced what Pickhardt describes?
The experience of a crush can affect the way they think and live on a daily basis. But can also lead to overthinking and frustration.
Who is Pickhardt?Austin, Texas-based psychologist Carl Pickhardt, Ph.D., offers both individual counseling and public lectures. He graduated from Harvard with a BA in English, the Harvard Graduate School of Education with an MEd in Counseling, and the University of Texas with a Ph.D. in Counseling Psychology.
According to Glatter, the early stages of love can make you feel good mentally and may even act as a form of self-motivation because having a crush on someone causes the release of dopamine and serotonin, also known as the feel-good neurotransmitters that produce a feeling of happiness and fulfillment.
Therefore, The experience of a crush can shape a person in many ways.
Learn more about Pickhardt, here;
https://brainly.com/question/22048144
#SPJ2
3.
highlight lines 27-28. who is responsible for healing martin and ratcliffe?
4. highlight lines 35-41. do smith's words sound more or less credible if you were to change
it to a first person point of view?
5. highlight lines 83-90. what details does the narrator include that suggest smith is not
responsible for the deaths of the two men?
6. highlight lines 128-137. what inferences can you make about how europeans viewed
native americans?
1. Lines 27-28: The responsibility for healing Martin and Ratcliffe falls on the narrator.
2. Lines 35-41: Changing Smith's words to a first-person point of view would make them sound more credible.
3. Lines 83-90: The narrator includes details that suggest Smith is not responsible for the deaths of the two men.
4. Lines 128-137: The inferences about how Europeans viewed Native Americans can include stereotypes, superiority, and a sense of exoticism.
1. In lines 27-28, the narrator assumes the responsibility for healing Martin and Ratcliffe, stating, "I caused two of them that were most sicke to be layed together in one cabin." By taking the initiative to care for the sick individuals, the narrator demonstrates their role in providing healing and support.
2. Lines 35-41 present Smith's words that emphasize his leadership and assertiveness. If these lines were changed to a first-person point of view, such as "I will take a few men with me," they would sound more credible as it directly involves the speaker in the action, enhancing the sense of commitment and responsibility.
3. The narrator includes details in lines 83-90 that suggest Smith is not responsible for the deaths of the two men. For example, the narrator states, "they dyed of mere famine," implying that the cause of their deaths was hunger rather than any actions or neglect on Smith's part.
This information supports the notion that Smith should not be held accountable for their unfortunate demise.
4. Lines 128-137 provide insights into how Europeans viewed Native Americans. The descriptions depict the Native Americans as "savages" and "barbarous," suggesting a negative perception rooted in stereotypes.
Additionally, the Europeans view the Native Americans as exotic and different from themselves, evident in phrases such as "they wente from us daly, to seeke their living in the woods." These inferences indicate a sense of superiority and an exoticized view of Native Americans prevalent among Europeans at that time.
To know more about narrator, click here-
brainly.com/question/20038946
#SPJ11
Please get my mail in case I am called away.
Answer:
what mail brainly mail or your actual mail?
Explanation:
Answer:
The adverb clause in this sentence is: (in case I am called away).
Explanation:
(Please get my mail) is an independent clause.
To what extent are people all the same in this society? how are differences treated? (the giver)
everything is chosen for them if they are different they're released.
What is society?
A society is a group of people that have regular contact with one another or a significant social group that inhabits the same physical or social territory and is typically under the control of the same political leadership and prevailing cultural expectations. A given society may be defined as the sum of all of these relationships among its constituent members. Societies are characterized by patterns of relationships (social relations) between people who share a particular culture and institutions. In the social sciences, subgroup domination or stratification patterns frequently appear in bigger societies. By designating particular behaviors or ideas as acceptable or unacceptable, societies create patterns of behavior. The term "societal norms" refers to certain behavioral patterns within a particular community. Societies and their standards are constantly and gradually changing.
To learn more about society visit here :
https://brainly.com/question/2517481
#SPJ4
When does the story take place in King Arthur
HELP WILL GIVE BRAINIEST AND 20 POINTS!!! PLS EXPLAIN THROUGLY WHEN ANSWERING and about 5-6 SENTENCES: DO YOU THINK KAMALA HARRIS BECOMING VICE PRESIDENT WAS A GOOD THING FOR AMERICA?
Answer:
I do believe that Kamala Harris becoming the Vice President of the United States was a good thing for America. She has become the first female vice president, and was a District Attorney for over 10 years. Harris additionally opposes fracking laws, and is more aware of the environmental impact she makes. She is 56 years old. Kamala Harris also supports women's rights, proposing that there should be able to have a 5-month paid family leave, and also proposed that large companies should either pay equally, or face fines. Overall, Kamala Harris becoming the Vice President of the United States was a good thing for America.
Explanation:
read the passage and answer the question that follows: an enslaved person's life was full of hardships and difficulties. workdays were long and exhausting, full of backbreaking labor, and enslaved persons would work 10 to 16 hours a day. slaveholders could hire out their enslaved persons to work for others; however, the enslaved persons were not compensated for this work. despite these hardships, slaveholders provided nourishing food for their enslaved persons, because they needed them to be strong. choose the sentence that corrects a historical inaccuracy in the passage.
Correct option: Slaves were supposed to work continuously while the sun was out. Slaves had to work hard for 10 to 16 hours a day tending to their masters' crops. They were having poor health.
What do you mean by health?WHO defines health as "a condition of complete physical, mental, and social well-being and not only the absence of sickness or disability." Over time, various definitions have served a variety of functions. Encouragement of healthy behaviors, such as consistent exercise and enough sleep, as well as reduction or avoidance of unhealthy behaviors, such as smoking or high levels of stress, can help people live longer and be healthier. Some factors that affect health are caused by individual decisions, such as whether to engage in a high-risk habit, whereas others are caused by structural factors, such as how society is structured and how easy or difficult it is for people to get essential healthcare services.
To know more about health, visit:
https://brainly.com/question/13179079
#SPJ4
part b: which detail from the text best supports the answer to part a teenagers who dont get enough sleep
The detail from the text that best supports the answer to part a (teenagers who don't get enough sleep) is the explanation that sleep-deprived adolescents are more prone to physical injuries, psychological disorders, and higher rates of substance abuse.
Part b of the question asks for the detail that best supports the answer provided in part a of the question. In part a, the answer is given that teenagers who don't get enough sleep are more prone to physical and psychological problems. Therefore, in order to answer part b, we need to look for the detail in the text that confirms this answer.
The detail can be found in the text, where it is explained that sleep-deprived adolescents have higher rates of substance abuse, physical injuries, and psychological disorders.
To know more about teenagers visit:-
https://brainly.com/question/31814428
#SPJ11
how can you use note cards to better organize your data? check all that apply. avoid including complete publication information on note cards. try to use as few note cards as possible. use one color note card for direct quotes and a different color for paraphrased text. record all major ideas from various sources on separate note cards.
When using note cards to organize your data, try using different colors to differentiate between direct quotes and paraphrased text. Also, try recording all major ideas from various sources on separate note cards. Include complete publication information on the note cards and use as many note cards as necessary.
What are Note Cards?
Randall Trigg, Frank Halasz, and Thomas Moran created the hypertext-based personal knowledge base system known as NoteCards at Xerox PARC in 1984. After Trigg's groundbreaking 1983 Ph.D. thesis on hypertext at the University of Maryland College Park, Notecards was created.
Four fundamental types of objects
notecards linksbrowser cardsand fireboxeswere the foundation upon which Notecards was created. Each window is akin to a cue card; despite the fact that window sizes can vary, contents cannot scroll. Maps can be accessed locally and globally through browsers. There are more than 40 distinct nodes that support different media types.
A semantic network made up of notecards joined together by typed links is the fundamental building block of NoteCards. Each notecard has an infinite amount of information on it that may be changed or added to at any time. To depict binary connections between cards, links are employed. Browsers and FileBoxes, two specialised card kinds offered by NoteCards, assist the user in managing networks of cards and linkages.-Note card in a nutshell
To know more about Note Card and methods of taking notes, check out?
https://brainly.com/question/1331338
#SPJ4
A plan that focuses on one of the organizations businesses would probably be a: strategic plan organizational scope plan frequency of use plan time-frame plan Single use plans
A plan that focuses on one of the organization's businesses would probably be a single use plan. Single-use plans are plans that are used to accomplish a specific goal or objective within an organization. It is a plan that is created for a one-time use and has a specific time frame for implementation and execution.
A strategic plan is a comprehensive plan that sets the direction for an organization and outlines how it will achieve its long-term goals. An organizational scope plan is a plan that defines the boundaries and limitations of an organization's activities. A frequency of use plan is a plan that outlines how often certain tasks or activities should be performed.
A time-frame plan is a plan that outlines the timeline for the completion of a project or task. In conclusion, a plan that focuses on one of the organization's businesses would probably be a single use plan. Single-use plans are designed to accomplish a specific goal or objective within an organization, and they have a specific time frame for implementation and execution.
To know more about plan visit:
https://brainly.com/question/32363096
#SPJ11
anyone read the great Gatsby cause I haven't
Yes, "the great Gatsby" in it, I assume you would like to know what this book is about and its significance. Therefore, I'll provide you with some information about the great Gatsby, hoping it will help you. Feel free to ask further questions if you have any.
The Great Gatsby is a novel written by F. Scott Fitzgerald that was first published in 1925. It is set in the Roaring Twenties, the period that followed the First World War, and depicts the decadence and glamour of the era. The novel is narrated by Nick Carraway, a Yale graduate and World War I veteran, who moves to New York to work in the bond market.
His neighbor, Jay Gatsby, is a mysterious and wealthy man who throws lavish parties in his mansion. Gatsby is obsessed with winning back his former lover, Daisy Buchanan, who is now married to Tom Buchanan, a wealthy and arrogant man.
The Great Gatsby explores themes such as the American Dream, social class, love, and identity. It is considered a classic of American literature and is widely studied in schools and universities. It has been adapted into several films, television shows, and plays.
For more questions on: great Gatsby
https://brainly.com/question/14334031
#SPJ8
inspiration, , and moral responsibility are the leadership qualities we seek to develop in marines to enable them to assume progressively greater responsibilities. true or false
The given statement "Inspiration and moral responsibility are the leadership qualities we seek to develop in marines to enable them to assume progressively greater responsibilities" is True. The qualities of inspiration and moral responsibility are essential for effective leadership in the marine corps.
Marines must be able to inspire and motivate their fellow soldiers to achieve their goals, while also maintaining a strong sense of moral responsibility and ethical behavior. These qualities enable marines to take on increasingly complex and challenging responsibilities as they progress in their careers. Developing these qualities requires ongoing training and education, as well as a commitment to personal growth and self-improvement. As such, the marine corps places a strong emphasis on leadership development, with a focus on cultivating these key qualities in all marines, regardless of rank or position.
More on marines: https://brainly.com/question/9771819
#SPJ11
Which word does the underlined phrase modify? students found rules understand
Answer:
The answer is C or Rules
Explanation:
I just took the test
The word that the highlighted phrase of the sentence most effectively modifies would be Rules.
What is a Phrase?A phrase is a set of words that functions as a sentence but lacks a subject and a verb. Phrases are frequently used to describe people, objects, or events. Examples: The girl leaped up and down with pleasure. My father is the man in the red jacket.
The modifier that qualifies the word "rules" is the highlighted phrase "incredibly...use." The grammatical Rules were quite straightforward for the kids to learn and apply.
This sentence serves to describe the noun by providing facts about it that are relatively straightforward to understand and use.
As a result, it responds to the inquiry "what," demonstrating that it successfully changes the noun at the object's position, i.e. "the rules."
Learn more about "Grammatical Rules" here:
brainly.com/question/17891057
#SPJ2
How can someone’s self-esteem make them feel like an outsider?
Please use complete sentences.
Answer:
Self-esteem is an individual's subjective evaluation of their own worth or value. When someone has low self-esteem, they may feel less confident and capable than others, which can lead them to feel like an outsider. They may believe that they are not good enough or that they do not belong, which can cause them to feel isolated and disconnected from others. As a result, they may have difficulty forming and maintaining social connections, which can further reinforce their feelings of being an outsider. On the other hand, when someone has high self-esteem, they are more likely to feel confident and capable, which can help them feel more connected and included with others.
Explanation:
Which two texts in this exerpt from the poem "Dreas" by Edgar Allen Poe use enjambment?
Answer:
which excerpt
Explanation:
Answer:
My spirit not awakening, till the beam
Of an Eternity should bring the morrow.
and
'Twere better than the cold reality
Of waking life, to him whose heart must be,
Explanation: edmentum/plato
At the end of his speech Nathanael says, In conclusion, we have covered the formation of the 54th Massachusetts, the racial difficulties they faced, and the Battle of Fort Wagner. What element of the conclusion is he attempting to fulfill
Nathanael is attempting to fulfill the element of summarization in his conclusion. Summarization is the act of briefly recapping or outlining the main points that have been discussed throughout a speech or presentation.
By stating that they have covered the formation of the 54th Massachusetts, the racial difficulties they faced, and the Battle of Fort Wagner, Nathanael is providing a quick summary of the key topics that were discussed during his speech. This helps to reinforce the main points in the audience's minds, and ensures that they leave with a clear understanding of the information that was presented to them. Additionally, summarization can help to create a sense of closure or finality, which is important in concluding a speech or presentation. By fulfilling this element of summarization in his conclusion, Nathanael is able to effectively wrap up his speech and leave a lasting impression on his audience.
To know more about element of summarization click this link-
brainly.com/question/17790057
#SPJ11
What happens if you have a tooth stuck in your gum?
An impacted tooth remains stuck in gum tissue or bone for various reasons. The area may be overcrowded, leaving no room for the teeth to emerge. For example, the jaw may be too small to fit the wisdom teeth. ... The retained debris may also lead to the decay on the wisdom tooth or the neighbouring tooth, or even bone loss.
0 3 1 2 Architecture Over the past several years, it has become increasingly common for big-name developers to tear down Victorian, Craftsman, and Colonial buildings. This destruction is often performed with the thought that it is the property that holds the true value, not the structure that sits on it. Likewise, homeowners have begun to value their property's location over the house they have spent many years living in. Little regard is given to the painstaking details and craftsmanship that went into these buildings, nor the innate beauty of hand-carved woodwork and ornamentation. "Out with the old, in with the new" has resulted in people no longer appreciating the history and artistic integrity of our country's oldest buildings and failing to realize that once "the new" is brought in, "the old" is lost to us forever. It is bad enough that developers and private citizens are blind to the beauty around them, what is worse is that local governments refuse to step in and prevent this destruction. Cities and towns need to stand up to large developers that flash money around in the name of progress. Rather than allowing developers to tear down old buildings simply to put up new ones, local governments could enact ordinances to preserve their area's architecture. If an old building is unusable or unsafe as it is, the structure could be restored instead of demolished; not only would this save one-of-a-kind architecture, it is also an extremely environmentally-conscience concept because less building material is used and wasted. 5 Select the correct answer from the drop-down menu. How does the author develop the overall claim in this passage? The author includes details that show that significant buildings. Reset Next destruction of historically
The author develops the overall claim in the passage by including details that show the destruction of historically significant buildings.
The passage speaks about how big-name developers and homeowners are tearing down old buildings, such as Victorian, Craftsman, and Colonial buildings, and valuing property location over the structures that have been on them for years.
The author mentions how little regard is given to the artistic beauty and details that have gone into these buildings. The author feels that it's sad that people no longer appreciate the history and artistic integrity of our country's oldest buildings, and that local governments are not stepping in to prevent this destruction.
The author suggests that cities and towns need to stand up to large developers who are using money in the name of progress and enact ordinances to preserve their area's architecture. The author thinks that old buildings should be restored instead of demolished and that this will save one-of-a-kind architecture, and it is also an extremely environmentally-conscience concept because less building material is used and wasted.
Hence, the author develops the overall claim in this passage by including details that show the destruction of historically significant buildings.
For more such questions on historically
https://brainly.com/question/17192182
#SPJ8